observationer av mej.

jag har observerat att...
1. i tokyo röker man inte på gatorna, men gärna inomhus som tex mcdonalds, restauranger, klubbar men inte starbucks.
2. västerländska män i tokyo är inte intresserade av västerländska kvinnor, de är här för att hitta sej en asiatisk kvinna minsann.
3. blir man trött på väg hem från jobbet eller när man är ute och går så är det helt okej att lägga sej på gatan eller i rabatten och sova, ingen kommer störa eller råna dej.
4. i tokyo är man trevlig genom att skrika vänliga ord  åt varandra. går man tex in i en affär kan man räkna med att bli rejält utskriken på japanska.
5. i tokyo är man inte blyg för att stirra eller ta kort på människor.
6. japanska vägkrogar serverar inte snabbmat utan traditionell japansk mat. så man sitter på golvet och äter sina soba nudlar och skriver trevliga ord på japanska.
7. i japan är man inte vegeterian. ber man om vegetariskt så får man kyckling och grönsaker och de säger, men det är ju bara lite kyckling.
8.i roppongi har de en bergochdalbana på ett hustak, den fick stängas ner efter 10 dagar på grund av alla som spydde på folket på gatan.
9. frukt är skit dyrt i tokyo, du kan hitta meloner för 1000kr
10. hello kitty gör reklam för allt från kläder till vägarbeten.
har jobbat vaaaarje dag i 2 veckor nu. ibland 2 jobb om dagen. jag är helt slutkörd och orkar knappt vara vaken till 10pm. längtar tills jag är hemma i habo och kan sova..
x emma k.

Kommentarer
Postat av: Kaisa

hahah låter så galet mycket som Shanghai.

jag vill att du ska komma hem nununu!

bara några dagar kvar nu ju. wiiie :* <3

2010-09-06 @ 10:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0