Livin in london

okej allahoppa! jag lever, jag ar i london, men jag har inget internet. jag har traffat johan sa darfor jag kan anvanda internet lite nu. jag har inte traffat britney an men de kommer nog. dom mej inte nu!

jag har varit i danmark och jobbat for elle ocksa, det var fint. 

men men jag ska forsoka uppdatera lite oftare men det ar ju svart utan internet. de sa att jag ska stanna har i typ 2 -3 veckor. kanske kommer hem efter det verkar onodigt att aka till new york innan jul liksom.

btw johan says hi.

x emma k.

Hi my name is candy

nu har jag precis kommit tillbaka till mitt B&B efterdagens fotografering. vi tog 14 bilder och ursnygga! verkligen glad över att det blev så bra. och underbaraste teamet någonsin!! efteråt firade jag och heiko med några glas vin innan det var dags att åka. imon åker jag till flygplatsen igen. london är nästa anhalt. just nu funderar jag mest över hur jag ska få ner mina väskor för trappan till taxin men det brukar lösa sej, får väl slänga ner dem haha. (har tagit sönder en hel del väskor i  trappor)

nu kom jag på vad det var jag ville blogga om igår.
när jag och julia (fotografen) åkte från studion igår så kom vi på detta!: Karl lagerfeldts hår är ju vitt och pudrigt, vi kom på att det är kokain han har där. så när han behöver lite så är det vara att ta från håret. så vi räknade ut att han måste köpa koks för 10 000 euro varje dag. och detdär vita trillar alltid av hans hår och lägger sej på axlarna, då kom vi på en smart lösning åt honom, anställ MS! (vill inte skriva namnet för jag känner personen och han kanske läser min blogg vem vet haha.) så kan han bara gå jämte Karl och snorta från hans axlar när det trillar ner. HAHA helt galet. vi skrattade så vi fick ont i magen.

haha ja humorn är kul när man har jobbat en hel dag.

och rubriken är från ett skämt igår när jag fick på mej den rosa peruken och sa at jag hette candy, sen dess har de kallat mej och allt annat för candy haha.

pratade precis med adam, saknar dej billy!
och jag ska lägga upp bilderna men jag gör det i london när jag har chans att packa upp alla mina saker.

x emma k.

Munich <3 me

Idag jobbade jag med ett av de bästa teamen någonsin! hade så sjukt roligt och det gick så fort att vi han med 2 fotograferingar idag så vi behöver bara göra en imon yay! sen gick vi ut och åt barbarian food som de tydligen hette och ja det var barbarian. fick en halv kyckling på en talkrik, pommes och en öl haha. men gott var det.

vi tog sjukt snygga bilder och vi tog äve ett cover. nöjd är jag. hade tillochmed en rosa peruk på en bild haha.

mamma sa något väldigt intressant.
jag tror på reinkarnation (stavning) alltså återfödelse och ett tidigar liv. det gör mamma med och hom har gårr på flera möten med medium. och hon fick reda på att hon varit hora i western usa och så, men sen fick hon reda på att i livet innan det hon har nu så var hon gift med pappa och hade 2 döttrar som var jag och ellin men vi var tvillingar, och jag och elin dog i en bilolycka så mamma och pappa hade tagit självmord och sen återfötts och fått mej och elin igen, fast denna gpngen inte som tvillingar, MEN ni som tycker detta låter konstigt, det är därför jag och elin är födda 17 resp 18 april. fatta att jag och elin är tvillingsjälar på riktigt. nej jag tycker detta är läskigt i allafall.

när vi satt på restaurangen kom sanningen fram, jag är lite kändis här i münchen haha. alla hade tydligen velat jobba med mej i över 2 år men inte kunnat och hår killen hade intekunnat sova igår natt för att han skulle få jobba med mej. så han var helt seg hela dagen hah. sen tvingade han till sej min auograf på en bild av min ashley isham kampanj haha herregud.

det var något mer jag tänkte skriva om, hm.. nej jag kommer inte på nu, kanske imon.

JO! idag såg jag en man med ett ögonbryn. alltså inte att det varlite ihopväxt utan det var helt ihopväxt! helt jämnt, hela teamet satt och skrattade åt mej för jag kunde inte sluta kolla. hah (a)


x emma k.

im just tryin to have a blast.

okej har precis kommit ur duschen på mitt b&b rum, helt otroligt vad konstigt det är. ingången är liksom genom en restaurang och sen upp en våning så är det små rum där, får liksom känslan av att det är hit många män tar horor och så haha. för det som finns i minibaren är liksom champagne och jordgubbar haha.

satte på teven och varannan kanal är porr. tyskar alltså. hittade tillslut en musik kanal haha.

rökningen gick ju åt helvete med. synd, men jag var nog inte redo. jag blir det någon gång, snart hoppas jag,

fick mail av karina Dial, ska bo i hennes lägenhet i london, fint tycker jag. sen hoppas jag på ny snart.

'jag vill ju att detta ska vara ett sånt fall där det inte hinner gå åt helvete utan att vi gör något åt det nu. att det inte blir ett sånt där fall när man sa "vi trodde vi kunde klara av det eftersom det inte var så farligt först men sen spårade det ut" jag villatt det ska hända nu, när det fortfarande inte är så farligt. men hur gör man det, hur förklararman det för någon som är i förnekelse?'
-
tankar i en 18 årings huvud.

ska upp vid 7 imon så jag ska sova tänkte jag.

nu spelas boney m på teven och jag ger upp, kanalerna här är utom räddning.

x emma k.

sometimes love just aint enough.

Nu skulle jag egentligen lägga upp fina bilder från igår men smart som jag är så har jag redan packat ner kamera sladden, och kameran med för övrigt haha.

så ja, jag är nog fördigpackad nu. har packat i min sjukt koola hello kitty väska, sen ha rjag matchat det rosa med en röd väska, sooo fashionable haha. och en rosa dataväska med såklart! haha

just nu sitter jag och bollen och äter taco chips men han sitter bort från mej för han är tjurig, det är konstigt att han alltid är det när jag ska åka bort, undrar om han fattar det?

pratade precis med adam och han får mej att inte alls vilja sätta mej på det där planet utan stanna hemma med alla som jag tycker om, men det vet jag ju själv att det inte går så då gör jag inte det.

om 2h åker jag mot flygplatsen. sen lämnar jag sverige, det är väl det som är mest possitivt med det hela.

nästa gång jag skriver är jag i München.

x emma k.

blah blah blah.

Nu har jag precis kommit hem.
sov jos adam i natt för allt var jobbigt och han är bästa trötstmedlet<3

igår så var vi på claras och sen så chillade vi bara, sen idag så gick han upp och hade nationella medan jag sov men jag sov inte länge utan jag gick upp vid halv 10 och åt frukost sen kom adam hem och sen kom nadine med. då pluggade de lite och jag hjälpte till, sen kom emma och minna förbi!<3 sen gick vi till bongo och träfade fint folk. nu är jag hemma igen, jag och pappa kollar på macken! loves it! han läser uti vår hage och jag dricker te och äter taco chips. gott gott!

stazja och jag har pratat varje dag i 3 dagar med, och planen på att flytta till ny tillsammans börjar bli sanning, vi ska nu kolla på lägenhet i ny i januari och allt går som det är tänkt.

nej jag känner att jag druckit en för många öl för att skriva här, vi tar det imon.

x emma k.

all the things he said

Idag var en jobbig dag. gårdagen är intryckt i huvudet och tårarna kommer för minsta lilla, tänk om det jag fick höra är sant. att jag är en liten bitch som ingen komme vilja leva med för det är omöjligt att leva med mej. ingen orkar med det. och när jag sa att det var tur att jag åker om 3 dagar då så fick jag höra att det är inte det det handlar om, utan hela mej hela tiden för alltid. och när jag pratar om det säger nästa person 'ja men ni är ju så olika, det är därför hon inte märkt något' men va?! jag är helt förvirrad, är det nu plötsligt helt okej att säga sånna saker? att favorisera? nej jag är helt yr av alla tankar. ringde adam för att prata av mej och då kom tårarna igen, jag är ett nervvrak just nu.
 jag tror att jag behöver komma bort från detta ett tag, denna fasad av något perfekt. något som bara finns på ytan men som under den rämnar där sitter jag. kasta all skuld på mej för det får man, för vi är ju olika och jag är den som man inte kan leva med. tyck inte synd om mej för det är ine det jag vill, jag vill ha respekt och tillit. jag vill veta att jag stannar kvar här av en anledning.

x emma k.


behind blue eyes.

Att skriva ett possitivt inlägg ikväll går inte.
hela dagen har gått åt till att skrika tjura och svära. jag har sån abstinens att det känns som om det äter upp mej innifrån.
fick en fråga om nicotin plåster funkar och ja det gör de verkligen men de är slut nu och jag är helt själv med mitt beroende.

tillslut ansåg mamma att hon skulle lugna mej med godis så vi åkte för att köpa det, mycket blev det. sen åkte hon iväg och allt gick åt helvete. bli kallad bitch, av personen som ska kallas din pappa det känns, när kompisar eller folk på stans säger det tar jag det mer som en komplimang, men inte nu.

nu är jag på gräns mellan att skrika och gråta, så jag kan inte sitta här mer. känner mej som det svarta fåret i en perfekt familj.

no one knows what its like to feel this feeling like i do, and i blame you.

annars har jag börjat packa lite, så ni allt folk som känner att ni vill träffa mej innan jag åker eller om ni bara känner att ni måste säga hej då, för om sanningen ska fram så vet jag inte när jag kommer hem, har ingen hembiljett, utan det blir sen någon gång, borde träffa mej imon eller onsdag. sista chansen tror jag minsann. åker på torsdag.

x emma k.

I dont give a fuck if u hate me.

Nu har jag precis kommit hem från Adam.
igår var han här i habo och vi kollade på film och bakade 5 mins kola. det smakade bra men såg inte lika bra ut, som vanligt när vi har varit i köket. sen gick vi ut och gick lite med.

Idag vaknade jag och adam sent och åt frukost sen fick vi för oss att gå till jönköping vilket är litemer än 2 mil. så då gick vi. kallt regnigt och blåsigt var det. men vi gick powerwalk hela vägen och klarade det hela på 3h. mycket bra,

nu är jag hemma och frusen och löt och skit irriterad. ingen kan prata med mej just nu. det är för jag ärså röksugen, och jag är arg på alla tråtts att de bara försöker vara snälla och jag pallar inte. allt känns jobbigt. ge mej en cigg! eller gör inte det förresten.

jag vill bara att jag ska ha ett bra humör med eller utan cigg.
idag tog jag det sista nicotin plåstret med så nu blir det jobbigt.

BAIZ!

x emma k.

for a diamond ring ill do those kind of things

Idag vaknade jag alldelles för sent.
vid halv 2 tog jag mer ur sängen och insåg hur röksugen jag var. helt galet.
så jag drack massa te och åt muffins och godis haha. min syster är nämligen en hemma fru vid 14 års ålder så hon bakar massa hela tiden<3

sen så skulle jag åka in och tvätta med adam men insåg att det finns noll kronor i min plåndbok och att jag måste tvätta massor innan jag åker, det är ju bara 6 dagar kvar lixx.
så jag fick tacka nej till det och började istället tvätta, snart finns det inga mer kläder på golvet i tvättstugan jag är duktig!

efter en stund plingar mobilen och det är nadine som undrar om jag vill joina för en kväll med henne nikki millan och anton, jag var ju tyvärr tvungen att tacka nej till det med, lite tråk.

min händelserika dag var alltså att jag tvättade haha. och sen har jag ätit med pappa och elin med, kyckling pasta från hotellet! gott. jag har varit riktigt duktig på att bara hålla mej till kyckling och fisk. när jag sa det till pappa idag började han skratta och sa 'och du är dotter till en älg jägare' haha

pappa hjälpte mej att skära bort min liktå idag, så nu är det inte så utstående liksom, fast det är ju inte helt okej än. så jag satte på ett till plåster, hoppas det går bort snart!!

nej nu ska jag byta i maskinen igen

x emma k.

no one on the corner has swagger like us

Idag vaknade jag av ett bra samtal, det var från carina som sa att jag har ett cover för grekiska vogue! fett glad blev jag.
för jag hade ingen aning om att jag ens jobbat för grekiska vogue haha. nu har jag jobbat för aus vogue 2 ggr, japanska vogue, ryska vogue och grekiska.

glad är jag för allt är rosa!

sen så åt vi frukost och pratade i timmar som bara vi kan märkte inte ens att tiden gick så fort, plötsligt får jag ett jobbigt samtal från adam, så vi pratade en stund och så sen åkte vi in till stan och fikade på claras i massa timmar tills  klockan blev halv 4 då gick vi en promenad sen tog hon tåget hem, då gick jag tillbaka till claras och träffade adam sen kom sofie med, sen åkte jag med sofie hem till hennes syster och så färgade vi hennes hår, eller sofie gjorde och jag kollade på haha. sen åkte vi ner mot stan igen för vi blev hungriga så mötte vi upp adam på en pizzeria. sen kom mamma och hämtade mej och nu är jag hemma.

detta är min 4 dagsom rökfri, det går väldigt bra fast när jag väl blir röksugen så är det illa. hängde med sofie och karro till affären och jag stod och kollade på ciggen länge, kändes som om de kallade på mej helt sjukt men jag är stark och stod emot.

jag åt pizza med tonfisk! typ godaste pizzan ever! m-hm!

nu kollar jag på rush hour 2 med min familj. kul är den ska snart sova, har massa timmar att sova igen känner jag.

god natt barn.

x emma k.

everytime we hit the club its like shh wow

i natt kunde jag inte heller sova, hjärtat såklart. kom på att det kan ha med mitt nicotinplåster så vid 3 fick jag nog och drog av plåstret och alla batterier i klockorna i mitt rum och gick och la mej igen. somnade såklart. misstaget jag gjorde var att jag bytte plsåtret vid 11 på kvällen så då gick ju hjärtat på klart igång av allt nicotin! smart emma, nya tiden är halv 1 på dagen. jätte bra. rökningen går med bra, inne på tredje dagen och idag harjag bara varit röksugen 2 ggr. och lyckades stå emot, yay!

såhär snygg är jag när jag inte kan sova i min rosa morgonrock!

Malin är här, hon ringde och väckte mej vid 12 för hon hade precis gått av tåget i habo och jag skulle ju såklart ha varit där och mött henne men jag försov mej pga att jag inte sovit på 2 dygn. lyckat.
så jag straskade ner till stationen och hämtade henne sen gick vi hem och hottade marit på gräsmattan, men lyckades inte fånga henne så jag gav henne bara mat, sen åkte vi in till stan och fikade på claras. i massa timmar sen så gick vi till bongo och träffade folk, fint var det. tog bara en p3 och en öl.

Malin drack caffe drink på Claras.

På bongo fanns Adam och Sofie. såklart ;D

Adam var röksugen och Mattias och Anton var där.

Vi dricker cider och grejor.


sen åkte vi hem igen och nu sitter vi är och kollar på svensson svensson.

vi har pratat igenom alla våra gemensamma minnen på dessa timmar, som vi alltid gör, som vi gör bäst. både bra och dåliga, mest bra dock. vi kom på att vi aldrig bråkat tråtts att vi umgicks så intensivt för 4 årsen.

nu har jag så ont i magen att jag dör. drack nämligen en smootie som mamma tagot med hem från jobbet (arla) och det var ju typ 200% mjölk i så inte konstigt att jag dör nu.

bytte precis mitt liktornsplåster och det var det äckligaste jag varit med om. själva liktornet hade blivit helt vitt, alltså vitare än ett papper, helt galet. blä!

x emma k.

Im a damn crazy brat and i dont give a fuck.

kom precis hem från adam.

efter att jag bloggat i morse städade jag hela huset för att hålla mej vaken, diskade och tvättade tillochmed!!!
sen när det var klart gick jag ut på en 30 mins powerwalk genom habo, halt som tusan och precis när jag passerar gymmet så springer jag in i min systers idrottslärare Robban, så nu fick han se hur duktig jag är haha

sen hem igen och tog en dusch, sen visste jag inte vad jag skulle göra för att vara vaken så jag gjorde det dåliga beslutet att kolla på film, pirates of the carabean 1. det var längesen men jag kunde knappt hålla mej vaken men som tur var ringde adam och ansåg att jag skulle komma in till han så jag gjorde iordningmej och skulle bara mata kaninerna när jag insåg att det bara fanns en kanin att mata, den andra har rymt, hani nte leta mycket för jag skulle ju med tåget.

sen kom jag in till stan och gick hem till adam, då byttes det om till träningskläder och ut på en power walk till runt sjön. kallt som in i och långt haha. på vägen så såg jag en gädda som hängde över ett staket, typ den största fisk jag sett och jag blev livrädd och skrämde ihjäl adam haha. så när vi kom hem till adam igen så dog jag på hans säng medan han var duktig med pilatsbollen!

efter det lagade vi mat! (vill påpeka att vi är värdelösa i köket) adam har bestämmt sej för att bli vegeterian, vilket jag tror jag ska prova på med, vill tänka på vad jag äter eftersom det blir mycket skräpmat, fast jag ska fortsätta med fisk och kyckling. iallafall, så vi skulle göra något av cornfärs, vi ville ha biffar så vi googlade det och började, det gick inte alls att göra biffar av det utan det föll liksom bara sönder, så vi bestämmde oss för att bara göra färs istället, det blev liksom en smetig röra som påminnde mycket om typ kobajs, men det smakade helt okej iallfall, vi gjorde tillochmed en sallad.

när vi ätit upp ringde martina så vi traskade iväg till cigarren för att ge henne hennes mobil laddare och köpa snacks för vi ville kolla på film. när vi kom in på ica gick det upp för oss att vi var för mätta för att fatta vad vi var sugna på så vi gick på känsla, det slutade med att vi köpte oliver, tomat juice, naturgodis, cola light och raspberry dark chocolate. konstig blandning men sånna är vi.

sen kom vi hem till adam igen och vi startade simple life 4, hemma fruar. helt galet kul och det är omöjligt för mej och adam att kolla på det utan att bli paris och nicole själva, vi brukar kallas det med för vi är precis som dem, helt sjukt.

sen fick jag minsann springa i min klackar till tåget hem, men mamma fick hämta mej på habo stationför min tå ville inte alls sammarbeta med mej idag.

nu fick jag reda på att marit (kaninen) fortfarande inte hittats så hon har nog dött eller något, det är ju så kallt på nätterna.

jag har alltså lyckats hålla mej vaken hela dagen, och imon kommer malin hit och jag är super glad!

nu måste jag sova för jag somnar snart i soffan.

x emma k.

sleepless in Habo

nu är klockan kvart över 6 och jag har gett upp. jag kommer inte kunna sova i natt.

var dödstrött vid 12 så jag gick och la mej, då börjar mitt hjärta. jag känner mej helt rastlös och stressad. känns som om jag inte har tid att sova, så mycket jag måste göra. vid 3-4 något går ja och gör te, lägger mej i soffan och kollar på teve, försöker sova, precis när jag är i det där läget mellan att sova och vara vaken så ringer mammas väckarklocka och jag inteser att klockan är 6. så jag går och lägger mej i min säng igen, när mamma går upp så ger jag med upp och tar på mej min rosa morgonrock och nu sitter jag här. klarvaken! helt sjukt att jag inte kan sova.
jag googlade sömnlöshet och alla knep de hade är sådant jag redan försökt med. förutom sömnpiller, vågar fortfarande inte prova sådant. tänk om man inte vaknar när man ska då?

nej nu ska jag hålla mej vaken hela dagen så kanske jag kan sova imon? jag är rädd för att vända på dygnet helt.
såg på oprah om en tjej som var vaken i 5 dagar i rad, hon växlade mellan att vara klarvaken och zoombie men somnade aldrig. så illa är det nog inte men jag får panik över tanken  på att jag ska åka snart och då får jag imon ha sömnproblem för då tror agenturen att jagfestar igen när sanningen är den att jag inte alls har festat på länge och inte planerat in något heller.

min tanke är att jag ska bli lite hälsosam nu, jag har slutat röka, plåstrerna är super känner inget sug alls, jag ska inte festa utan motionera istället (appsålut ine träna finns inget tråkigare men typ ut och gå) och börja äta hälsosamt, som det är nu så småäter jag hela tiden och det funkar ju inte så bra.

det här med att jag inte kan sova kan ju ha lite med plåstret att göra, jag läste på en hämsida att nikotin får en att bli piggare, men jag menar jag har ju rök så pass länge + att jag haft dessa sömnproblem innan med så det vore ju konstigt, men det kanske bidrar.

ska väl äta frukost nu, och när det blir lite ljusare ska jag ut på en promenad. sen ska jag duscha och göra iordning mej och sen kanske det är dags att åka in och träffa adam kanske. måste hålla igång idag så jag är trött ikväll.

nej nu ska jag borsta tänderna

x emma k.

plåstra om allt.

Idag har jag bara varit hemma och konsentrera mej på att sluta röka, det gick sådär jag rökte 2 cigg. men nu har jag bara en kvar och sen är thats it. men jag ringde mamma så hon har köpt nicotin plåster till mej.
och det finns visst plåster för allt nu för tiden. hon köpte liktorns plåster till mej med så nu kanske min tå äntligen blir bättre!

idag har jag varit väldigt hängig och trött och kall, var redo att gå och lägga mej nyss alltså, men ångrade mej så jag tog tempen istället och den visade 37.2 och jag har 36 i vanliga fall så deber har jag ju. så då tände jag i spisen!

ganska tråkig dag, ringde carina och bad om numret till temo, så nu ska jag äntligen fixa till min utväxt, eller ja när jag vågar ringa vill säga, ibland är det jobbigt att ha fobi för telefoner.
andra samtal jag inte gjort som har ställt till det för mej:

jag måste ringa tandläkaren, har inte varit där på över 1 år och sist jag var där så konstaterades det att jag hade hål (som vanligt) men jag åker alltid iväg när jag ska dit.

jag måste ringa axamo för att boka halkbana. jag har varit 18 i 8 månader och har fortfarande inte tagit tag i mitt körkort

när jag var i new york fick jag ett amerikanskt kredit kort av img som jag var tvungen att ringa ett nummer för att installera det har jag fortfarande inte gjort så jag har alltså  pengar på ett konto som jag inte installerat! lyckat liksom.

men att ringa är verkligen bland det värsta jag vet. jag blir så nervös att jag ibland lägger på igen. jag vet inte vad jag är rädd för men jag har liksom alltid varit rädd för att ringa. jag kan inte ens ringa kompisar utan att fråga om det är okej först genom sms eller msn eller så. ingen speciellt inte min familj förstår hur jobbigt jag tycker det är. det är därför saker aldrig blir av när det är samtal inräknat.

sitter just nu och lyssnar på Lil wayne - got money
helt otroligt att jag gör det, har hatat hip hop hela mitt liv och nu lyssnar jag frivilligt, men det blir väl så när alla man umgås med lyssnar på skiten.
och speciellt lil wayne för han är såå, alltså han ser ut som en våldtäcktsman!

känner för att ta av sminket sätta upp håret i en slarvig toffs ta på bysbyxor raggstrumpor koka te och sätta på sex and the city filmen.

det ska jag nog göra med.

x emma k.

do you love ur ciggs dear?

okej idag köpte jag mitt sista marlboro lights för förhoppningsvis ever.
jag har 4 cigg kvar och de ska vara slut innan i morgon för då slutar jag på riktigt. det är en dyr hobby som ska avslutas

mitt andra problem just nu är att jag äter clementin. haha det är inget problem egentligen men det tar typ en timme för mej att äta en för jag klarar inte av att äta det vita så jag måste pilla dän allt det innan jag kan äta dem, jobbigt är det med det är liksom en tvångstanke jag har.

dricker te gör jag med men det behöver jag inte skriva för det gör jag 24/7 haha. just nu dricker jag english vreakfast för det smakar som när jag och mormor var där för några årsen och bodde på ett litet hotell och åt frukost. minnen!

jag har fått frågor om att lägga upp fler modellbilder, det kan jag göra när jag orkar hämta dem till datan haha. så länge kan ni hitta mej på
mikas.se
imgmodels.com
avemanagement.com
uniquemodels.dk (tror det heter så eller googla det)
osv osv

idag träffade jag adam, igår bestämmde vi att vi skulle ses vid 12 men jag vaknade halv 1 och ringde adam och då väckte jag honom, det slutade med att vi hade en claras dejt vid 5 haha. vi är lite sega. där var det prat skvaller och chai som gällde. det var fint, sen åkte jag hem och det var så sjukt kallt att gå hem så det var inte sant. och halt! bron genom skogen var som en isbana där jag åkte fram, inte som en isprinsessa precis men ändå haha.

det är runt 3 minus nu och jag dör varje gång jag går ut för att röka, ska bli skönt att slippa det nu.

pratade lite med malin idag och hon vill komma hit i veckan! yay.
känns bra att vi börjat prata igen och så. hon är en så sjukt fin vänn och en person jag verkligen behöver i mitt liv.

jag har redan börjat planera vad jag ska ha på mej när jag träffar alla jag känner i ny haha. typ det första jag tänker när jag ska åka någonstans 'oh no i have no clothes' haha.

åker alltså till munchen om typ 10 dagar. sen direkt till london. längtar! britney är där och ska bli kul att se han igen. johan är inte där och det känns för jävla bra! haha

långt inlägg det blev xD

x emma k

sexy sober

Gårdagen var trevlig.
Carina ringde mej och sa att jag kanske skulle åka till portugal idag men jag åkte in och träffade adam och celie
vi chillade en stund innan vi åkte hem till celies bror där vi också mötte upp anna och fina. adam celie och fina drack vodka/blåbärs drinkar medan jag och anna nöjde oss med att äta scholad haha. jag drack ju redbull såklart dock! carina ringde och sa att jag inte skulle till portugal så då sörgde jag det med lite chips. sen när de druckit klart så tog vi oss mot bongo där vi träffade massa fint folk. men sen blev det väldigt tårkigt där så då gick jag och adam till scandic medan vi väntade på linn vi satt där ett tag sen bestämde vi oss för att gå upp några trappor för att se vart vi kom så helt plötsligt står vi på karlssons dansgolv, där det är 30 gräns! helt sjukt hur lätt vi kom in. me ndet var inte ås kul där bara 2 tanter som flög runt och guppade i någon slags dans tror jag.
då ringde vi linn så hon kom till centrum och vi gick in. där var det fullt med fula habo bor så vi dansade lite sen stirrade vi ut en tjej tills hon blev arg och började skrika på oss, så adam skrek tillbaka sen gick vi och dansade lite, sen gick vi till amor där vi hittade annat folk, men det var inte heller kul så vi gick till mc donalds där vi satt och pratade länge innan vi beställde. sen gick adam hem och jag gick till bussen men min syster hade kollat fel tid så jag fick ringa mamma så hon hämtade mej, klockan är nu 2 och det är 4 minus grader. jag trodde jag skulle dö.

alltså, gårdagen var nykter och fin haha.

just nu sitter jag och adam och försöker bestämma oss för vad vi ska göra idag, det går lika bra som vanligt när vi ska bestämma saker haha.

sexy sober.

Gårdagen var trevlig.
Carina ringde mej och sa att jag kanske skulle åka till portugal idag men jag åkte in och träffade adam och celie
vi chillade en stund innan vi åkte hem till celies bror där vi också mötte upp anna och fina. adam celie och fina drack vodka/blåbärs drinkar medan jag och anna nöjde oss med att äta scholad haha. jag drack ju redbull såklart dock! carina ringde och sa att jag inte skulle till portugal så då sörgde jag det med lite chips. sen när de druckit klart så tog vi oss mot bongo där vi träffade massa fint folk. men sen blev det väldigt tårkigt där så då gick jag och adam till scandic medan vi väntade på linn vi satt där ett tag sen bestämde vi oss för att gå upp några trappor för att se vart vi kom så helt plötsligt står vi på karlssons dansgolv, där det är 30 gräns! helt sjukt hur lätt vi kom in. me ndet var inte ås kul där bara 2 tanter som flög runt och guppade i någon slags dans tror jag.
då ringde vi linn så hon kom till centrum och vi gick in. där var det fullt med fula habo bor så vi dansade lite sen stirrade vi ut en tjej tills hon blev arg och började skrika på oss, så adam skrek tillbaka sen gick vi och dansade lite, sen gick vi till amor där vi hittade annat folk, men det var inte heller kul så vi gick till mc donalds där vi satt och pratade länge innan vi beställde. sen gick adam hem och jag gick till bussen men min syster hade kollat fel tid så jag fick ringa mamma så hon hämtade mej, klockan är nu 2 och det är 4 minus grader. jag trodde jag skulle dö.

alltså, gårdagen var nykter och fin haha.

just nu sitter jag och adam och försöker bestämma oss för vad vi ska göra idag, det går lika bra som vanligt när vi ska bestämma saker haha.

Halloween madness.

Okej gårdagen, började med att jag och Emma åkte hem till Minna.
Emma var Amy Winehouse jag var 60-tals bryd och Minna var sexy nurse

Minna!


Jag.


Emma

Sen efter lite pre pre party så kom Nadine som vampyr, Millan, Nikki som batman, Helga, Ludde, Sara som prinsessa och Simon.

Nikki


Millan


Nadine och lite Helga


Sara

det fanns en chinchilla som jag så klart blev kär i.

sen spelade vi ölspel och så. sjukt kul.
NIKKI BERÄTTADE ATT HON ÄR MED BARNOCH DET GJORDE HELA KVÄLLEN. GRATTIS GUMMAN!!!

ja vad händemer på förfesten jag drack lkite för mycket vin men jag klarade bussresan ändå, hade tydligen ringt min kusin och försökt tvinga av alla från bussen vid helt fel hållplats så jag kunde träffa henne men det gjorde jag sen ändå. hon hade kryckor, vet inte vad som hänt dock?

sen kom vi till bongo och så, det var big bongo så det var en jäkla massa folk. där träffade vi massa människor, böand annat Kent och Elias som jag gick på dagis tillsammans med haha helt galet.

sen dansades det mycket och så.




jag orkade inte ha mina klackskor på hela kvällen pga min tå så jag tåg av dem då fick jag en sko av alex så vi hade en sko var. jag satt jämte sara och så började jag blöda på mitt finger och jag bad henne hämta ett plåster, men av någon konstig anledning får hon för sej att det är min fot jag har ont i så hon tar av mej skon och lägger mina fötter på bordet sen springer hon och hämtar en som jobbar på bongo så hon kommer springande med papper plåster och bandage och tror att jag håller på att dö eller något, då har sara skrämt upp henne och när jag visar att det bara är fingret så säger hon helt shockad 'men då blehöver du ju inte bandage'  haha.

sen så gick jag emma och alex hem för att sova.
Nadine ringde klockan 5 och ville att vi skulle komma på efterfest mendet ville inte vi haha.

sen vaknade jag tidigt och kunde inte sova så jag var vaken haha typ.
sen ringde jag pappa så han kom och hämtade mej så åkte jag hem och då ville pappa att jag skulle hjälpa honom ställa ner motorcyklen på företaget så jag satte mej i lastbilen och körde, det var lite svårt men det klarade jag fint haha.

sen övningskörde jag med vanlig bil och hämtade mamma och sen så nu sitter jag här och pratar i telefon med nadine, snart ska jag duscha och sen ska jag ringa adam.

x emma k.


RSS 2.0