breakfast at 510

jag har börjat blogga quite frequently på senaste tiden.
det är nog på grund av min tristess över att det aldrig kommer något nytt how i met your mother eller family guy avsnitt online. drives me crazy!!
.
just nu sitter jag och dricker te och väntar på att min grilled cheese ska bli klar. sen ska jag iväg på min casting för wella. då måste man ha gråa kläder inget smink och inga smycken. så ja så ser jag ut. se nska jag väl träffa isaiah för han tjatar, så jag lyckades få honom att lova att komma och hämta mej på min casting.
här är en bild från ellingtons födelsedag. jag var jätte förkyld och mådde inte alls bra så jag stannade bara för att säga grattis och sådär. jämte mej är min hannah som har lämnat mej för att vara i london i 4 månader. sen är det ellington en tjej jag inte känner och rachel, eller twister, eftersom alla tror att vi är tvillingar.
.
nu blev det ett onödigt långt meddelande igen. jag antar att jag inte har något att göra haha.
.
x emma k.

pissed-puss

kom precis hem från mitt jobb klockan är midnatt och jag är pissed-puss.
jobbet gick jätte bra och det var kul, det var jag och 2 till tjejer. vi fotade i en svit på the wardolf astoria. har aldrig varit inne på detta världsberömda hotell förut och det var kul att se.
vi fotad en himla massa bilder för heartloom och teamet var bra och snällt.
.
sen när jag skulle hem började eländet. gick till tunnelbanestationen på 50th and 7th och skulle ta local 1 train hem till 86th street. kommer dit och stationen har stängt av alla uptown tåg så jag får ta downtown tåget till 42nd och byta till ett uptown tåg. visst det är lätt, så jag gör det och hoppar på tåget men när jag väl är på tåget så blir jag helt inne i mitt favoritspel på in blackberry och nästa gång jag tittar upp så är jag på 96th street. så jag får gå av och ta downtown tåget. råkar sätta mej på ett express tåg och hamnar på 72nd street och får då gå och ta ett uptown tåg igen. denna gången kom jag rätt. men glad är jag inte för jag är skittrött och det är skitkallt och det blev bara skit alltihoppa. blaha!
.
men nu är jag hemma och äter min älskade mac and cheese till en kopp te. ska bara duscha och sen kolla på en film och sova, imorgon har jag en casting för wella.
arg tjej, men mitt smik var ju fint iallafall.
.
x emma k.

not so dizzy

vaknade i morse och var inte så yr längre. det kändes skönt.
.
pratade precis med andy och han sa att han köpt en ny chanel väska till mej som han reser runt med tills han spriner in i mej. JAG ÄR GLAD!
.
igår så gjorde jag inte så mycket till klockan 6 då jag åkte till isaiah. han storstädade och hade lyckats muta keila till att tvätta hans badkar, och jag kan inte ens beskriva hur äckligt det är där inne. jag totalvägrade att duscha där inne hur länge som helst. men hon fick 80dollar och skrubbade på. sen gick vi på middag på abe and arthurs. vi fick bläckfiskarmar och crabcakes till förrätt och sen massa kött och kycklig och annat äckligt som jag inte kan äta. men förrätten var god.
.
nu ska jag snart iväg och jobba för heartloom. ska fota deras lookbook men börjar inte fören 3pm.
.
x emma k.

dizzy

nu är jag tillbaka i new york igen. resan gick bra, jag kunde dock inte sova på planet så jag störde alla omkring mej med att ha lampan tänd och att ringa efter personalen hela tiden efter rödvin eftersom det brukar hjälpa mej att sova men icke så jag läste ut en hel bok eftersom det inte fanns en egen tv.
.
kom fram till vigo, eller rättare sagt en liten stad utanför vigo som jag itne har en aning om vad den heter. köpte burger king och kollade på två filmer för att hålla mej vaken men det gick inte så klockan halv 7 somnade jag och vaknade därför flera gånger under natten men tillät mej inte att gå upp fören halv 6. halv 9 blev jag och den manliga modellen upphämtade på hotellet och körda till studion. vi skulle fota lookbook och kampanj för adolfo domiguez, en spank designer som främst blev känd för att han stylade miami vice.
allt gick fort och enkelt förutom när vi skulle filma en film till hemsidan. speciellt en scen var otroligt svår, jag skulle då flirta med honom och sedan dra av honom skjortan, vet ni hur svårt det är att dra av en skjorta snabt och brutalt samtidigt som vi båda skulle vara helt över varandra? haha jag har nog aldrig skrattat så mycket och inte heller behövt ta så många omtagningar på en scen innan haha.
.
när vi var klara så var de helt otroligt snälla och lät mej ta hur mycket kläder som jag ville från kollektionen wee.
.
åkte till hotellet och somnade och vaknade av att allt snurrade, jag kunde inte röra mej överhuvudtaget utan att må otroligt illa. det kändes precis som när jag hade blivit uttorkad en annan gång så jag drack massor med vatten och sen klarade jag av att gå ner till restaurangen och äta frukost. bilresan och flygresan gick bra men jag klarade knappt av att gå. allt snurrar fram och tillbaka precis som när man har druckit för mycket. jag känner det idag med och jag fattar inte vad det är, någon som haft detta tidigare? jag klarar nämligen inte av att må illa eftersom det påminner mej för mycket om när jag hade blindtarmsinflammation och höll på att dö när jag var 10.
.
sen igår när jag landade så smsade min bästa kompis här i new york hannah mej och sa att det är hennes sista natt innan hon åker bort till london i 4 månader och sen smsade min andra kompis och sa att det var hans födelsedag så det var bara att strunta i yrseln och åka på middag på mr chow. jag kom dit först för de andra var fast i snö kaoset (just det ja, det är lika mycket snö som hemma i sverige om inte mer) så jag fick gå in och ta beställningar åt alla. så jag satt där vi ett bort för 11 helt själv och jag kände mej precis som carrie i sex and the city när hon väntar på alla på sin födelsedag och ingen kommer... ja iallafall så var jag tvungen att beställa åt alla eftersom köket skulle stänga så jag kände att jag kunde göra som jag ville eftersom jag satt där helt själv så jag beställde allt på menyn hahaha. isaiah var inte så glad när han fick notan. 560 dollar hade jag lyckats beställa för.
.
oj det blev ett långt inlägg så nu ska jag sluta, bara en liten uppdatering på vad jag har haft för mej.
.
x emma k.

madrid

jag har varit sjukt produktiv idag. jag har tvättat städat mitt rum och köket och bäddat gästsängen.
åt precis några mackor med te och apelsin juice. nu kom katherine hit, hon ska bo här ett tag och jag ska duscha och packa för jag åker till madrid i morgon i 4 dagar. stress stress, jag har alltid haft svårt för dessa småresor men det ska nog gå bra.
.
x emma k.

mätt.

jag är så mätt att jag inte kan röra mej, åt precis att väldigt nyttigt (för att vara mej) mellanmål. 2 knäckemackor, en med hallonmarmelad och ost och en med mayo, ost och tomat sen en macka med blåmögel brieost och hallonmarmelad. ett glas apelsin juice och en kopp te. självklart var jag tvungen att avrunda det hela med chips jag kan ju inte vara hur nyttig som helst haha.
.
snart ska jag åka på middag dock och det känns lite jobbigt för jag kommer inte kunna äta något. men de har världens godaste doughnuts där! några sådana får det nog bli ändå.
.
åker till madrid för ett jobb den 24e och tillbaka hit den 27e det blir säkert bra förutom att jag kommer dö av jetlag.
.
x emma k.

lars andersson.

sitter just nu hemma i min säng, dricker te och trycker i mej dayquils. jag har åkt på en förkylning som heter duga. jag nyser och hostar om vart annat. näsan rinner och det spelar ingen roll hur många gånger jag snyter mej. så idag har jag bara suttit hemma och druckit te som sagt. då fick jag ett mail från min käre vän lars andersson som är en svensk designer här i new york. jag fotade hans lookbook och kampanj och bilderna är nu uppe på hans hemsida larsandersson.net check it out!!
.
nu ska tog jag precis min två näst sista dayquils och kokade dagens sista kopp te så nu ska jag bara kolla det nya avsnittet av family guy och sen sooova.
.
imon är det the martin luther king day så agenturen är stängd, men jag har en casting ändå.
.
x emma k.

girl, you'll be a woman soon.

idag mår jag mycket bättre, har klarat av att gå på mina castings de senaste dagarna så det har varit skönt.
så därför en gladare bild på mej
se mina händer är nästan samma storlek igen. skönt.
.
sitter just nu och väntar på att bli upphämtad av mina vänner vi ska gå och äta på rue 57 tydligen jätte god mat, vad vet jag liksom.
.
annars ganska händelserikslös (är det ett ord?) dag. hängde en tag med min små pojkar som tydligen inte klarar av en hel dag utan att träffa mej, de är så söta så.
sen kollade jag på film, rocket science, sjukt jäkla bra film. kolla på den nu!
sen målade jag naglarna och andra tjejiga saker.
.
x emma k.

imse vimse spindel

nu har det inte blivit mycket bloggande på länge igen, jag är tillbaka i new york där jag hör hemma.
igår var det en snöstorm av svensk storlek så hela staden stannade upp.
.
jag har fått ett hemskt spindelbett på min hand så hela min hand och upp till armbågen är uppsvullen. jag har jätte ont och jätte panik för jag är så äcklad av hur det ser ut och det faktum att jag har en spindel i mitt rum. eftersom detta inte är första utan snarare 5e gången det händer och alla när jag sovit i det rummet så vet jag att det kommer försvinna snart. men jag kan inte ens använda min arm och jag hatar att det stör mina castings.
en bild på elendet! stända ögon pga rödgråtna.
och jag har fixat håret. det är numera sandy blond och lite kortare
.
x emma k

RSS 2.0