barcelona baby.

vaknade runt 12 och gick till min casting, efter det åkte jag till IMG och pratade lite. har fått min biljett till tokyo, åker den 21 juli och ska vara där i 45 dagar. den 16 juli kan jag få komma hem. sådet gör jag antagligen då :)
sen efter tokyo åker jag tillbaka till paris och sen till new york. haha det bara flyttas hela tiden men jag jobbar så bra i paris just nu.

det är så varmt att jag blir galen. vaknar hela tiden på nätterna och måste dricka vatten och när jag gick ut idag tackade jag gud för att jag hade tagit med mej en flaksa vatten som ioförsej tog slut innan jag hann till img haha. och då har jag altså  bara på mej korta jeans shorts och en t-shirt. VÄRMEBÖLJA. men jag gillar det. jag älskar värme.

nu ska jag alltså åka till barcelona om typ någon timma. massa krångel med min biljett för jag fattar inte. men det ska nog lösa sej. JUST DET! måste komma ihåg passet med, undrar vart jag har lagt det. hittar ingenting i väran lägenhet. det är saker överallt. idag bestämde jag mej (efter att jag såg security på balkongen under oss kolla på deras soppsäckar) att ta ner iallfall tre av våra säckar som ligger i köket så det gjorde jag och kände mej duktig. nu är det bara 4 kvar...

jag vill hitta min kamera..

x emma k.


fin dag i paris.

igår var en fin kväll, 2 årsjubeleum på neo och massor med godis! fint fint.

idag var en fin dag.
vaknade och gick ner en våning till PI höh vårat fina smeknamn på modellerna under oss. för de har balkong. satt där med ester tilda och emsela och pratade. sen gick vi till donken och köte lunch och satte oss på hotell taket, sjukt fint och en otrolig utsikt, så synd att jag inte har min kamera... efter det fick vi sms av yoan som ville att vi skulle komma till louvre parken så vi åkte dit då var det ett jätte stort tivoli där, åt sockervadd, åkte flummride och radio styrda bilar, så fint. nu är jag hemma, imon har jag en casting och efter det åker jag till barcelona, tillbaka i paris på onsdag.
tilda åker till berlin tidigt imon för visningar så då blir ester ensam här, men jag är snart tillbaka. hela vårat svenska  crew är splittrat för tillfället.

nej nu ska jag sluta störa tjejerna som försöker sova.

x emma k.

its tricky..

alltså jag blir galen, jag har tappat bort min kamera det är därför det inte blir några bilder. jag tror det ligger någonstans i lägenheten men det är så stökigt är så den kommer jag aldrig hitta.

igår gick jag och tjejerna till bc, där var det sjukt mycket folk och typ 10000 svenskar haha. fint  drack cosmos och chillade. sen drog vi till vip, där var det dans och så. sen tillbaka till bc. sov hos wayne, nu är jag hemma och har gjort iordning mej ska träffa wayne snart igen tror jag.

åt precis mcdonalds. nu ska jag förklara hur varmt det är här. kom in på mcdonalds och det var jätte lång kö, men nästan alla framför mej gav upp för de orkade inte stå i kö i värmen, det är helt stört. tillochmed jag tycker det är jobbigt varmt och jag fryser alltid haha. men jag ska inte klaga, hellre det än kallt..

x emma k.

a millie.

igår åkte vi och åt middag med yoan n the crew på cab, träffade wayne och han var söt igen. humörssvägningar?

idag vaknade jag vid 9 och åkte till igor och tog en porträttbild sen åkte jag till opera och satt på starbucks, sen kom ester och tilda dit och vi somnade alla tre i soffan, vaknade runt  20 min senare och gick till agenturen. sen åkte jag och träffade wayne, gick runt i lite affärer och sen åkte jag hem för att byta om. ikväll blir det utgång :)

x emma k.


:*

nej det blir nog inget hultsfred iår tror jag. kanske om jag har tur så kan jag komma hem men jag är antagligen ine hemma.

KAISA! jag saknar dej med, helt stört, tänker på dej hela tiden. jag vill hem till dej<3

nu ska jag tilda och ester till cab och äta middag sen är det fest på balkongen under oss men jag ska -försöka- sova, hur bra nu det kommer gå när de festar precis utanför mitt fönster haha.

x emma k.


wannadies.

igår gick jag ut med rachel yoan florian och hugues. rachel ditchade tidigt och jag stannade med killarna, det var fint. sen sov jag hon hugues,,,,
¨
idag hade jag två castings, en av dem var på agenturen. då sprang malika på mej och sa att jag MÅSTE klippa av mej håret! jag blev så glad. äntligen får jag bli korthårig sååå glad!

efter castingarna så ´köpte jag ester och tilda snacks rött vin och champagne och åkte till eifeltornet. där fick man inte dricka alkohol så vi drog till en annan park vid trocadero, sjukt fint. wayne kom dit och det var som förr det var fint. sen kom yoan och megan med och vi satt där tills nu. för nu sitter jag i min säng med en kopp te och en ciggie, ska sova tänkte jag ska upp och jobba imon. är bokad för lanvin igen, exciting!!

lyssnar på the wannadies och längtar hem..

btw, folk undrar vem adam är som jag skriver om hela tiden. han är adam helt enkelt haha. nej men han är en av mina bäästa kompisar som jag älskar högt!
x emma k.

rue du mail.

idag hade jag två castings. fick callback på rue du mail, vilket chocade mej för det verkade som om de inte gillade mej alls när jag var där sist. men nu när jag kom dit så sa de att de försökte boka mej.... knepigt men kul :)

sen har jag och ester tvättat och städat lite i väran äckliga lägenhet. sen kom frida och vi åt pasta och spelade ssx3. sen kom tilda och siri och vi åt mer pasta och kollade på sex and te city. nu ska jag sova för jag ska upp vid halv 8, börjar jobba vid 10 och mitt jobb är på andra sidan paris, sååå irriterande.

x emma k.

its not u, its my camera.

igår jobbade jag för soon magazine, det tog hela dagen. vi fotade ute på en åker och det var svinkallt, men det blev snygga bilder.

sen på kvällen var yoans födelsedags fest, otroligt kul!
vi började på bc där alla möttes upp, träffade megan som jag inte sett på länge. det var fint. alla var där och stället var fullt av modeller. sen drog vi till neo där det var ballonger och hattar. jag och megan blev helt plötsligt sill och bill och skrek sanasaaa på alla som ville höra samtidig som vi gjorde massa hyss. hälde drinkar på folk, smällde ballonger och kastade godis från soffan. kul kul kul! natten blev tidig för mej dock för idag jobbade jag med igor.

ikväll är det fusik festival här i paris, det är helt underbart i alla gatuhörn står folk och spelar musik, alla som kan och vill spela får ställa sej på gatan och spela. det finns även olika scener med lite större band. ska nog ut med yoan och the görls som jag bor med.. fint fint.


snygga bryyyyydar.

x emma k.

congratz yoan.

igår fick jag alltså med mej ett helt gäng svenskar till cab där vi åt middag med yoan. sen blev det fest och det var dans dans dans. fin kväll men jag glömde kameran hemma.
drog hem tidigt dock för idag hade jag castings..
yoan fyllde år vid midnatt och då ställde sej alla svenskar upp och sjöng ja må han leva på svenska och sen sprutade jag och john konfetti på honom, sån där kladdig som är i sprayflaskor. fiiint.

imon jobbar jag för soon magazine och på söndag jobbar jag med igor, nienke bor hos honom så det blir kul att väcka henne haha.
imon är yoans födelsedags fest men det kan jag inte gå på då eftersom jag jobbar på söndag men jag går nog dit och säger hej i allafall.

nu ska jag sova faktiskt är tröttast i världen.

x emma k.

baman n piderman

tänkte att ni ska få dela min humor

baman n piderman

x emma k.

swedish night.

idag hade ag bara en casting och efter det så åkte jag och hade lunch med rachel på jour, salladstället som är det bästa i världen. sen åkte jag hem och har lekt pr. yoan bestämmde sej för att han ville ha en svensk middag ikväll så jag har bjudit in alla svenska modeller som jag kunde få tag på i paris. hoho det blev jag frida ester tilda elsa siri malin och hanna sen bjöd jag in rachel och barbara så klart haha.

kommer bli fint, yoan är i extas och har beställt spec mat till oss haha, säkert köttbullar xD

x emma k.

citadines

nu har jag alltsa flyttat ihop med ester frida och tilda, tre svenska modeller i ett litet rum pa ett lagenhets hotell. det ar fint.

igar var jag och rachel och tog en drink med yoan, john och hugues pa BC. det var fint for yoan har precis kommit tillbaka fran ibiza. sen blev jag hemkord pa av hugues pa hans moppe, det var fint. jag som ar sa teknisk fattar inte hur man kopplar in en sladd i datorn sa jag har inte internet pa rummet utan sitter i cafeterian pa hotellet haha fiiiint.

idag har jag haft 2 castings sen akte jag och rachel och shoppade lite omkring la fayette och efter det middag pa en bank pa louvres innegard, myyys.

nu ar jag som sagt pa hotellet och ar jatte trott, ska snart sova. imon har jag en casting sen funderar jag pa att kolla pa rachels presentation och sen ar det middag pa neo, fint!

det kommer nog darfor bli lite segt med bloggningen, men jag ska forsoka smita ner har sa mycket som mojligt.

x emma k.


rainy day.

jag tror att mitt humör anpassar sej till vädret. idag regnar det...

men jag har ändå lite glada nyheter.
1. jag och rachel träffades för lunch på ett fint organic place och sen visade det sej att vi hade samma casting.
2. jag träffade linnea anja och nienke på den castingen!
3. jag sprang in i frida och tilda i metron så nu ska vi antagligen flytta ihop imon så jag bor lite mer i centrum, yay!
4. åke till agenturen och malika sa att hon ska boka min biljett till nyc den 6 juli, yay!

så ja det har varit en dålig dag med lite kul inslag.

x emma k.

underbar dag.

Idag har varit en sån underbar dag.
började med att åka och träffa Rachel för lunch efter det gick vi och köpte körsbär och sen gick vi runt i montmartre en stund. sen smsade jean mej och ville att jag skulle komma hem till honom så rachel gick hem och jag tog metron till jean. där var även paul Anja och två braziljanare. jag och anja träffades i london och har ine setts sen dess så det var otroligt kul att ses igen så vi satt i solstolar och tog igen missad tid medan de andra spelade fotboll. sen gick vi till en park som heter någting luxenburg. världens mest underbara park, det var där jag spelade in filmen och fotograferade för danska elle för en vecka sen. vi åt körsbär matade ankor och hade det bara allmänt fint. vädret var underbart och jag var lycklig, inte minsta ångest på hela dagen.

helt enkelt en underbar dag i paris.




x emma k.

?

igår så träffade jag rachel for mcdonalds n than back home again.
tog det bara lugnt hela dagen, sen fick jag nästan en panikångest attack igen, den liksom bubblade under ytan i över 3h utan att verkligen explodera och inte gick den över heller så jag fick ringa mamma så hon hade andningsövningar med mej för jag fick andnöd. det är verkligen läskigt det här.

sen åkte jag och träffade sophie n rachel, we took the metro together to pauls place where we ate pizza. det var fint, efter det så åkte vi till neo, träffade wayne som var fullast av fullast så han ditchade jag och åkte till VIP room. blev grymt uttråkad och åkte hem tog mej själv i kragen och löste visste frågetecken med wayne, det kändes bra. nu är han tillbaka i london men han sa att han kommer tillbaka om 10dagar igen, då SKA vi prata.
men han sa förlåt för att han varit så borta hela tiden och att han inte vill att det ska ta slut mellan oss. vi får se..

nu ska jag snart åka och träffa rachel och äta organisk lunch i richelieu drouot, det blir fint. igår donken idag hälsosamt haah.

x emma k.

hello kitty.

Igår gick jag som sagt ut.
mötte rachel vid george V station och så promenerade vi runt champs i 1h innan vi gick till BC där vi träffade rested av folket. det var hello kitty tema och jag var lycklig med min redbull.
sen kom wayne och ty dit och var segast i världen. så jag rachel yoan flo och matthieu gick och tittade på soluppgången vid eiffeltornet och spenderade resten av natten där. jag och yoan kom fram till att det var första gången vi sågs i dagsljus så vi var glada. sen tog jag metron hem och sov.
det kommer såklart lite bilder på det haha.



ja det var bubblor och hello kitty överallt och jag var lycklig. förutom att min hello kitty ring gick sönder.

nu tänkte jag.. nej förlåt jag kan inte tänka eftersom allt som fyller mitt huvud är hur mycket jag vill ha mc donalds just nu.. så ja, rachel är med på det så det blir det nog.

x emma k.

studenten

Igår jobbade jag från 9 till 10.30. sjukt lång dag. men det var kul och det gick bra.
gjorde som sagt lookbook för lanvin. idag jobbade jag för dem igen, började klockan 9 och slutade halv 9, så inte lika farligt. och idag jobbade jag tillsammans med elsa syllvan, svenskarna lixx haha.

igår efter jobbet gick jag direkt till cab för att äta middag med the crew, tvingade även dit rachel för henne ville jag träffa :) sen hem och somnade direkt.

nu ska jag snart åka till BC, wayne är i paris, jag är tjurig på honom, men jag kommer även ha rachel och sophie där så det blir nog bra ändå.

sen vill jag bara säga grattis till alla mina vänner som tar studenten idag, vilket jag med skulle gjort om jag stannat kvar i skolan haha. fy fan va ni är bra.

x emma k.

new pics.

Idag jobbade jag för stimuli, en brittisk tidning. vi var i ett rivningshus och det var ett ganska futuristiskt möter alien möter romantiskt tema. vi använde krossade speglar lysrör tomtebloss och rökmaskin bland annat, blev otroligt koolt.

efter det åkte jag till saint lazare (som jag fortfarande älskar eftersom det uttalas SANASAAAA) för att tröffa rachel på mc donalds for old times sake (i singapore var jag en pommes fanatiker haha, stil am)
väldigt roligt att ses igen och prata minnen, hon kommer antagligen hänga med på middag imon också.


nu måste jag sova bums för imon sla jag göra lookbook för LANVIN! ni försår inte, detta är otroligt kul och stort.
måste dock vara där klockan 9, inte lika roligt haha.



från en fotografering med ezperansa moya









från tidningen madame.

x emma k,

bitch im the bomb like tick tick

Igår fyllde min söta mamma 40 år
och idag fyller min söta farmor 70 år
tänka sej att jag missade båda :(

min mamma, har tyvärr ingen bild på farmor.

idag hade jag 4 castings, sen åkte jag till agenturen och pratade om new york och mitt hår, hon sa att ny antagigen blir i mitten av juli och att jag inte får klippa av mej håret men att jag måste fixa rötterna. så det får jag väl göra då. :)

klockan 7 ringer sophie, finally. så klockan 8 tog jag metron till henne och vi tog en öl på ett cafe vid hennes hotell. och nu är jag hemma igen och ska sova, jobbar imon nämligen.

nej nu är det te och cigg dags sen soooooova.

x emma k.

och sen han jag ett bultande hjärta.

Idag är det tydligen project runnway final på teve, jag är med som modell, går för leanne. kolla kolla

idag hade jag tre castings, lacoste, marie claire och en fotograf som heter bruno.
på marie gillade de min outfit, deras första fråga var om jag gillar mode, självklart säger jag och då svarar han 'no its not' och tittar menande på några av de andra tjejerna. höh

Minst fyra av nedanstående symtom skall ingå, därav ett som tillhör de fyra första. Symtomerna skall ha kommit plötsligt, snabbt nå sitt maximum och hålla på minst några minuter.
1. Palpationer, bultande hjärta eller ökad hjärtfrekvens
2. Svettning
3. Darrning eller skakning
4. Muntorrhet
5. Svårighet att andas
6. Kvävningskänsla
7. Obehag eller smärta i bröstet
8. Illamående eller magbesvär
9. Känslor av yrsel, ostadighet, virrighet, svimfärdighet
10. Derealisation eller depersonalisation
11. Rädsla att förlora kontrollen eller sitt förstånd
12. Dödsångest
13. Frossbrytningar eller blodsvallningar
14. Parestesier (domningar eller klåda)

där ser man. illa.

nu ska jag kolla på andra säsongen av gossip girl.

x emma k.

jobb jobb jobb.

Idag var jobbet helt galet. vi fotade på ett hotell där obama befann sej, så det var en himla massa security och poliser överallt, tv var där med. haha.
fotade med jessie, en 23 årig fotograf som var otroligt rolig skrattade mest hela tiden och vi kom jätte bra överens, hon var väldigt snabb att ta bilderna så det blev aldrig jobbigt. hair n make var också unga, 23 och 20 och också väldigt roliga och trevliga, stylisten var trevlig men en helt annan historia haha.

vi skulle egentilgen ta 12 bilder lsutade med att vi tog 26..... tog oss 11h. men jaa, det blev ju bra.
när jag klev av metron hos mej var mc donalds allt jag kunde tänka på, så en royal fish blev det innan jag gick hem.
kom hem och fastnade direkt framför gossip girl.

imon tänkt ejag luncha med yoan, om jag vaknar.... sen har jag tre castings och hoppas på att wayne håller sitt ord och anländer i paris haha, inte för att jag har så stora förväntningar på det eller så...

x emma k.

sötboll.

måste bara tillägga att jag har världens sötaste pojkvänn.

Wayne säger:

yeahhh

think i will be in paris on monday

me n ty goin to movida to the hip hop room then jalouse

not staying out tho

an not drinking either

its not reallyy the same when u aint hear with me

im use to u coming over to give me a kiss or holding my hand

jag saknar honom...



en bild från hansnya kampanj för sonny brown.

x emma k.


Lanvin looks.

blev inget inlägg igår inser jag nu, men han som jag bor hos visade mej att han hade typ 100 filmer och teveserier på sit nätverk så jag fastnade framför gossipgirl haha.

igår så gjorde jag inte så mycket tror jag. hade någon casting och var på agenturen lite.
inget spec lixx.

idag så gjorde jag looks för lanvin. alltid lika hysteriskt när man ska jobba med så stora designers. agenturen ringde mej 1000 gånger för att vara säkra på att jag var där i tid och sen fick jag vänta på Alber Elbaz ändå.
för er som int evet så är det han som designar för lanvin, som även jobbar ihop med svenska acne fick jag veta idag. det var ju kul för dem.

och sen kan jag ju berätta vad looks är också.
det är när man provar designerns nya kreaktioner samtidigt som de syr in ändrar klipper av lägger till och så vidare. väldigt påfrästande eftersom man står upp hela tiden helt stila medan de fixar. många tjejer svimmar och de var hela tiden oroliga för att jag skulle göra det med. men jag tror inte jag kan eller haha, jag har aldrig gjort det iallfall :)

imon jobbar jag för en tidning från hong kong med jessie craig. och imon kommer sophie hit och förhoppningsvis wayne med, han sa söndag eller måndag MEN han kommer aldrig när han säger att han ska så han kommer nog nästa veckan någon gång haha.

nu ska jag kolla på lite mer gossip girl.

x emma k.

that japanese is crazy

fick en fråga om ifall det inte är konstigt att se mej själv på andras bloggar och så vidare. jo det var det i början, så googlade jag mej själv hela tiden för att kolla vad folk skrev om mej. men sen slutade jag med det eftersom det trycktener mitt självförtroende lika mycket som det byggde på det. alla tycker ju inte om min stil lixx. :)

idag jobbade jag för biba med en helt galen fotograf. han var hysteriskt rolig.
när jag skulle fota började han hoppa omkring och skrika så jag började asgarva och då tog han massa bilder och jag kunde inte sluta skratta. men det blev söta bilder tillslut även att jag hatar mitt leende.

snart ska jag åka och äta middag med the crew och sen kanske ta en drink innan jag åker hem och sover, imon har jag två castings sen ärjag ledig på lördag och har ett jobb på söndag. på tisdag kommer rachel hit, lärde känna henne i singapore så det blir kul:)

x emma k.

what will u do when theres no one left to screw.

jag var bara med i finalen på project. jag vet inte när den kommer visas i sverige men jag antar att det är den som visas nu. så bänka er framför teven när finalen är ;D

idag har jag haft 2 castings, för jag har världens bästa bokare som avbokade allt annat för mej idag eftersom jag inte har sovit något på flera dagar och jag jobbar imon igen, då är det för biba magazine med ett japanskt team.
sen har jag varit på agenturen och lämnat min bok så de kan uppdatera den lite och så har jag varit på les halles och laddat på min mobil och köpt örhängen och en t-shirt från den där aids kampanjen, köpte den som yelle har designat, loves her.

vädret här är underbart, idag har jag bara haft på mej korta jeans shorts ett linne och en kofta och bara frusit när jag satt iskuggan med en vanlij frappucino utanför starbucks.

nu ska jag sova, för jag orkar inte hålla upp ögonen mer.

x emma k.

MAMMA, läs.

just det jag glömde säga..
mamma, bli inte arg nu men jag är toppless i en scen i filmen...
det är inte dåligt naket utan det handlar om att jag  var topless på en av bilderna som  hon tog på mej under fotograferingen i filmen.. bara så att du är berädd.

sen också, ja det är jag som är med i project runnway och går för leanne :)

x emma k.

moviestar

ojojoj vart ska jag börja..

jag åkte ju till frankfurt och jobbade för material girl, igen.
vaknade vid 5 och tog en taxi till flygplatsen för jag ffattade inte att img hade fixat en bil åt mej, så när jag är där så ringer min chaufför och undrar vart jag är. 30 euro till inget liksom.
sen kommer jag dit och blir hämtad av linda som kör mej till ett slott, det är där vi ska fota.
det är jag och 2 andra tjejer som ska vara med. jag är 'the model' och de andra är bara i bakgrunden. tog lite bilder och åkte sen till hotellet och sov, gick upp vid 8 och blev hämtad 8.45 och åkte till en kyrkogård mitt ute i skogen. där mötte vi upp teamet och 2 nya tjejer som skulle vara med för dagen för de tjejerna som var med dagen innan var tydligen för tjocka tyckte de.sen var det även en 7 årig tjej med på två bilder. vi började med att fota omslaget. då hade jag på mej en genomskinlig klänning och åsne öron (haha?) och satt på en grav. vi fick vara jätte snabba och avbryta så fort prästen kom, för hur bra är det att sitta halvnaken på en grav liksom haha.

sen fotade vi en massa bilder och även prästen var med på en del. fin dag



sen åkte jag tillbaka till paris, kom hem till huset vid 11, ställde väckarklockan på 3.30...

tog taxi till mötesplatsen för tunnelbanan öppnar inte fören 5.15
träffade teamet som bestod av en himla massa danskar, 2 norskar och resten fransmän.
vi var runt 30 pers, för här kommer det otroliga mina vänner... vi skulle spela in en film samtidigt.
då pratar jag inte om en dokumentär om fotografering utan en riktig filkm som kommer visas på bio.
en danks film om en fotograf som hae en dröm och älskar sitt jobb och sen blir blixt förälskad i en man och blir helt galen haha. några av skådespelarna var en av danmarks främsta kvinnliga skådespelerska som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, och ny uppkommande (skitsnygg) fransk skådespelare, och han som spelar karl mikael blommkvist i millenium, män som hatar kvinnor.

så här gick det till, vi fotade som vanligt, fotograf var signe som precis fått pris som danmarks bästa fotograf, en bild och sen började inspelningen då den danska skådespelerskan (som spelade signe i filmen) gjorde samma sak med mej. otroligt roligt. sen var det en scen där hon och hennes assistent hade en dialog om bilden och sen en till där vi skulle spela att det var pause i fotandet och vi satte upp nästa spot. i den scenen stog jag och blev stylad och fick vatten och så. sen hade filmteamet allt de behövde och då fortsatte vi i fototeamet att ta resterande bilder, för vi gjorde samtidigt ett spread för danska elle.
otroligt kul att spela in riktig film, verkligen en upplevelse. och när jag sa hejdå till alla i slutet av dagen, runt 8, så sa signe till mej att the director hade älskat mej, så hej skådespelarkarriär? hahaha!!!




i morse, eller i natt, när jag gick upp för att åka och jobba fick jag ett oerhört irriterande sms av coco

'sitting in a car with pete doherty'

sen kom ett till

'were playing charades, kom here asap! x'

arg blev jag, för anthony hade lovat mej, MEJ!!
men haha nej jag är inte arg, glad för cocos skull, för hon gillar nog pete mer än jag :)

nu ska jag sova för jag har varut vaken i typ 24h nu och har castings imon.

x emma k.

RSS 2.0