blandat.

tänkte uppdatera lite.
har jobbat några jobb, 2 jobb för svenska designern lars andersson. han stickar alla sina kläder själv och är ur duktig. jag vill iallfall ha alla hans kläder. jag ska få några av honom om jag bara kunde bestämma mej för VAD! haha. kan knappt bärga mej för att bilderna ska komma ut, fick en teaser idag och det ser så jäkla bra ut.
igår var jag på concert i brooklyn. kollade på tre band, the riot before, red city och summer people. det sist nämda var min kompis hannahs kompisar så det var därför vi var där men jag är så glad att vi gick. har itne hört bra musik på evigheter (allt jag lyssnar på här tack vare min super koola kompisar är hiphop) det var riktigt bra rock/indie. ni borde kolla upp dem.
nu ska jag snart iväg på två castings, väntar med spänning på att mitt nya vis kort ska komma så jag kan betala hyra och köpa min dumma halloween kostym.
snart kommer min syster till nyc och jag är super glad weeeeeeee!!!
mini pusspuss!
oh ja just det! jag har äntligen hittat bilderna från min minki magazine plåtning.
x emma k.

arg.

sitter just nu i isaiahs lagenhet och kollar nar killarna spelar tv spel. traaaakigt!
har detoxat i 4 dagar nu och alskar det. har sjukt kul utan alkohol i mitt liv. forst sa vi att vi skulle detoxa i 9 dagar men jag kanske forlanger det ar faktiskt en sjukt bra kansla.
arg ar jag med, mitt visa kort ar sonder. forsokte 10000000 ATMs idag och ingen funkade. men det funkar fortfarande i affarer dar de kan skriva in mina siffror. arg arg arg arg!! kanner mej lite smatt hemlos.
ahja annars ar allt bra i new york.
x emma k.

RSS 2.0