I heart paris.

ett tag sen jag uppdaterade nu. men jag åkte till barcelona och jobbade med manuel ferrater (sötboll) och det blev snygga bilder. sen så åkte jag tillbaka till paris kom hem sent, runt 12. duschade och gick och la mej vaknade nästa dag och gick ner till studion under mej och jobbade med helmut. blev sjukt koola bilder där det ser ut som om jag flyger haha. kommer lägga upp dem såfort han har redigerat dem :)

när man flyger med vueling så är man en hora, jaa.


stort hår på jobbet i bercelona.

sen efter jobbet så åkte jag och träffade zsofi vid eiffeltornet.
vi kom dit och vandrade runt och letade efter en bra restaurang där man kunde se eiffeltornet från.
det tåg lång tid men tillslut hittade vi en.


hår och smink från fotningen med helmut,


Zsofi min kurva! här vi på våran vandring när vi letar efter ett restaurang.

jag tycker faktiskt att det är vackrare på natten. på dagen är det det bara tråkigt liksom haha

efter att tag bestämmer sej zsofi för att åka hem och packa så jag tog metron hem till paul.
där dracks det champagne och sen åkte vi till vip och träffade Yoan och de andra.
träffade även leona och hannah så det var ju kul :D
väldigt kul kväll måste  jag säga.


kom nyss hem från paul så nu ska jag duscha och sen hitta på något at göra resten av dagen haha.
spela sims är lockande. haha

x emma k.

catch me if you can.

okej mina kära vänner. glömde faktiskt blogga igår. men jag jobbade och var helt slut efter det så jag spelade lite sims och läste lite i breaking dawn sen deckade jag.
men jobbet gick bra och det blev fina bilder.

idag har jag varit på castings och det gick med bra. nu så har jag packat för jag åker till barcelona igen om några timmar, en fotograf där envisas med att boka mej hela tiden och det tycker jag om, för jag tycker om att jobba med honom :)

men nu ska jag åka och träffa zsofi först,  för hon åker hem på fredag. hoppas jag hinner träffa henne innan hon åker.

men jag kommer tillbaka till paris igen imon kväll.

x emma k.

saknad.

Idag har jag jobbat för elle.
vi var på location vid eifeltornet i en vit limosin.
jag var verkligen inte imponerad av den men ja det var fint och alla människor utanför tog bilder och försökte kika in haha.
det var jag och en 15 åring från ukraina. hon var oerhört barnslig och irriterande men väldigt vacker.

bildernas fokus var på skorna och det blev minsann jätte fint. på en bild hade vi med en hund och den somnade bara hela tiden få jag fick hålla upp huvudet med min fot hhaha.

efter jobbet smsade jag zsofi och vi bestämmde oss för starbucks. vi träffades på det vanliga stället och efter det drog vi hem till henne och pratade tills klockan 10 och jag insåg att jag måste hem om jag ska hinna blogga koll fb osv osv.

för imon är det samma jobb igen fast då ska vi fota i en buss haha.

jag och zsofi kommer alltid tillbaka till samma ämne när vi pratar, nämligen singapore. och gud vad vi saknar det. alla fester allt folk vädret glass och pommes. ja det va verkligen en av de bästa tiderna i mitt liv och jag vet att det aldrig går att göra om, men jag vill verkligen dit igen, hela gruppen kommer inte vara där samtidigt men ändå.. ge mej singapore.

folk ber mej lägga upp bilder och jag vet att jag är dålig på det och jag ska... imon.. kanske. i allfall på onsdag för då ska jag kanske träffa linnea för lunch (finally) och sen sightseeing med zsofi om vi ine har fullt upp. (kom på idag att jag inte sett notredame, och jag har ändå varit i paris 1000 ggr, pinsamt) och måste köpa kallingar till adam! haha

x emma k.

when my tears hit the floor.

jobbade idag med och jag funkade inte bra alls med det teamet. jag kännde mej förvirrad och nedtryckt och väldigt förvirrad! hårstylisterna var sjukt hårdhänta och jag började nästan gråta och jag klagar ALDRIG när det gör ont, för jag tål mycket men herregud!

efter det kännde jag att jag förtjänade lays så jag gick till franprix och köpte det, sen hem och nu dricker jag te och ska snart sova. ska upp vid 6!! jobbar ju för elle imon.

men först ska jag läsa ett kapitel i breakin dawn! iiih! snart är den slut :(

x emma k.

fulaste flickan i världen.

hann inte blogga igår för jag lekte med zsofi hela dagen. föst träffades vi för att luncha på starbucks sen ringde img och ville att jag skulle gå på en casting så då drog jag med mej stackars zsofi dit och sen fick hon hänga med till img också för jag skulle hämta mitt schema för 4 dagar. massa jobb yay!

idag och i morgon jobbar jag för metal magazine. tidningen var väldigt alternativ eller så haha. alla spreedsen var liksom inte fashion så det var nytt för mej. kom precis hem från ett tolv timmars pass i studion och jag är seg och irriterad! jag och fotograferna hade inte så lätt för att jobba ihop, men jag är säker på att de blev bra bilder.

imon är det samma team igen.

sen på måndag och tisdag jobbar jag för elle. kul kul!

sen ska jag försöka träffa linnea för lunch som vi pratat om så länge haha. och sen har jag lovat att träffa paul i helgen med,

det är ganska fullt upp liksom, och det är kul.

jag läste ut boken 'huset hilton' för några dagarsen. och herregud vilken uppväxt hela den släkten har haft, det är värkligen inte konstigt att de är som de är och att så många tycker illa om dem. stackars människor!
och igår började jag läsa i breaking dawn och ja, jag är ett galet twilight fan och har redan läst en fjärde del av denna 754 sidor tjocka bok, vill bara tillägga att jag bara hinner läsa på metron och när jag sitter i hair and make!

nu ska jag väl helt enkelt sova så jag orkar med ett lika långt eller längre pass imon (eftersom jag tror vi ska vara på location)

x emma k.

vale!

vale (läs; bale - betyder okej.)

jag tog med datorn i allafall men jag har inte kunnat använda den fören nu.

landadei barcelona och blev upphämtad, åkte en timme från bercelona, ut på landet alltså.
hamnade i ett jätte fint hus/studio där vi skulle fota. vi åt middag och drack rödvin, fint var det! fick senare veta att det var spaniens bästa och det kan jag verkligen hålla med om. vet tyvärr inte vad det heter.
sen åkte vi till ett hotell och sov. smink tjejen maria sa att hon skulle komma till mitt rum klockan 10 nästa dag men klockan 7 bankar hon på dörren, jag kom sen på att hon sagt fel för hon kan nämligen igen engelska alls.

när jag var färdig stylad och vi hade ätit frukost tog vi bilen igen och åkte till en åker där vi skulle fota, jag vet inte exakt temat för det var så konstigt men jag var liksom klädd lite som en cowboy och så skulle jag hela tiden överdriva mina poser och se arg och ledsen ut. det blev otroligt snyggt! spec en bild där jag typ klamrar mej fast vid ett träkors sittandes i jorden och en när jag har virat fast händerna i en kedja vid en pelare. ja det måste låta lite konstigt men jag gillar det!
vi fotade även en bild vid ett stall och hästar är verkligen inte in grej, men jag tyckte minsann att den lilla hästen var söt :D

sen åkte jag till hotellet och duschade och orkade inte åka tillbaka till huset så då kom de med maten till mej, så söta är de!

dagen efter fotade vi i studion, det var också fint och ganska naket minsann haha. men jag är verkligen nöjd med detta jobbet and i cant wait to see the pics!!!

under hela fotograferingen så var det en tjej där som filmade till en dokumentär om just den fotograferingen. och efter varje bild så skulle jag agera framför filmkameran (eftersom nästan alla poser jag gjorde hade en rörelse) det känndes otroligt knepigt när en av poserna var att jag stod lutad mot en vägg och liksom dansade ganska sexuellt med armarna typ över huvudet och ingen tröja på mej och alla stod och tittade haha! kommer bli intressant att se den filmen.
jag åkte tillbaka till rosa. jag fick ett annat rum denna gången och nu hade jag en ballkong. så jag öppnade dörrarna och skulle precis tända en cigg när hon kommer inrusande helt hysterisk och bara stirrar på mej jätte länge mned stora ögon så jag börjar tro att jag gjort något olagligt. men sen säger hon 'emma you cannot smoke in my apartment' och jag bara eeeh, jag är utomhus? då slog hon ut med armarna och sa 'ALL this is my apartment, and you cannot smoke in my apartment.' jag försökte igen med att förklara att jag var utomhus men hon hade gett sej fanken på att man inte fick röka HENNES lägehet som tydligen inkluderade luften runt om också.

jaja, nu är jag tillbaka i paris, chauffören hämtade mej vid 4 i morse så jag är helt slut men jag ska nog vara social med zsofi lite för jag kan ju inte sova nu haha.

x emma k.

i only breathe because i can.

Nu har jag packat klart och gjort 3 castings av 4 innan jag måste till flygplatsen.
gjorde även den hemliga castingen och jag var så nervööööös. men jag tror och hoppas att det gick bra, de verkade gilla mej iallfall. iih hoppas hoppas!!!

kan inte bestämma mej för om jag ska ta med mej datorn eller inte. den är jobbig att bära runt på och jag vet inte om jag kommer använda den, men den är bra att ha om det är en tid över. hm..

mitt hår är kaos! topparna är så hemska, och jag vill bara klippa av det! men jag vet att jag kommer ångra mej och jag vet ju inte om IMG skulle gilla den iden heller xD haha men något måste verkligen göras. någon som vet någon bra produkt som reparerar!? för jag vill ju inte lsuta blondera mej heller. älskar mitt platina hår haha.

oj vad klockan blev mycket nu måste jag springa!

x emma k.



singapore flashback

har precis kommit hem efter en kväll på starbucks med zsofi, så himla kul att träffa henne, det var ju ändå ett årsen sist, men känns inte som det. pratade minnen från singapore och så.
imon har jag fyra castings bland annat den hemliga viktiga castingen iiiih! sen tar jag flyget till barcelona för ett jobb. är så sjukt trött på att flyga runt, vill stanna på ett ställa i mer än 2 dagar nu känner jag.

när jag tog metron från zsofi så satt det en alkoholis i samma vagn och stanken var verkligen otrolig, det liksom vände sej i magen. stackars människa! inte bara för att han luktade illa haha. alltså ja jag tror ni fattar.
känner att jag typ kan börja skriva 'dagens händelse i metron/bussen/tåget i paris' haha

idag hittade jag mina barndoms kompisar åsa och oscar på facebook. helt galet. jag älskar facebook haha.

nu ska jag packa och kolla upp morgondagens castings.

x emma k.


im stilin love with you like a fool.

jag kom hem från stockholm igår sent så jag hann inte blogga. men för att ta det i ordning:

på tåget till flygplatsen så satt jag själv sen kom en alkoholist gubbe i runt 50 årsåldern och satte sej mitt emot mej och började prata, han flyttade närmre och närmre och frågade om jag  ville gå ut med han i paris och jag sa såklart nej, då försökte han ta mej på benet men jag flyttade undan då frågade han varför jag inte ville träffa han och jag sa att jag inte umgås med främlingar och då försökte han hålla min hand, jag fick panik och satt och låtsas pratade i min mobil hela vägen till cdg.

jag tåg planet på valentines och när jag satt där och lyssnade på nikola och var allmönt depressed så tittar jag ut genom fönstret, (och ja detta kommer verka tillgjort men det är det inte.) vad ser jag då om inte ett moln som ser ut som ett brustet hjärta. vilken symol kännde jag, blev mer depp och tog en bild på det dumma molnet.


men jag landade i allafall i stockholm och väl där väntade en chaufför som skulle köra mej till fotograferna martina och johan där jag skulle sova. han hittade ine vägen men efter typ 5 samtal till martina så var vi där runt 11 tror jag. vi drack te och snackade djupa samtal som religion och sånt och kom inte i säng fören vid 2. upp igen runt 8 och åkte till studion där vi tog underbara bilder med mycket charles anastase som jag älskar. bilderna var för en ny fransk tidning, lurve heter den, som har premiär på franska fw, exciting att vara med i första numret kännde jag då.

här är johans blogg, där kan man se lite bilder och en video från plåtningen

fotograferna kännde Markus krunegård och jag blev helt till mej och de sa att de har ett projekt på gång som kan göra att jag får fota med honom! gaah! jag blev super glad verkligen.

kom tillbaka till paris sent och duschade och gick och la mej. och nu är jag hemma mellan 2 casings efter att ha varit en stund på les halles där jag köpte ett par nya flats i storlek 40 och hoppas på att min tå kan läka!
för det gör förbannat ont nu.

x emma k.


Goodbye i die.

har spenderat morgonen på skype med adam, ätit godis och rökt.
har ni tänkt på hur längesen det var jag drack te? problemet är att jag alltid glömmer att köpa.

har lyssnat på nikola nu i en timme och jag har lärt mej klara av alla låtar utan you make my world go around. såfort jag hörde första biten 'im losin my friends for you tonight..' så rann tårarna. men jag ska klara den låten med, jag ska!
okej rättning, fick precis goodbye i die och my aim is you, de var svåra med...

om 40 min ska jag ta tåget mot flygplatsen, stockholm är destinationen.
att packa är svårt när man bara ska ha handbagage, tur att jag bara ska vara borta en natt.

just det ja, happy valetines alla lyckliga par. själv ska jag spendera dagen på ett flygplan och man kan ju bara hoppas på att man har samma tur (eller otur från hans sida) som alex haha.
borde lyssna på timo räisänen - my valentine passande  jaaa.

x emma k.

livet leker.

kom nyss hem från dagens castings. var bland annat på air och vogue. har en enormt stor option som jag inte tänker nämna. jobbigt om jag inte får den liksom. men ni lär få veta snart :)

i metron idag hände något spännande. jag gick ur tåget och upp för trappan mot sortie som det så fint heter här och där mitt i trappan står en kille och runkar helt ogenerat, han är inte någon homeless eller så utan en helt vanlig kille. jag är väl lite pryd kanske men HALLÅ!? vad tänker folk med, vad finns innanför pannbenet liksom? herregud.

jag blev klar med mina castings typ 3h tidigare än planerat så jag tog mej till IMG och maike var så glad för att det gick så bra för mej och att alla är så possetiva när jag jobbat eller varit på casting. det är kul tycker jag. och carina ringde innan och var glad för att jag ine åkte till japan eftersom jag har så mycket här nu :D

fick reda på att jag flyger till sthlm imon för ett jobb. men sen tillbaka hit igen.

sammanfattning allt är bra just nu!

x emma k.

working 9 to 9

Idag har jag jobbat.
kom dit vid 9 och slutade runt 9.
låång dag men ursnygga bilder, gick tillochmed på att ta topless för att det blev så snyggt haha.

sen kom jag hem och hon som jag bor hos hade typ panik över att jag inte hade köpt någon mat så hon gav mej svensk lax, laxsås och tunnbröd, det tyckte hon var kul eftersom jag är svensk haha.

just det, igår handlade jag på lidel (stavas så) första gången haha. köpte bara vatten och tonfisk men ändå haha.

imon är det tusen castings igen men det gör inget det är skönt att ha fullt upp ibland.
men jag är ledig i helgen och då ska jag nog ut med jean. paul är inte i paris så han gav mej jeans nummer istället. yay

x emma k.

Love is truble.

idag gick jag till agenturen vid 10. såå kul att träffa alla igen, joanna doodoo jenni och min nya bokare. sjukt fin tjej, känns verkligen bra.

sen hade jag castings, var bland annat på balengiaga och elle. och jag kirrade elle wohoo.
och sen jobbar jag imon med för sochic mag, blir nog fint.

när jag hade lite tid mellan alla castings så träffade jag linnea igen och vi tog en snabb lunch på ett av alla mysiga cafen här. skönt att känna någon.

när jag kom till balengiaga castingen så fick jag sita och vänta i typ en halvtimma och sen kommer hon ut och säger att de skickat dit mej på fel dag så jag kan gå och då ör jag redan försenad till min nästa casting, fett irriterande. men allt kan inte gå rätt varje dag och jag gjorde de två sista castingarna med :D

dagen har varit fin och jag är så glad att jag är här.

nu lyssnar jag på nicola sarcevic och det är fortfarande svårt för mej, det är synd för han är bland det bästa som finns.

and remember kids, youll never get to heaven if ur affraid to get high!

x emma k.

from oslo to paris.

så jag åkte alltså till oslo för att gå en visning för max factor. kom till radisson plaza hotell runt halv 11 och fick gå ganska direkt till en kille som var ögonbryns specialist. det var något nytt för mej och han skulle fixa ögonbrynen på oss inför visningen. han använde threding och det var första gången för mej och jävlar vad ont det gjorde.
men han färgade tillbaka mina ögonbryn till bruna så jag kan inte mer än tacka han.

efter det deckade jag och sen upp vid 7 för att åka till fittingen. nere i loggyn så hittade jag linnea. så vi tog en taxi ihop. efter fittingen skulle vi hitta en taxi det gick ju såklart inte så när vi höll på att frysa tårna av oss i snön så gick vi in på ett cafe och fikade och pratade bort 2 timmar, sen var det dags satt åka till hotell opera för lunch och rehersal. väl där träffade vi isabel och alla de norska modellerna. rehersal gick bra och se var det hair and make up.
jag fick en väldigt intressant frisyr.


men den gjorde sej extremt bra på catwalken.


backstage och isabel och Linnea som blev stylade.


det här var ju bara så kul.


sen gick jag och linnea och åt sushi med Mika Louise och några till från teamet.
här är mika och hennes bror johan.


efter det gick vi ut med tk och några till. det var champagne och champagne.
fin kväll men väldigt konstig.
sen åkte vi till hotellet och sov vaknade av att frukosten kom som vi tydligen hade beställt natten innnan.
gott var det med vofflor och scrambled eggs.

våra familjer ringde och sa att flygplatserna i paris var stängda pga storm så hela förmiddagen var vi på telefon med agenter och flygplatsen men när vi fått klartecken att vi kunde åka så tog vi tåget till flygplatsen.
när vi landade i paris så var hela flygplatsen avspärrad för det var en bomb där eller något. så det tog en stund att få våra väskor. men nu är jag i lägenheten som jag ska bo i en och den är så otroligt mej!
det är en säng med rosa överkasst en svart soffa ett rosa bord. på väggen hänger en stor bild av audrej hepburn och på bordet står en skål med andy warhol loves it!

på planet

nu ska jag sova för imon ska jag till img och träffa min nya bokare.

x emma k.

centrum, chocking?

Igår gick jag och emma upp tidigt, vid 9 för att vara exakt och satte oss i bilen för vi skulle till göteborg minsann och de va gooa tider de (läs:gbg dialekt)

Mamma pappa petter anna och olle skulle på båtmässan och köpa saker till våran nyinköpta katamaran så jag och emma tog kameran och gick mot magasinsgatan.



vi hamnade på buttriks, som alltid är det lika kul haha.



och jag köpte koola friendholdern.


sen så när vi gått runt hela göteborg typ så blir vi hungriga och äter på mc donalds IGEN!
dont feed the models heter det ju men makedonkan är inte inräknat där haha.

efter det går vi tillbaka till mässan för jag behöver pengar av min pappa. sen tar vi spårvagnen till femman för nu har vi gått för mycket.

väl på femman så är det för mycket folk. och batman var där. han sålde GP. och vi köpte massa småprylar.
Informationen på femman har ju ingen ide om vad som finns där. jag frågar efter en elektronik affär och han säger att det bara finns en och det är siba. men sen finns det ju såklart typ 3 till somvi hittar när vi måste leta eftersom siba inte hade en samsung laddare.



efter ett tag var vi helt trötta så vi åt en semla och åkte hem


och vi var väldigt metal under hela resan. finns på film. men de är inte officiella än.

när vi kom tillbaka till jönköping så åkte emma till minna och jag till eve.
där var det redbullvodka drinkar och mycket prat. sen åkte vi till centrum, centrum! kan ni se mej där? nej! haha men jag hade kul. dansade tills bussen gick hem. och herregud vad det snöade i natt.



ja det finns massa mer bilder, de hamnar på facebooooooook.

nu ska jag packa.

 x emma k.

balls of steel

Nu är jag i Habo, tro det eller ej.

igår träffade jag Gabi, sötaste tjejen på länge. vi hade en heldag i barcelona gick i affärer och besökte kända platser och åt på mc donalds 2 ggr på en dag. haha.
sen gick vi och köpte billig rosa champagne och öl och gick hem till oss igen för att förfesta. det blev ölspel och bra musik. efter det gick vi ner mot catalunya och hittade en clubb som såg rolig ut. där dansade vi på en scen och fick gratis drinkar haha det var fint.





sen åkte jag till flygplatsen och tog flyget hem vid 6. haha tröööött. och han som satt gämte mej patade non stop så jag hann inte sova.

när jag kom hem så kom emma hiiiit! vi drack lite vin med tittade på film. mysmys.
mamma och pappa frågade om vi vill hänga med till gbg över dagen, och det vill vi ju.
sen så vill jag träffa adambaby:*

x emma k.


killing loneliness

okej så jag kan inte komma in på internet. eller jo nu lyckades jag hitta ett internet med jätte dålig signal. hoppas det vill funka bara. anledningen är att Rosa, hon jag bor hos har bitchat med internetbolaget så de tog bort det. hm onödigt tycker jag. men men iallafall.
igår så jobbade jag med jose manuel ferrater. väldigt känd fotograf som fotat för bland annat italienska vogue. vi var i en helt sjukt fin lägenhet utanför barcelona som tillhörde en av spaniens mest kända arkitekter. eller både mannen och kvinnan för de jobbade ihop. jätte fint var det. och de hade världens sötaste barn. ooooh hon var fyra och hette ines och jag blev helt kär i henne. hon kallade mej prinsessan och vägrade släppa mitt ben. kännde mej jätte dum när jag inte förstod vad hon sa till mej eller att jag ine kunde svara. så nr hon visade mej alla sina leksaker så sa jag bara 'ooh' hela tiden haha. typsitk att jag skulle glömma kameran! men hon var med på en av bilderna tillsammans med mej så jag kanske kan lägga upp den sen när jag får den :)

jag pratade med carina igår. och jag behöver inte åka till tokyo men jag ska till paris i en månad vilket jag ine har något som helst problem med. jag älskar paris. och hon sa att om jag har tur så kanske kanske jag kan få komma hem 1 dag eller så mellan oslo och paris och det blir ju bra i så fall. måste tvätta och byta kläder och träffa alla :D

eftersom jag ine hade något internet idag så har jag spenderat hela dagen på starbucks och spelat sims. jag har druckit så mycket chai att jag faktiskt mår riktigt illa nu. det är jobbigt för att må illa är det värsta som finns.

inne på starbucks var det en ung kvinna med tvillingar på bara några månader och de skrek både två hela tiden och jag var så fasinerad av henne. hur hon matade båda sammtidigt själv. ja hon var en modig bryd.

Idag är min andra lediga dag sen jag åkte och det var helt underbart att kunna vakna av mej själv. små saker man blir glad av när man jobbar mycket.

x emma k.

drömmar.

har precis kommit hem från jobbet.
dagen började klockan 10 då jag gick till agenturen och hämtade lite pengar och dagens schema.
först skulle jag och bleka håret minsann, därför jag fick pengarna. håret blev blont och jag sprang till affären och handlade mat. sen till starbucks för en välförtjänt chai latte. efter det tog jag metron till jobbet. började klockan 4. ganska annorlunda. men bilderna blev fina och jag är nöjd med dagen.

på jobbet var det en hund. en STOR hund. jätte söt men den var valp (men ändå större än mej när den stod på baktassarna) och sprang runt hela tiden och slickade på mej, och det finns inget värre än hundtungor, alltså dom tungorna har ju fasiken varit överallt, inget jag vill ha på mej usch nej! sen så dreglade den med, och dreggel är det värsta jag vet. jag kan kolla på hur mycket skräckfilmer och blod och inälvor som helst men saliv, nej tack! jag satt i soffan och unden kom dit och när den gick igen var dte helt blött jämte mej och jag började kvälja mej så mycket att jag var tvungen att ta tre djupa andetag för att inte spy. helt otroligt.

jag har utvecklat en ny fobi sen jag kom hit. hissar! inte att åka hiss utan att se den komma ner. haha det är svårt att förklara men hissen i min lägenhet är liksom av glas så man ser den åka upp och ner. så när jag står och vätar på den så blir jag alltid livrädd att det ska vara något i hissen som ska skrämma mej, så jag får panik. konstig är jag jaag vet haha.

i natt drömmde jag konstigt. först var jag och adam någonstans och dansade sanasa dansen runt en okänd person sen så var jag helt plötsligt hemma i mitt hus och jag och min kanin skulle ut i en skog och bekämpa något monster som var där. så jag satt och tog på honom hans tröja haha. och man kom till skogen genom att krypa igenom en tavla som fanns i en restaurang bakom mitt hus (jag har ingen restaurang på 3 km avstånd) sen efter det var jag backstage på en visning och fick jäääätte långt löshår som jag ville behålla men jag inte kunde för jag skulle gå två chanel visningar på raken efter haha. jätte knepig dröm alltså.

dagens erkännande
jag älskar lukten av hårspray! okej inte alla, men nästan alla som används innom denna industri, det är konstigt men jag är helt beroende haha.

pratade precis med min familj på skype, det var fint. nej nu måste jag duscha och så, ska upp tidigt imon för ett jobb.

x emma k.


stanna jorden jag vill gå av

Den största baksida med mitt liv som jag ser det nu är att jag finns på  google.
självklart har jag googlat mitt namn och det finns mycket bra skrivet om mej men också mycket dåligt
eftersom jag har ett speciellt utseende så skriver folk mycket saker som jag inte vill se. det negativa står ju alltid det possitiva liksom. som på the fashion spot tillexempel. där finns det massa bilder och folk skriver vad de tycker och tänker om dem. det är så utelämnat så det finns inte. jag menar jag sitter ju här och läser det. och det är ju itne kul att läsa vissa av sakerna. nu är det ju så att jag får mest possitivt som tur är men ja som sagt. jag måste sluta googla mitt namn. det är jobbigt.

imorgon ska jag till frisören och blondera och klippa och hej och hå. när jag kom till agenturen i fredags så flög alla över mej och diskuterade mitt hår och ja det har ju sett bättre dagar så att säga haha. men jag har ju blonderat det i typ 4 år plus all tortyr det får stå ut med på plåtningar och visningar haha.

SEMLA! jag vill ha det nu. jag hatar att jag vet att det finns semlor i sverige nu och att jag sitter här där folk aldrig ens har sett en. det är verkligen något av det godaste som finns. skicka en på posten nu, tack.

Idag kom jag och tänka på en sak. jag har jobbat som modell i snart 6 år. alltså jag började när jag var 13. det är allt jag gjort och jobbat med, så när folk frågar mej vad jag vill göra sen så kan jag inte svara. för jag vet inget annat, jag har ine ens en utbildning. det är svårt det där. jag ångrar inte alls att jag tog den här chansen för jag har otroligt kul. men jag vet ju inte hur det är att inte ha det som jag har det. eller haha det lät ju bara konstigt men ja ni kanske fattar..min vardag är ju att flyga runt i världen, medans en del inte ens lämnar sverige. en gammal barndoms kompis skrev till mej idag och frågade vad jag gjorde. så då svarade jag vad jag gjorde och det var att ag precis kommit tillbaka till barcelona från paris och hon svarade 'oj det låter så konstigt när du skriver så, men det är väl vardag för dej?' och ja det är det ju.konstigt nog.
jag älskar mitt jobb, men det får en att tänka till.

nu funderar jag på om jag ska kolla på en film och sen sova kanske. borde dricka lite mer te också..
jag är troligt sugen på att se benjamin buttons otroliga liv, någon som sett den? är den värd att se?
den verkar otroligt bra.

x emma k.


haute couture och jack danniels.

Så paris flög till paris och nu är hon tillbaka i barcelona och önskar att hon hade missat planet.
först när jag satte mej i bilen från flygplatsen till mit hotel vid opera (efter att jag fått leta efter min chaufföri en timme, han var helt puttsväck) så insåg jag hur innerligt jag har saknar paris. så fort vi körde in i stan började jag le och när jag började känn aigen gatorna kunde jag knappt hålla mej, jag ville bara ställa mej upp och skrika av glädje, men det gjorde jag skälvklart inte för fina flickor sitter stilla i bilen med säkerhetsbälte minsann. men jag slutade inte le.

checkade in och gick och la mej. skulle ju upp vid 7.
åt hotellfrukost och det var gott gott gott. sen vid halv 9 gick jag mot metron och åkte till pigalle. för där var dagens jobb det var för tidningen femmes och det var haute couture och röda läppar. (ganska komiskt att jag sitter och läser bitterfittan när han sminkar mej och så står det i i boken 'så vi målade läpparna röda och kladdig grön ögonskugga, horsminkningen' och ja, jag hade röda läppar och grön ögonskugga, men det var inte kladdigt, såklart) stylist assistenten var snyggast och jag fotade utomhus i ett fönster där jag stod på en smal avsats. trillade inte ner.

sen på kvällen bjöd paul med mej till en klubb. så det tackade jag ja till.
jag skulle möta honom på hörnet av george V och ave pierre vid halv 12 och gissa vem som kliver ur taxin mer, ANNA, haha anna kalin den lilla 15 åriga tjeckiska tjejen jag delade rum med i singapore. det var kul. vi började alltså på BC. helt dött sånär som  på 2 tjejer som tog av sej till BH och hånglade i en soffa. alla satt liksom bara ner. tråååk. men vid 1 så tog vi en taxi till neo. där var det mer fart.
men.. det var speglar överallt i taket och på väggarna. så jag satt i ett hörn, kännde ingen anna pratade flytande engelska (nästan) och drack jack danniels och kännde paniken växa. men det gick över när jag hittade rökrummet. det var väldigt förvirrande. sen hade jag kul och dansade med massa folk jag inte känner. det är skönt att vara annonym ibland.


nu ska jag duscha och spela sims.

x emma k.


RSS 2.0