tonights gonna be a good night.

igår var fint.
kom hem till mat och då stod han och lagade mat medan jag och tjejerna tog ett glas vin. (ja bara ett, och ja bara för att det är gott) och eftersom jag är vegeterian så fick alla vara det igår då han gjorde champinjonrisotto :D jätte gott. sen kom yoan hugues och paul med. efter det drog de med mej till BC, jag gick endast med på detta om jag fick en redbull så då fick jag såklart 4 haha. men jag var glad att jag hängde med för där var megan som jag inte sett på jätte länge. tog en taxi hem efter typ 20 min dock.

idag hade jag bara runt 10 castings och en fitting, ändå var det så benen sa nej när jag tvingade mej till monop' för att köpa en baguet, smör och ost. hem och somnade, vaknade av att mat ringer. så nu ska jag hem till honom och träffa alla igen :) sån fin grupp människor.

x emma k.


castings castings.

jag är helt slut.
idag hade jag 17 castings. vaknade vid 8 och kom precis hem.
men det är bra förstår jag ju, annars blir det inga jobb :)
men jobbigt är det ska jag säga. my legs r sore!

men då har jag söta vänner som bjuder på middag så snart ska jag hem till matthieu och äta.
har ine fått morgondagens schema än dock, så jag väntar på det.

idag träffade jag bara, sophie, ruta och rachel. det var längesen så det var kul.

x emma k.

but for the record my heart is sore

puuh!
idag var det mycket castings.
13 för att vara exakt.
missade tyvärr två pga att en casting tog väldigt lång tid, men de kan jag gå på imon :)
nu kom jag precis hem och tänkte sova lite, min rumskompis ska ha en vän här så då passar det ju jätte bra att jag är så trött.

hann knappt äta mellan castingarna så efter blev jag extremt nöjd när jag hittade en quick så då blev det en hamburgare :)

idag har 1 kille frågat efter mitt nummer och tre andra bjudit mej på dejt, gav naturligtvis fel nummer och sa nej till alla men sött ändå. det är ju paris haha.

nej nu ska jag gå alla 5 våningarna och röka och sen sova lite.

x emma k.

helt underbar dag.

dagen började tråkigt. satt hemma i lägenheten till typ halv 4. då klättrade jag på väggarna så jag tog mej till opera och starbucks. satt i solen med en chai och läste när hugues ringer och tycker att jag ska komma till tuileries så då gör jag det. där är hugues och matthieu, sen kommer äver anis och celestine de spelar lite fotboll, sen kommer äver yoan förbi en stund. helt underbart väder har suttit i bara linne. sen blev det kallt men då fick jag låna 2 tröjor av hugues. sen körde yoan hem mej på moppen och nu är jag glad igen. fin dag.

imon ska jag till agenturen klockan 11. lite orolig över hur mycket castings det kommer vara haha.

x emma k.


me love.

igår träffade jag äntligen mina fransmänn igen; Yoan, Hugues, Charles och Matthieu. perlin och bastien var där med. jag var så glad att jag bara satt och log hela middagen. sen var ju pollyanna där med så det var hur kul som helst. en kväll i paris och det känns som om jag inte har några bekymmer i världen. jag mår så bra av att vara här. idag ska vi nog bara chilla och imon ska jag till agenturen. exciting.

x emma k.

aldrig ge hjärtat rakt ut igen.

jag är arg på dej.
nej... jag är arg på mej.
som lät det gå så långt.
men inte längre, nu är jag i paris, mitt paradis på jorden.
en fristad.

igår var fullständigt misslyckat. eller nej det kan jag inte säga för det var otroligt mycket underbara människor där. träffade kaisa som precis kom hem från kina och jag hade kul. sen hade jag inte det mer och jag kunde inte sova på hela natten. vaknade varje halvtimma och gick tillslut upp klockan sex och försökte på ordning på mina tankar. gick inte så jag kunde inte sova på planet heller. nu är jag i lägenheten som jag ska bo i, hos en tjej som heter natasha. yoan ringde precis, vi ska äta middag lite senare. det ser jag faktiskt fram emot.

nu märker jag hur allt onkring mej bara faller när jag kommer hem. jag mår inte bra i jönköping. jag mår bra av mina vänner, men jag är alltid ett vrak när jag åker iväg igen. nu tycker jag att folk får komma till mej istället.

nej nu ska jag gå ner på gatan och röka så jag lugnar ner mej lite, fattade inte om jag fick röka här uppe, men att gå uppför 5 våningar tar säkert ut mycket av min frustration.

x emma k.

stressad.

ooh jag är helt sönder stressad. men jag har inget att vara stressad över. otroligt jobigt. vet inte vad det är. mitt hjärta slår 100000 slag i sekunden men jag sitter ändå bara still framför datorn. vet inte vad det är som behöver göra omedelbart mer än att jag måste maila lite papper till new york. oh jag får ont i magen.

x emma k.

sömnlös.

sömnproblem.
ni vet, det vanliga mitt hjärta rusar iväg. jag är helt slutkörd dock så det är konstigt.
igår träffade jag william, vi kollade på en film sen fika på claras, adam kom dit och sen kom även alexandra och vi gick hem till adam. sen pallrade jag och william oss till nadine för lite förfest. det var stroh rom och grejor. sen bongo och centrum riktigt lyckad kväll.

klockan 8 nästa morgon kommer johannes, min frus bror och hämtar mej och vi åker till skåne. han ska vidare till köpenhamn i jobb men jag stannar hos min älskade emma och träffar hennes peeps. verkar vara fina människor. så glad för emmas skull.
bakis och eländig var deras första intryck av mej, lyckat jaa! haha.

sen hem och så har jag inte gjort något. typ ätit mat och kollat lite på raywilliamjohnson, best vloger evar! kolla in på youtube.

och nu som sagt så ligger jag i min säng och försöker sova, vilket inte alls går. mamma har tillochmed gjort te till mej.
tänker att det är för att jag har så mycket som snurrar i huvudet så jag gjorde upp en lista över saker jag måste göra imon, sista dagen i sverige liksom. men det hjälpte inte. så nu vet jag inte vad det är. men jag somnar väl snart av ren utmattning hoppas jag.
har en option i NY den 29de över dagen bara för en braziliansk katalog. fint.

så då får ni en bild. från material girl.

håkan hellström.

nu har det varit fullt upp igen.
har umgåtts med vänner, mycket fika och alkohol.
åkte till göteborg och kollade på håkan hellström med nadine<3
det var vackert och så men inte som vanligt. men som sagt väldigt vackert.
efter det var det fest, jag och nadine satt på en staty på järntorget och chillade sen hamnade vi på någon hårdrocks bar som hette stars 'n' bars där det spelades slipknot och jag älskade läget.
efter det tog vi pendeln hem till anton, minnas bror. på pendeln satt det en svart kille vid mej och han bjöd på öl efter ett tag satt det en annan svart kille bakom honom och sa till den andre 'u wanna smoke ganja?' då svarade den vid mej 'im rastafari but i dont smoke ganja' det gjorde min kväll och jag sjöng 'ganja man' ända tills det var dags att sova haha.

kom hem till jönköping igen och blev mörkrädd så william kom hem till mej på kvällen och vi kollade på runnaway bride.
dagen efter åkte jag in igen och fikade med min fru, helt underbart att träffa henne igen! sen fikade jag igen med william och vi kollade på mer film, den där benjamin button, jag gillar den, väldigt fin film. sen åkte jag hem och kollade på en till film med mailda. vi kollade på 'mum n dad' sjukt konstig skräckfilm. verkligen knepig men helt okej. sen sov vi och idag var jagh på sjukhuset för en undersökning och det gick bra. efter det hängde jag lite med adam och jennie innan jag tog mej till habo för att ladda min mobil och gå till banken. för jag har fått skatteåterbäring. det var fint. nu väntar jag på att william ska komma hit, vi ska chilla i asume.

x emma k.

sweden.

ehm ja jag är hemma och jag lever.
hade lite strul med planet hem men tillslut kom jag hem och allt är bra.
var hemma i cirka en halvtimme sen kom matilda och hämtade mej och vi åkte och hälsade på anton på hans bibelskola, efter det åkte vi till jonny i köttgrytan eller något med grytan i allfall. fastnade där till klockan var 2 på natten sen tog vi bilden hem igen, var hemma 6 på morgonen, då hade vi druckit 3 redbull var och jag kunde inte alls sova. sprang runt och letade pocketböcker som jag inte läst, sen somnade jag runt 7 iallfall. gick upp klockan 11 och hade extremt mycket energi. fick tag på adam efter många om och men åkte in för att träffa honom. drack lite rödvin och pratade tills mitt jetlag tog över och jag somnade i hans säng.
dagen efter gick vi upp tidigt och tog en frukost på bernards innan adam började jobbet och jag gick runt på stan, träffade nadine och hon hjälpte mej shoppa. många saker. men jag behövde allt tyckte jag. skor, jeans, väska, 2 tröjor, massa smycken, underkläder, smink, parym ja u name it. efter det åkte jag hem. började städa på mitt rum, fick panik på all skit och satte mej vid tvn, åt middag med familjen och sen tog mitt jetlag över igen och jag somnade. vaknade 8, av mej själv, i morse och samma som igår, massor med energi. vet inte vart den kommer ifrån.
så nu har jag fortsatt städa lite på mitt rum men jag blir galen av tristress, jag vill göra något.

på fredag blir det göteborg. träffa Åsa :) första gången på typ 8 år kanske.
åsa och jag är barndomskompisar, finns bilder på oss tillsammans från när vi är under 1 år. så det ska bli kul.
sen är det håkan på kvällen.

x emma k.

last day in tokyo.

så here we r.

sista dagen i tokyo.
började med att jag vaknade sjukt tidigt och somnade om några gånger. kunde inte alls sova kändes som om jag glömde något och att jag skulle upp och jobba.
städade min lägenhet och gick sedan till agenturen. hämtade mina bilder gick sen hem igen och folket från lägenheten-saken kom och granskade att jag inte hade tagit sönder något och eftersom jag inte gjort det fick jag tillbaka min deposit.

sen gick jag till agenturen igen och hämtade min lön och sa hejdå till alla.

efter det tog jag metron till omotesando och gick vilse tog metron igen och hittade rätt. tänkte shoppa lite men fick genast en bild i huvudet av min resväska som knappt går att stänga så jag köpte bara en halsduk och en mössa på HM hahaha. ja jag vet lite klyshigt men HM här har faktiskt mycket bättre utbud än sverige så HA där fick ni.

nu är jag hemma igen och klockan är redan 8 på kvällen. ska ut snart men känner inte alls för att träffa människor vill egentligen bara sitta hemma för mej själv tills jag ska ta bussen men jag har lovat att gå ut så det får bli så.... tror jag.

jag har lite panik, som vanligt, över själva komma-till-flygplatse-i-tid-och-check-in-och-security-grejen för jag tror alltid att jag ska komma för sent (har missat några plan i mitt liv) att min väska ska väga för mycket, och att mina grejer ska blie genomsökta av security. jag vill inte ha massa folk rotandes bland mina saker. eftersom jag har en mini resväska på hjul som handbagage är detta väldigt möjligt. men det brukar gå bra, men jag kan ändå inte slappna av fören jag sitter i bilen påväg hem i göteborg.
jag är väldigt excited över att åka hem dock:)

nej nu ska jag försöka få i lite mer kläder i min resväska sen ska jag byta om eller något kul.

vi ses hemma i jönköping.

x emma k.

uni qloooo

har fått en länk till uni qlo reklam filmen jag var med i.
fattade inte först vem som var jag, men sen kom jag på att jag hade ju luva på mej.
jag är längst fram efter philippa som har en röd jacka och röd hatt på sej. den som hittar mej får en puss. höh
här är länken i allafall.
jessica stam har bland den konstigaste gången här, men vad har jag att säga till om hur en top modell går?

igår jobbade jag, gjorde lookbook/kampanj för en trevlig snubbe som heter taro horiuchi, det gick bra men tog hela dagen haha.
idag jobbade jag för high fashion magazine, det gick med bra, det var smycken som gällde så ganska stela bilder.
imon jobbar jag igen, vet inte för vad fören jag har varit på agenturen men det blir mitt sista jobb i japan!
hem på lördag!!!

jag är så trött, metalt kroppsligt andligt själsligt fysiskt psykiskt, ja jag tror ni fattar, hela jag skriver efter vila men ändå när jag kommer framför kameran presterar jag, det är som om all trötthet är borta. varje jobb jag är på så är de helt chockade över hur tålmodig jag är. det är ganska bra tycker jag. men sen när jag kommer hem dekcar jag dock haha.

nu ska jag packa lite, sen kolla på en film innan jag vandrar bort till agenturen.

x emma k.


n dont forget ur mamas baby too.

oh baby baby...

vaknade precis, eller det är inte sant har vaknat flera gånger under natten. har sovit oroligt men är pigg ändå.
iförrgår gick jag en visning som heter tokyogirls. det är ett jätte stort event som händer här varje år. 20 000 människor i publiken och tv kameror vart du än tittar. nicky hilton var där för hon har tydligen designat en kollektionen. jag var verklgigen inte imponerad. det var röda läderkjolar och cowboy hattar?

efter det gick vi på efterfes i mori tower. en club på 52 våningen. fin utsikt men urtråkig fest så vi gick till lex igen.

dagen efter vaknade jag tidigt och hängde med charlbi när hon klippte sej, eller egentligen trode vi att hon skulle få naglarna gjorda för det hade agenturen sagt men ja så var det ju inte. vi hade en karta och en adress så vi bestämmde oss för att ta en taxi så vi slapp leta. taxin släppte av oss och sa att det är in där så vi gick och gick och gick och att vi frågade sa att vi skulle fortsätta gå. tillslut frågade vi någon som visste och vi hade passerat stället för 10 minuter sen. så vi gick tillbaka och passerade stället minst 3 ggr till medan vi letade haha.

när det var klart gick vi och åt sushi och sen åkte vi på den brazilianska festivalen som håller på några dagar här. vi var inte alls imponerade. det var ett liveband men de spelade jason mraz - im urs om och om igen och sen var det bara massa matstånd som sålde korv. vi kännde oss ganska utsatta och osäkra så vi köpte popcorn och tog en taxi hem.

kom även fram till att om jag jobbade på mcdonalds så skulle jag göra pommes till folk även om det är frukost menyn. jag är så trött på att vara sugen på pommes och inte få det!!

x emma k.

work work.

jag vet jag vet. men det är inte mitt fel.
jag har faktiskt jobbat och slitit som, jag vet ine vad.
philippas sista natt var jag ju faktiskt tvungen att umgås med henne, så det blev runt 4h sömn eftersom jag som vanligt hade en galet tidig call time. hade 2 jobb och kom hem runt 9 tiden, dagen efter började jag runt 8 tror jag och var hemma igen vid 10 eftersom jag hade 2 jobb den dagen med. sov 4h sen upp vid 5 för nästa jobb, efter dessa dagar ställde sej min kropp in på lite sömn så när eva ringde vid  tiden så hade jag självklart lust att ta en öl med henne och hennes två danska små pojkar. när jag kom hem var jag jätte pigg och somnade inte fören 3. call time idag var 9.30
så ni borde förstå varför jag inte har bloggat.

som sagt kom jag precis hem från mitt jobb. har även betalat hyran så jag är ganska duktig. jobbet idag, och lika så igår, var katalog jobb. helt nytt och främmande för mej. jag är inte den leende personen. så jag har helt enkelt hoppat omkring i kläder och sett ut som om jag tycker allt är helt underbart. och le jätte stort hela tiden. jag är lite rätt för hur dessa bilder kommer se ut.

MEN jag fick en självkännslaboost när en modell som obviously var en van katalog modell inte fick lika mycket cred som jag wohoooo.

nu skypar jag med johan och agenturen ringde precis, casting om 30 min yay....

x emma k.

RSS 2.0