boring.

igår träffade jag ett helt gäng svenska för middag i paris. vi blev 8 svenskar och 1 dansk. det var fint. efter en trevlig middag tog vi oss till tuileries, men där hände det inget så vi åkte hem. the end.
sen kunde jag inte sova, somnade inte fören 3 bara för att det är så sjukt varmt. mitt rum är som en bastu och min säng är precis vid fönstret så jag kan inte ha det öppet heller. inte för att jag tror att det hade gjort någon skillnad.
idag har jag en fitting och lite castings sen vet jag inte mer. planerar in att åka till london på fredag till lördag för att fira johan. vi får se om jag kan.
alltså inget roligt som händer i mitt liv just nu. vill bara åka till new york nu, men det hinner jag inte fören jag ska till tokyo.. hoppas jag kan åka direkt efter.
så nu får ni en låt som representerar detta här
x emma k.

överfallna.

kom precis innanför dörren och kläderna bara flög av.
DET ÄR SÅ JÄVLA VARMT!
haft en sjukt fin dag. gick på mina två första castings och sprang in i megan! har inte träffat henne på år och dar. så vi tog oss till agenturen och träffade erin, lunch tänkte vi och gick till jour som har de bästa salladerna i hela paris!
efter det hade vi lite fler castings sen köpte vi oss en flaksa billigt vin en baguett och en ost och satte oss i parken. träffade en främmande man från new york och åkte parishjul med honom.
ohjust det ja! i metron idag så satt vi och väntade på tåget. då blir bi brutalt överfallna av en uteliggare. han drar i megans hår, sliter i min arm och slår mej på knät. vi skriker och tänker slå tillbaka men ångrar oss och springer därifrån. det som gjorde oss mest upprörda var dock att ingen INGEN hjälpte oss. folk bara stod och stirrade och mannen jämte skrattade tillochmed åt oss. INTE OKEJ INVÅNARE I PARIS!!!!
x emma k.

paris.

har precis haft en fin vecka i paris med sebastian melissa och anthony. hängt i parken, ätit massor, varit ute och så vidare.
inatt åkte sebastian till flygplatsen och jag är sjukt arg på mej själv för att jag redan saknar honom. jag hade ju bestämt mej för att inte få några känslor för någon igen på ett jääääätte bra tag. plus att han bor i f-ing new york.
anyways, enough about that. nu sitter jag nyduschad och äter torkad frukt, väntar på att melissa ska ringa mej.
familypic at aunty ritas.
x emma k.

sjuk.

jag mår skit dåligt.
har varit sjuk son jag var hemma i sverige.
feber ont i halsen näsan rinner och den värsta hosta jag varit med om. vill bara sova och vakna frisk.
idag har jag jobbat för viktor och rolf hela dagen, tog 13h att göra deras look book och nu mår jag uruselt. det är avskedsmiddag för mej ikväll men jag tror seriöst inte att jag orkar.
jag och melissa har äntligen bokat biljetter till paris. vi åker på måndag vid 1. glada tjejer.
x emma k.

NYboyzzzz.

kom precis hem från min fitting på viktor & rolf. fotar deras lookbook på lördag. jätte trevliga killar.
perfekt avslutning på min tid i milano.
på söndag åker nämligen jag och melissa till paris för att överraska alla.
vi har precis haft 4 sjukt fina dagar med våra boys sebastian och anthony. de åkte till paris idag så vi kommer dit och umgås mer med dem på söndag :)
hade en sjukt rolig utekväll med rasmus i förrgår med. vi dansade så mycket att vi tillslut hade publik, good times.
så smexiga var vi med främmande kvinnor.
nu ska jag äta upp min majs/tonfisk/getost här.
x emma k.

monki.

sitter just nu på mitt vanliga hotell, de har inte placerat mej i skrubben den här gången!!
har precis ätit frukost och ska snart tan mej till fridhemsplan där jag ska möta teamet igen för att åka ut till stugan
jobbar alltså två dagar för monki, två bilder om dagen. igår hade jag bland annat en jätte stor bläckfisk på axeln. oväntat tung men luktade lika äckligt som den såg ut!
imon åker jag äntligen hem till min kära familj.
mammas teater har fått så sjukt bra recensioner av JP så direkt när jag kommer till jönköping så blir det att kolla på den. skrattade nästan ihjäl mej bara av att läsa manus med mamma!
idag slutar min lilla lillasyster 9an. känns konstigt, inte för att jag tycker tiden går fort, utan för att jag ser henne som jämnårig med mej.
jaaa, det var väl allt jag hade att säga idag.
x emma k.

im back.

nu är jag tillbaka i milano.
landade sent igår och kom till lägenheten runt 12. jag och ilse bestämde oss då för att gå ner och köpa falafel och kolla på skräckfilm. vi valde the unborn. sjukt dålig film som hade behövt vara minst 1h längre för att vara bra. de bara hoppade över viktiga detaljer osv hela tiden..
halv 5 i morse väcker ilse mej, då åkte hon... så nu är jag ensam!!!! jag har inte varit ensam på månader. det kändes jätte konstigt att vakna utan att hon satt och läste i morse.
men men jag är stor kicka jag klarar mej. undrar om jag får en ny rumskompis nu?
det är så varmt ute att jag total vände när jag kikade ut genom balkongdörren så glöm att jag gör något produktivt idag. eller jo, jag ska städa lite, men inte fören det blir lite kallare.
just det! igår satt jag ute på johans tak i flera timmar och läste, igår när jag tog av mej tröjan så insåg jag vilken dum ide det var. hela jag var illröd, eller nej inte sant. halva jag! för jag hade fått väldens bonnabränna. idag har den tonat ner lite men det kliarm svider mina armar är torra. lyckat emma.
x emma k.

london.

sitter just nu i johans lagenhet vid bond st i london och dricker chai.
samlar krafter for att ta mej ner for alla trapporna och bort till agenturen.
ska hamta min bok och sen ivag pa tva castings. har inte gjort castings i london pa over 1 ar sa det kan bli intressant haha.
tanker inte ens forsoka vacka johan. han kommer bara saga att han ar skittrott aven att vi gick och la oss tidigt igar och klockan ar 1.
behover verkligen kopa ett par nya klackar. mina favoriter ar helt sonder. antagligen efterson de ar mina favoriter och har pa mej dem non stop :)
pa fredag aker jag tillbaka till min kara ilse (rumskompis) i milano, sen till paris igen den 17 om jag far som jag vill :) for det ar redan juni och det betyder att sebastian och anthony fran nyc snart kommer och halsar paaaa. yay!
x emma k.

RSS 2.0