NYC

ja, nu är jag i new york.
först när vi kom hit så skulle jag få min nyckel skickad till carinas hotell, men delivery killen skickade fel paket så klockan 11 alltså 5 på morgonen för mej så fick jag nyckeln och kunde åka hem och sova!!!
dagen efter träffades jag carina hennes dotter malena och tilda för frukost innan vi gick till agenturen. efter det hade tilda lite castings så vi gick på dem och shoppade lite. köpte 3 par calvin klein trosor för 27 dollar! ibland är usa faktiskt bra haha.
på kvällen lyckades isaiah och ellington spåra mej på något sätt och tvingade med mej på middag. det var faktiskt ganska fint. har ju inte träffat ellington på 2 år. isaiah träffade jag dock för 1 år sen i paris.
efter det hem och sova. men det är helt omöjligt att sova längre än 8. vaknar varje halvtimma från klockan 6 och tycker att det är dags att gå upp. jätte jobbigt jetlag!
nu sitte rjag och tilda och äter frukost. banilla yoghurt med kellogs. yoghurten är snor gul, det är banan/vanilj okej god god god.
snyggast i new york.
x emma k.

new york.

nu är väskan packad igen.
om några timmar kommer farmor och hämtar mej för att åka till göteborg och flygplatsen.
new york är destinationen. ska bo med zsofia så det blir väldigt bra.
jag borde sova men jag vill bara läsa i min bok. dumma bok för att vara så bra.
läser sista delen av stig larsson triologin; luftslottet som sprängdes. ja jag är lite efter med att läsa denna serien men jag har liksom aldrig trott att den var bra. vilket den absolut är!!
ahja, vi hörs när jag har kommit till lägenheten i new york
x emma k.

wee.

jobbet idag gick jätte fint.
hade en lite klurig scen men det gick jätte bra tillslut.
så bra att de bokade mej imon med. så det blir en extra dag i sthlm.
inatt ska jag inte sova i skrubben utan är på bernts.
efter jobbet var jag dödstrött och vrålhungrig (fick till bra ord där) så när jag såg en mcdonalds skylt blev jag tacksam.
nu har jag precis duschat och ska läsa lite innan jag somnar. jag jag vet att klockan bara är 7 men jag är så himla trött.
därför får ni en snygg bild på mej med hur fint och fluffigt mitt hår var efter att jag tagit ut frisyren från idag.
egna ljuseffekter, wee!
x emma k.

stockholm again.

nu har jag äntligen anlänt till sthlm efter att tåget var en timme försenat. surprise surprise.
sitter i skrubben på örnskölds igen och funderar på vad jag ska göra för att kunna sova.
läsa? kolla på film? lösa sudoku?
alla tre borde funka.
imorgon börjar jag klockan 9, har beställt frukost till 7 och jag har laddat upp med redbull så pigg är jag nog ändå.
x emma k.

i should have known better.

i should have known better, dont get mixed up with people when u have a job.
lagade nyss mat, det blev tomatsoppa med toast. inte mycket laga kanske men det var det jag var sugen på haha.
igår pratade jag med new york och jag åker antagligen dit väldigt snart. 25 om det blir som jag hoppas för då åker min agent dit och då kan jag åka med henne. ja ska bo med sophie där så jag är jätte glad. vi har fått en jätte schysst lägenhet på upper east.
idag åker jag till stockholm, för imon ska jag jobba för kicks.
x emma k.

fear no darkness.

idag har jag varit grymt seg och inte på humör för något. så jag hjälpte min syster att skriva 'fear no darkness promised child på väggen i källaren. sen spelade jag kort med mamma och pappa. vi fick hålla på ett tag för pappa vägrade ge upp innan jag hade förlorat. men han förlorade mest hela tiden.
sen har jag löst typ 100000 sudoku och spelat röj så mina ögon har torkat ut. fint är det.
x emma k.

non-important

igår åkte jag in till stan och hade brunch med mattias och jessica. efter det gick vi runt på stan lite innan jag träffade sebastian för en fika.
nadine kom dit en stund och ja hej. sen kom även helga och minna.
bestämde oss senare för en promenad så vi gick runt munksjön innan vi tog bussen till habo och kollade på sex and the city hela natten.
idag åkte vi in till stan och jag gick och fikade med minna en stund innan jag åkte hem. nu sitter jag i habo och tjurar.
imon ska jag träffa nadine och antagligen minna. wee:*
x emma k.

fel.

fel dag. fel känslor. fel plats. fel tid. fel allt.
ta mej till kärlek ta mej till dans ge mej nått som tar mej någonstans.
eller inte kärlek. det orkar jag inte med. men dans dans dans rödvin och fint folk.
x emma k.

köpa köpa köpa.

idag tog jag mej upp och åkte in till stan. träffade minna och bestämde oss för utgång på fredag. det blir fint.
sen mötte jag min kusin sara och vi shoppade lite. helt omöjligt för mej att shoppa när det är rea, men några plagg fick jag ihop. och stickade leggins! <3
lite mack och chai på mackmakeriet hann vi också med innan peter hämtade oss och vi åkte hem till dem och lekte med katterna och chihuahuan en stund innan mamma kom och hämtade mej. det var ville få fram var att jag faktiskt lämnade huset idag haha.
jag och mamma tittade i viktväktar kokboken och bestämde oss för sparris pasta med citronskal. jag la i för mycket citronskal så det var ungefär så det smakade haha.
har pratat mycket med min agent om new york resan idag och så. och fick iväg en kopia på mitt visum till new york. eftersom jag tappade det i snön. men jag tror de kommer säga att det kommer funka. för det är inte så jätte skadat.
x emma k.

ut med julen.

idag är det fart på mej. eller iallafall sen jag vaknade vid 1.
började med att mamma släppte ner vår knäppa kanin marit på mej.
hon kan inte sitta still så efter 20 min av hoppande var det bara att ta sej upp.
då dödade vi julgranen och tog ner allt annat som har med jul att göra, skönt
nu är mormor här och det lagas mat. sen ska jag tvinga in alla i vårat 'stökrum' som det kallas. vi behöver verkligen få ordning där.
se bara, jag har för mycket energi!
igår var vi och kollade på en till hund. basset petit. eller något sånt. pappa och mamma älskade den men jag och elin gillade den inte alls. en solklar jakthund plus att den var strävhårig. nej nej nej. nu ska vi bara kolla på bichon havanais och tax sen ska vi bestämma oss för vilken hund det blir.
x emma k.

du är vad du äter.

nu har det blivit ett litet uppehåll. men jag orkade inte efter att snure dog och sen har jag haft fult upp med att umgås med mina kompisar.
tack för alla fina kommentarer, snurres död var otroligt jobbig.
fått frågan om att skriva hur mina måltider ser ut. och jag måste säga att det kommer bli jätte svårt att säga. jag äter precis vad jag känner för för stunden. känner jag för att äta en påse chips till frukost så gör jag det. det tackar jag min ämnesomsätting för eftersom jag avskyr att träna.
men jag kan ju skriva vad jag åt igår tillexempel
frukost - 7 amerikanska pannkakor med syrup. min fru sov över, jag gick upp före och kände för att vara snäll så jag hade pannkakorna klara när hon kom upp :D
mellanmål - tacochips, godis och cola. vi hade kvar massa från kvällen innan och det kändes helt rätt medan vi spelade kort och väntade på nadine.
lunch - purjolökssoppa med rostat bröd, min systers favoritmat så det är vanligt förekommande.
kvällsmat - grönsakswok med nudlar och cocosmjölk. nadines specialitet mer cola på det!
nattsnacks - mer tacochips med dip redbull och oboy.
idag har jag bara kunnit med frukost, massa toast och te. men den åt vi vid 1-2 tiden så nu ska jag värma lite av soppan från igår. för jag är hungrig. vilket jag alltid är. ganska irriterande faktiskt.
jag är en så kallad pommes frites människa. smal på utsidan, bara fett på insidan. jag har alltså ungefär lika stor chans att dö av fetma som en tjock människa. isn't that great? hah.
jag är ingen förebild för hur man ska äta. jag är otroligt ohälsosam och jag vet att jag borde göra något åt det. men jag orkar liksom inte.
vill bara tillägga att nyår var jätte kul, runt 50 pers och massa dans. det spårade ur lite men ingen dog. så vi kan kalla det lyckat ;D
x emma k.

RSS 2.0