japanska jonkopingsbor.

jag har nog paverkats lite av att vara i japan, just nu sitter jag och ater sushi till frukost haha.

i forrgar sa bestamde jag och johan oss for att ga ut och kolla vad tokyo hade att erbjuda i klubb vag. vi hittade new lex som alla har pratat om och det var faktiskt helt okej. och eftersom jag inte borjade foren 6pm dagen efter sa stannade vi dar en stund. och da helt plotsligt hander det grejor. jag sitter och pratar med en kille nar han plotsligt fragar om jag kanner nagra svenskar som ar i tokyo nu och det gor jag inte, da ropar han dit en annan kille. vi borjar prata och sen visar det sej att han ocksa ar fran jonkoping, helt galet. han ar i tokyo for att typ jobba har varit har i ett halvar och pratar japanska. jatte knepigt att sta och titta nar han pratar japanska for man tanker inte att det kan handa typ haha. imponerad emma, ja.

sa igar efter min casting sa akte jag hem och vantade pa johan som var i harajuku med soph. sa kommer han in och slanger en kasse i knat pa mej och sager surprise!! da har han kopt min japanska favorit ol som jag har pratat om sa mycket. sen gar vi och traffar soph och ulf (som da altsa ar den svenska killen som snackar japanska) och sa gick kvi tillbaka till lex, men mest for att julie var dar och at middag (modeller far gratis middag dar varje kvall) sen hem igen, eller ja sjalvklart stannade vi forbi pa mcd och sushirestaurangen pa vagen hem med haha. 

nu ska jag ga till agenturen och aka pa lite castings. det laskiga ar att jag dromde detta sa nu ar jag helt forvirrad over vad som ar verighet och vad som ar drom. som tillexempel hur manga castings jag har idag, for av nagon konstig anledning sa har jag for mej att jag baa har tva castings idag och att den ena ar nu vd 2 och att jag sedan skulle ha ledigt fram till 8 typ da nasta ar. hmm.. laskigt med sadana drommar. 

x emma k. 

castngs in a van

insag att manga inte visste om att jag tog mej till tokyo. antagligen eftersom jag varit lite seg med bloggandet och inte varit sarskillt pepp pa att aka hit.

men klart jag ska beratta lite om hur det funkar har.

eftersom tokyo ar en valdgit komplicerad stad sa har vi chaufforer som kor oss overallt. vi sitter alltsa massa modeller i minivanar och aker runt pa castings. nar man gar in pa en casting sa gar chaufforen med och berattar om oss sa vi pratar inte, vi ska baa se kawaiiiii ut typ. men nar man far jobb sa far man ta metron, det ar ett aldeles eget mysterium haha. 

sa idag har jag redan varit pa 2 castings och nu har jag en pause sen har jag 8 castings till. det ar sa himla varmt idag och fuktigt sa jag tackar allah for AC. 

forsoker just nu fa liv i johan. klockan ar 1 och han ar inte uppe an, eftersom han inte ville lyssna pa mej igar nar jag sa att han inte skulle sova pa dagen eftersom det forvarrar jetlaget. men nej nej han sov  minsann och nu orkar han inte vakna hahaha. sjalv sitter jag och ater nagra konstiga rissnacks. gott ar det iallfall :)

jag maste meddela at jag glomt min kamera hemma, saa det blir bilder nar johan tar bilder eller fran min iphone. 

x emma k.

tokyo bitches.

jag ar i tokyo och sa. 
pa planet hade jag ingen egen tv MEN jag hade iallfall tre saten for mej sjalv sa jag kunde sova liggandes hela tiden yay.

landade samtidigt som johan och vi drack en juice medan vi vantade pa bussen. bussen tog over 2h...

hade massa problem med betalningen av rummet men tillslut gick det och jag sprang ivag till bravo och hade massa castings hela dagen. traffade sophie, julie och zuzanna det var fint. sen at jag och johan mcd och traffade soph, gick hem till henne och pratade en stund innan vi vandrade till ampm och kopte toapapper och kontig japansk mat som vi ska ha till frukost haha, 

imon borjar jag vid 9.45. mer castings. ahja inte mycket mer att saga just nu.
saionara och sa.

x emma k.

home.

nu är jag hemma, yes
flygresan var intressant. precis när vi skulle landa så vänder planet upp igen och åker rätt upp och sen runt och sen ner igen. hm..

stannade förbi i jönköping påväg hem och tog med adam till habo, sååå fint. åt middag med min familj och spelade kort. sen snackade vi mest och sen åkte adam hem för han är duktig och ska jobba imon.
klockan 9 imon morgon ska jag segla:D
vi seglar in till jönköping och äter lunch på piren med mamma anna och adam sen hänger han med och seglar lite till, sen ska jag träffa min fru och sen blir det nog bongo minsann!


älskar bilden.

nu ska jag sova och så tänkte jag.

x emma k.

goodbye i die.

igår åkte jag och träffade yoan och charles. vi åkte till pont neuf där det fanns en båt med en fest på. charles ex fyllde år så vi stannade och sa grattis och delade på en öl haha. sen åkte jag och yoan hem till fabian och chillade tills vi blev trötta och mätta på hommus, då åkte vi hem till yoan och chillade mer innan vi somnade till elektromusik. helt sjukt fint. vi vaknade och yoan körde mej till republique så jag kunde ta linje 5 direkt hem. men där var vi tvugna att säga hejdå. känns helt tomt nu. vi var umgåtts varje dag, verkligen varje dag i 2 månader. innan det var vi inte lika tajta men träffades ändå minst 3 ggr i veckan, sen i februari. ni som har bilddagbok såg antagligen smset han skickade till mej just nu. det är jobbigt att säga hejdå. och hugues. honom måste  jag träffa idag. måste ha ett bra hejdå. nu åker yoan till ibiza utan mej, skulle hängt med egentligen men kunde inte byta min svenska biljett. äsch nu ska jag sluta deppa. jag se ju honon om 2 månader igen. och jag har ju detta problemet gånger 10000 varje gång jag lämnar sverige och alla jag älskar. imon är jag hemma i habo igen, känns bra.

nu ska jag och sophie snart till agenturen. jag ska nog luncha med malika och få min biljett och så. sen ska jag terrorisera hugues med sms.

x emma k.

flåt.

nu har jag inte bloggat igen på länge.
men det har varit mycket. mitt svenska crew har åkt hem :((( eller frida är kvar. vi har flyttat hem till dodo och så.
sen så åker yoan imon och jag på tisdag så jag måste säga hejdå till en massa människor som jag verkligen tycker om.
yoan och hugues är svårast, igår fick jag världens längsta kram av yoan och han sa 'i love u, i really do from deep inside' och sen när jag skulle säga hejdå till hugues så var han nästan villig att gå upp vid 8 och köra mej till jobbet bara  för att jag skulle sova hos honom haha. sötbollar!!

nog om farväl (hatar det)
idag när jag kom till jobbet och satt utanför och drack morgonteet så kommer han som äger studion ut, går över gården och kommer tillbaka med en vattensläng i högsta hugg, stannar i dörren och säger 'we have a problem with too much water in here, the only key to get it out is MORE WATER sen gick han in och så kom en annan kille ut med en annan slang och ja, tillslut var vattnet borta. jag höll på att skratta ihjäl mej. scenen var så otroligt rolig haha.

nu är jag hemma efter jobbet och sitter och väntar på att yoan (segast i världen) ska ringa mej.

btw, jag gjorde slut med wayne för några dagar sen, lite tråkigt men jag har tänkt på det ett tag.

ehm ja det var det. åker hem på tisdag också.be prepared.

x emma k.

mixed

ja jag vet. inte mycket alls på senaste, men jag har liksom inte haft lust att sitta vid en dator.

det har varit mycket picknickar och chill på ballkongen med fint folk. en dag var vi extremt uttråkade så vi bestämde oss för att klä ut oss och åka och ha picknick med donken mat. snyggast ever blev vi
ester blev hip hop med massa bling


siri blev fjortis med rosa highlighter på läppar och kinder.


jag blev lolita med mini läppar och maxi fransar.


och frida var gothare med svarta tårar och stora ögon.


vi tog metron till tuilerie och frida jagade folk som blev uppriktigt rädda för henne hysteriskt roligt hahaha.

det var frankrikes nationaldag och eiffeltornet fyllde 220 år så vi åkte till tuilerie igen för att ha picknick och kolla på fyrverkerierna från eiffeltornet. det var tråkigt så vi åkte till BC istället. fin kväll

x emma k.


grandma emma.

jag vet att jag är seg på att skriva nu, men jag känner mej gammal och tråkig.
bangar hela tiden för jag orkar ine vara en 70 årig bitter fitta vid 19 års ålder.

men jag har fina bilder dock.

vi åt sushi.




det var segt att ladda bilder här idag men det finns på fb med.

x emma k.

lanvin bilder

lite bilder från lanvin lookbooken.







det är några, på dubbelbilderna är även elsa sylvan med.

x emma k.

sammanfattning av veckan.

oj nu har det inte blivit mycket skrivande.

i måndags hade jag lite castings sen hade jag picknick med yoan emsela charles tilda frida ester och matthieu vid louvren. sen hem och sova.

tisdag hade jag med castings sen gick jag och emsela och satte oss på restaurangen på hörnet och snackade bort kvällen.

onsdag mer castings och sen chai latte på starbucks med yoan emsela tilda siri chales och matthieu och efter det sushi middag med yoan emsela siri och tilda hos yoans kompisar.

idag har jag haft mer castings, kunde som vanligt inte sova igår eftersom det var fullmåne. så idag är jag lite hängig, men jag har en till casting sen ska jag till agenturen och ta lite pollar och en film till ny.

fick precis reda på att detta antagligen är emselas sista kväll så jag är hel depp och ska tillbringa hela min lediga tid ikväll med henne. hon är en underbar tjej som jag fått bra kontakt med här i paris. det jobbiga är att hon bor i skåne, och där är jag inte så ofta precis. men min söta fru ska flytta dit nu så då är det nog större chans att jag tar mej till skåne :)

nu väntar jag bara på att wayne (som sa på msn att jag måste vänta tills han loggar in) ska säga vad han vill säga för jag måste iväg på min casing nu...

x emma k.


vi kisade mot kameran och log.

nu har jag äntligen orkar lägga in bilderna i datorn. det är typ 10000 bilder haha för jag lånade ut min kamera till ester och siri när de gick på the white party...


från den japanska visningen. jag öppnade utklädd till hello kitty.


brydarna i metron


lånade ut kameran som sagt.


jag och yoan.

nu har jag precis kommit hem från min pre-lanvin visning. fint fint.
är hur trött som helst, jag har fått järnbrist eftersom jag är dålig på att äta varierat som vegeterian.
följden av det är trötthet tydligen, men mormor har köpt en himla massa bra piller till mej som jag ska ta när jag kommer hem.

nu har jag tre castings och sen ska jag försöka träffa rachel.

x emma k.

chill

igår träffade jag emsela yoan och rachel och rachel. det var mys mys. hängde lite i jeans trädgård osv osv

idag hade jag fitting för lanvin och en casting sen köpte jag donken och satte mej med emsela på balkongen och snackade, sen åkte vi tilj jean igen och där var det folk och BBQ. fint fint. åkte hem och satt på balkongen igen tills nu och nu ska jag sova för imon är det lanvin visning, calltime klockan 8.

idag har varit underbart väder inte för varmt utan liksom lagom.

x emma k.

who r u for one i dont feel again u.

okej nu har jag inte skrivit på länge, men jag hade inte med mej datorn till barcelona.

landade och åkte till hotellet jag skulle bo på. somnade direkt och vaknade vid 8 för att åka till studion. jobbade med samma fotograf som den där bilden på mej när jag röker och det står take me home på som jag lagt upp tidigare.

fotograferingen gick bra, jag skulle vara olika stil ikoner genom tiderna så det var omsminkning efter varje bild. var bland annat madonna, marilyn monroe och kathrine(?) hepburn. sen åkte jag tillbaka till hotellet beställde roomservice, som var det äckligaste jag varit med om, beställde en tonfisk pizza som var dränkt i fett. fick torka av varje bit med en servett, fräääääsh. sen duschade jag och sov. upp vid 7 dagen efter för att åka till location, fotade vid hamnen utanför ett nybyggt shoppingcenter. otroligt varmt och vi fotade vinterkläder. svettades ihjäl men jag drack nog 10 liter vatten i allfall haha. sen åkte jag tillbaka till hotellet igen och beställde roomservice igen, denna gången pesto pasta med musslor och räkor, helt klart ett bättre val. vaknade vid 4 nästa dag och åkte till flygplatsen. väl tillbaka i paris hade jag castings och fittings. sen en visning för en japansk festival som är här nu. nu kommer det bästa JAG VAR UTKLÄDD TILL HELLO KITTY!!!! och jag öppnade visningen och det var sjukt fint. imon ska jag gå för dem igen :)

på kvällen träffade jag yoan och dem för middag sen åkte jag hem och sov, idag har jag haft lite castings. ikväll är det white party med alla modeller och agenturer men jag kan inte gå eftersom jag har calltime vid 8 imon.

det är någon som har sagt att jag och ester är ute och dricker för mycket.. jag blev otroligt upprörd eftersom detta inte stämmer. ringde yoan, han blev mer upprörd och sa att han genast ska kolla upp saken. jag kanske är ute med gänget, men jag festar minsann inte så ofta som jag är ute. jag går dit för att träffa yoan eftersom han är en otroligt viktig person för mej och en nära vänn. hans jobb är pr vilket betyder att han måste gå ut och det är nästan bara då jag kan träffa honom. kännde att jag behövde skriva av mej lite.

jag har tappat rösten. igår satt jag och pratade med brydarna och helt plötsligt bara försvinner min röst. u låter jag som om jag är i målbråttet och har halsfluss på samma gång. smexigt!

jag har hittat min kamera med. den låg i min väska (Y) lyckat jaaaaaa.
så det finns massa bilder men jag sitter vid esters dator nu så jag får ladda upp dem imon.

nu ska jag sova tänkte jag.

x emma k.

RSS 2.0