tissarna.

denna veckan har varit ganska fullt upp.
jag är hundvakt åt timos bror coda så jag har två hundar.
de roar mest varandra men man märker ju en skillnad.
timo till vänster och coda till höger.
.
en har jag tvättat en massor och varit på stranden med matilda jonny och hundarna nu i två dagar.
imon åker jag till london, johan bjöd in mej för han fyller år och så där så vi ska på festival, wireless festival in london. weeeee. kesha jee J.K!!! haha
.
sen på måndag så möter jag upp mina föräldrar i göteborg och så åker vi och seglar så det kommer bli en fin vecka.
.
x emma k.

planering.

igår åkte jag mamma och kaisa och handlade för midsommar sen åkte jag hem till kaisa en stund och vi pratade mest och drack te.
.
nu har jag städat lite på mitt rum igen och ska snart åka in till jönköping för att träffa kaisa och millan.
.
x emma k.

weekend.

kom hem från båten i söndags.

seglade från sjötorp till läckö kyrka, vi hade jätte fint väder på lördagen så vi seglade mest i bikini hela dagen gick i land på en liten ö så timo fick springa lite och sen fortsatte vi.
på söndagen hade vi inte lika tur och det regnade hela dagen så vi bestämde oss för att gå en guidad tur i slottet och sen åka hem. men jag fick lite av min älskade segling iallfall.
när vi kom till habo så åkte jag mamma och min syster direkt ner till gymmet och tränade i 2h.
.
igår så åt jag frukost med timo och mattias på brillianten i habo och sen åkte jag in till stan och planerade midsommar med kaisa och nadine. kommer bli hur fint som helst :D
.
idag städade jag här hemma, och då menar jag STÄDADE som i att till och med skura fönsterbrädor. sen åkt jag och min syster till gymmet igen och sprang 5km var det var skönt.
.
nu te macka yoghurt och apelsin juice sen sängen!
.
x emma k.

matlagning

ja, jag lyckades slänga 3 papperspåsar med kläder tillsammans med min syster. men jag hittade så mycket annan skit där inne att jag slängde 3 också plus att jag fortfarande inte fått ordning på allt än men jag är helt förslöad idag.
.
jag lagade mat dock vilket är helt otroligt. jag gjorde makaroner med vegetarisk köttförssås med stekt lök och majs gott!
.
nu kollar jag på tv och funderar på att göra något.
.
x emma k.

vuxenpoäng.

så många vuxenpoäng till mej denna veckan. fixade nytt pass, skickade efter hemvistintyg för usa, frankrike och italien och skrev under min amerikanska och svenska deklaration. weee.
.
idag fikade jag med jenniefer i några timmar och sen åkte vi hem till mej och åt med min familj och spelade kort ett tag, mysigt!
.
imon SKA jag städa ur min garderob och jag SKA slänga kläder. puh!
.
x emma k.

fyrhjuling.

provkörde precis pappas nyaste leksak, fyrhjulingen. det var jätte kul men ganska komplicerat.
.
idag har jag inte gjort mycket mer än lekt hemmafru. tvättat, diskat och städat.
pappa kom hem med räkor så det åt vi. nu kollar vi på någon konstig film med sandra bullock.
.
x emma k.

student.

okej jag är hemma. jag kan officiellt skriva det här eftersom alla som skulle överraskas (syster, kusin osv) redan har blivit överraskade. förutom sara som jag inte skulle träffa fören hennes studet, sprang in i mej på stan en dag före.
.
igår firade vi student, det var min kusin saras tur och heeeeeela tjocka släkten var där. det var trevligt att träffa alla igen. speciellt min super gravida syssling och kompis malin.
.
idag är jag på dåligt humör så jag tänker sitta i min morgon rock och kolla på film hela dagen.
.
x emma k.

stress.

just nu håller mitt hjärta på att banka ur bröstet på mej. så mycket stress! och inget funkar som det ska och jag får panik... jag vill hem jag vill stanna kvar. jävla skit.

hamptons.

kom precis hem från en till superkul helg i the hamptons. jag fick med mej hannah och katherin så jag var jätte glad. första dagen var det jätte vart och skönt sista var det kallt som bara den så vi åkte hem tidigare.
.
nu är jag jätte trött men vill träffa pedro, fast han är nog fortfarande påväg tillbaka från the hamptons eftersom trafiken är helt otrolig.
.
x emma k

last.

packar just nu för en sista helg i the hamptons. har lite ångest över att min nyc tid är över för den här gången..
.
hittade även min kampanj för adolfo dominguez, check it out!
.
x emma k.

RSS 2.0