my new bff

Nu ha rjag precis kommit hem.

började dagen med att försova mej, det är mitt hjärta igen, det rusar iväg och jag kan inte sova jobbigt.
men jag vaknade tillslut och åkte in till stan och träffade Nadine för en dag av att vandra mellan alla affärer jönköping har att erbjuda. hittade som vanligt inte. jönköping borde verkligen inverstera i att ta hit lite mer fashionable stores!

sen tärffade jag min syster och hennes två kompisar och vi gick på bio. twilight, och herregud vilken film. bästa filmen på länge.

och nu är jag som sagt hemma och kollar på den senaste säsongen av simple life eller som det heter paris hilton - my new bff. loves it!

imon är det nyår exciting exciting. känner inte att jag kommer vara så glamourous dock.. haha

x emma k.

killing lonliness.

Glömde skriva igår, men jag gjorde väl ineså mycket, eller jag kommer ine ihåg haha

idag åkte jag in till stan vid 1 och träffade adam innan han åkte till ystad. gick i alla affärer i hela jönköpingmen hittade inga nyårskläder, fören vi går in på åhléns, därfanns det snygga sakerminsann haha. men jag köpte inget.

sen när adam åkt så åkte jag hem till nadine och vi kollade på pocahontas (hur stavas det) och på from hell, mycket bra filmer. vi åt ciki mama (och hur stavas det haha) och massa sourcream n onion stjärnor och drack cola. gott gott  gott!

har provat minanya pälsjackor och en av dem passar bra men de luktar liksom typ mögel, de har ju hängt i mormors lillstuga i 1000 år haha. men jagska lämna in dem så de blir lite omsydda tror jag.

nyår har löst sej med, så nu är allt litebättre i mitt liv känner jag haha.

x emma k.

efter filmen

ja, herregud nu har vi kollat klart på den filmen med, barnhemmet. sjukt obehaglig film. men med ett bra slut. visar en mors kärlek till sitt barn på ett bra sätt. men oj oj oj satt och kikade fram bakom en kudde genom hela filmen. det enda negativa var att den var på spanska.

men ja gillar man skräckfilmer så är den ju att rekomendera, för bra var den minsann.

x emma k.

det var som tusan.

Idag väckte mamma mej tidigt med orden 'nu får du gå upp vi ska till a6' det fick mej inte att flyga upp ur sängen precis för bara tanken på hur mycket folk det skulle vara på en så liten yta får mej att bli lite skakig men jag åkte med i allafall. väl där så gick jag med elin och amelia, hittade inte något spec. sen ringde nadine och hon kom dit med det var kul har inte sett henne på länge.

efter många timmar där så bestämmde vi oss för att gå på bio, twilight. vi kommer dit och det är slutsålt, lite jobbigt sådär, men då gick vi till hemmakväll och hyrde 3 filmer istället, hancock, vattenhästen och barnhemmet. nu har vi kollat på de två första, hancock är ju bra det visste jag sen tidigare men vattenhästen var sjukt dålig, det enda killen verkade göra var att springa runt och gråta och säga 'det var som tussan' sen somnade jag i 30 min och när jag vaknade igen hade jag inte missat något viktigt. väldigt konstig film. hoppas på att barnhemmet är en bra skräckfilm nu. behöver se något bra.

nu ska jag ta mej en kopp te och en cigg.

x emma k.

cherry cherry cherry cherry boom boom

Igår bestämmde jag mej för att jag inte kan sitta hemma längre, så jag tog bussen in till stan och träffade emma clara jossi och helga hemma hos clara och drack lite körsbärsvin. sen bar det av ner till bongo. där det var en jäkla massa folk och längsta kön ever.

jag dansade en massa och en massa saker hände och sen så försvinner min plåndbok och jag cyklar och blir omplåstrad av frälsningsarmen eller något haha.


snygga är vi och bilden är emmas.

idag har jag bara varit hemma och mått illa hela dagen, har ine rökt en enda cigg men nu måste  jag faktiskt ta en snart. jag har ju fram till nyår på mej innan jag ska sluta!

men jag har i allafall fått reda på vartmin plåndbok.

x emma k.


happy holidays.

Tänkte säga god jul och så. för iår var det faktiskt ganska kul.

fick massa fina poket och spelade gin rummy med fulla vuxna, alltid lika spännande.

nu sitter jag och tittar på när mamma och pappa försöker installera vårat nya ps3, det går ju inte så bra hahaha.

x emma k.

jinglebells.

när jag vaknade i morse mådde jag verkligen dåligt, men jag löste det med några painkillers. och vi har faktiskt fått lite julstämning här. även att pappa jag och elin har influensan. men vi har klätt granen med. det gick bra.

mammabad mej och elin, vegeterianerna att göraiordning julskinkan. vi behövde inte mer än att öppna förpackningen för att må otroligt illa. men jaja.

har kollat på julfilmer på teve hela dagen och nu kan jag inte vänta längre på att scrubs ska börja, fast det är en timme kvar haha. men jag dricker glögg tills dess haha.

nu vill jag bara bli frisk!!

x emma k.

illness.

vaknade i morse och kännde mej helt bortdomnad. tog mej upp ur sängen runt ett försökte äta lite pasta, men jag tappar matlusten när jag är sjuk så det gick ju inte så bra. sen har jag försökt hjälpa pappa och elin att städa lite idag men när jag går känns det som om jag är i slow motion. men jag fick i allfall iordning på mitt rum. trode att jag slapp feber idag men nej. tar tempen och har 38, känndes antagligen som om jag inte hade det eftersom det är mindre feber än igår.

så idag ska jag bara vara hemma, har slått in lite mer julklappar och pappa kommer nog snart hem med granen så vi kan klä den, fast inte fören imon nej nej.

x emma k.

sick n tired.

har inte bloggat på ett tag men jag harlekt konstant med adam babe i 3 dagar. vi har julstökat minsann, och stökigt blev det haha.
igår var vi och julhandlade lite med mamma sen när vi kom hem så bakade vi knäck, jätte bra blev de.  fudgen blev inte lika bra, jäkla fudge. och det var apelsiner och nejlikor och julmust och jaa ni vet.. jul.

senare på kvällen så spelade vi monopol med min mamma, mamma och adam var riktigt bra på det.

idag vaknade jag med feber, huvudvärk, ont i halsen och en hemsk hosta, guess what? jag har fått min årliga influensa. jobbigt men det brukar ju inte vara så länge som tur är.

mamma åkte precis iväg för att köpa tonfisk pizza, mums.

x emma k.

just another day

Nu sitter jag och äter frukost, eller ja, jag sricker te och äter söta mandlar haha det är gott tycker jag.
kollar även på ellen, hon är ju helt klart en kul person.

nu ska jag åka till pappas firma och skicka lite skattepapper till danmark, det blir kul tror jag. haha
sen ska jag försöka få tag på matilda så jag kan åka med henne in till stan och träffa adam eller så.

fett röksugen är jag men jag har inga cigg, gaah!

ikväll ska vi tydligen äta årlig julgröt hos Kristina och Kalle och så med.

x emma k.

Bimbobanga

Malin åkte precis.

igår var vi hundvakt åt desoto en stund, så sjukt söt och snäll.

Malin och Desoto på bussen in till stan

vi gick till adam för att lämna desoto för att sedan gå vidare mot centrum.
där köpte vi dyra drinkar (98kr) och kännde att vi inte alls passade in.

lite öl och lite vin senare gick vi mot catwalken. vi fick ganska bra platser förutom när dansarna dansade (eller hur man nu sägr haha) för de var så korta att vi bara såg 2 guppande huvuden tråtts att vi bara hade typ 2 pers framför oss till själva catwalken.


det var väldigt svårt att få bra bilder eftersom jag bara hade med min lilla kamera.

men alla var sjukt snygga och det var en kul visning.


Jag och Malin var snygga som bara vi kan.

sen så var det ju lite efterfest, och så sen hade vi problem med att komma hem så vi fick ringa mamma, hon kom och hämtade oss och det var ju gölligt.

sen idag har vi bara varit sjukt sega och gått en liten promenix.

när mamma kom hem så åkte hon och jag till farmor för att äta gröt och så. det var gott.

nu är jag hemma och ska spela lite sims.

x emma k.

julstress

Kom precis hem till habo.
har som sagt sovit hos emma i natt och vi spelade sims och var chill, det var fint.

sen när vi vaknade gick jag på stan och köpte en julklapp till min syster och även Glamour. jag är nämligen med i detta nummer. gillar faktiskt bilderna :)
i numret stod det mycket som jag kände tilltalade mej. bland annat om 'pommes frites människan' alltså smal på utsidan men bara fett på insidan. ska bli intressant att läsa sen.

känner inte någon som helst julkänsla men insåg i natt att det bara är 8 dagar kvar. då blev jag genast stressad..

nu sitter jag här och dricker julte och äter crostinis med pesto och lemon curd, sjukt gott.

någon som vill rymma med mej?

x emma k.

missförstånd.

i natt kom matilda hem till mej och så åkte vi och hämtade hennes kompis på en fest i stan och körde hem henne sen åkte vi hem till matilda och åt mannagryns gröt, det var dodis!
somnade vid 4 och upp igen vid 12 för att åka in till stan.
jag gick till skolan och var med på en historie lektion, blev nästan utslängd det var spännande.

sen åkte jag emma och helga hem till minna för att mata hennes chinchilla elftersom minna är i thailand.
kvällen var planerad hemma hos emma med adam, vi skulle baka och så.
sen blev det inte riktigt så eftersom emmas mamma har jobbat natt och behövde vara hemma och sova. vilket man får respektera. jag är hos emma ändå för att vi hade planerat att jag skulle sova här. men nu blir det ingen grej av det utan bara chill. denna situation blev ju lite konstig men vi kan ju inte hjälpa att det inte gick i hop sej. dock försökte vi komprimissa med att träffas en stund men nej.

nu har vi ätit tomtegröt och nu ska vi väl mest ta det lugnt.

x emma k.

if i could change one thing in life id make time for us

Nu blir det serriöst snack...


dessa 2 dagar har varit jobbiga. för mina minnen knackar på bakdörren, tar sej in och fräter hål på min hjärna. jag blir galen. varför skulle jag vara så dum att kolla på gamla bilder på bdb, idiotiskt!
som snön utanför mitt fönster smälter bort smälter mitt starka självförsvar bort. vet inte hur jag kan må så av detta efter så pass lång tid, antar att man aldrig glömmer som adam sa. jag vill leva i nuet, inte låta mina känslor styras av det förgågna, för det tar sönder mej. ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.
NEJ nu ska jag sluta, jag ska sikta in mej på framtiden...

idag har jag städat mitt rum och ätit gröt, en väldigt givande dag anser jag.

x emma k.

im sorry shirley

okej nu har jag inte skrivit här på några dagar, men det beror på att jag har ett socialt liv, eller haha det lät elakt men ja, jag har liksom inte varit hemma mycket. igår var det chill med adam och jenni och idag var jag bara så sjukt seg att jag åkte hem och spelade sims haha.
jag var och kollade på min sis när hon var tärna, väldigt vacker är hon minsann.

nej nu ska jag sova, för jag somnar snart över min laptop.

x emma k.

jag är en vampyr jag suger ocg spyr

nu har jag kommit hem precis. åkte in till ryhov för att hälsa på sara igår, närjag kommer dit så visar det sej att hon fått åka hem tidigare än beräknat så jag hade precis missat henne. då tog jag bussen till emma och vi blev bjudna på förfest hos clara, kom dit och jag var fast besluten om att inte dricka men sen fick jag en 2 liters vodka i handen så då tog jag några drinkar ändå. och sen dansade jag till spice girls. det var fint. sen åkte vi till bongo och där var det chill. sen hem till emma. som nade för sent och gick upp för tidigt. gick och köpte pepparkaksdeg och bakade lite. sen var vi mest döda hela dagen tills vi såg på REA och blev akus sugna på kebab, eller i mitt fall kyckling kebab. så vi åt det och sen åkte vi till minna som precis kommit hem från paris. var där i typ 30 min sen kom pappa och hämtade mej så åkte vi hem till sara. och nu är jag som sagt hemma haha.

nu ska jag spela sims för det är det jag gör bäst.

x emma k.

En dröm om mammas sommarfamn.

Idag vaknade jag av ett ryck vid 10, larmet på min lånemobil skrämde ihjäl mej. så jag gick upp och tvättade massor. konstigt ändå att inte adam vaknade av oljudet haha.

sen kom matilda och hämtade oss så åkte vi in till stan, adam åkte och solade och jag och elin (min sis) åkte till a6 för lite jul handling. lyckades köpa allt som skulle köpas förutom till min sis själv. lite jobbigt jag är så dålig på att komma på ideer.

nu är jag hemma och har filmat in en film som ska skickat till paris, Carina ansåg att de behövde en ny på mej haha. alltid lika kul.

min liktorn är på G tillbaka det gör väldigt ont. måste köpa nya plåster.

nu ska jag lägga upp lite modellbilder för det vill jag haha.



där var några, sen hade jag inte så många fler på min dator. men som sagt det finns på imgmodels.com och så.

x emma k.

ät fett och socker tills du spyr


My bitch is back, and i love it.




Idag vaknade jag vid halv 12 efter att ha en sjuk mardrömm som handlade om att mina föräldrar skulle mörda mej, lie sjukt kanske. sen åkte jag in till stan med matilda och träffade Adam, yay yay yay. vi gick till a6 och lämnade in min mobil på 3 och sen gick vi hem till adam igen och åt ihjäl oss på toast.
efter ett tag ringde matilda och undrade om vi skulle med hem så nu sitter vi i habo och har precis fikat bästa lussetissarna med vit scholad.

Carina ringde idag och jag ska inte till new york förren i mars typ, jävla låg konjuktur.
har även fått frågor om jag ska lägga upp fler modellbilder och ja, det kan jag väl, men inte nu för det orkar jag inte eller så haha.

x emma k.


 


den nakna sanningen.

Dagen var väldigt chill, jag har gått runt i mysbyxor och osminkd hela dagen, sen vid 7 kom det massa folk och bakade en himlans mamma så jag blev ivägtvingad till ica för att köpa mjölk och vit scholad, tur att det inte var mcyket folk där för jag såg inte fräsh ut haha. sen så drog jag till mattias och vi gick en promenix och sen var det te och knölvalsdokumentärer. fint.

nu är jag hemma igen och ska nog ta och gå och lägga mej snart om jag inte fastnar framför soms igen haha.

x emma k.


hela världen är så underbar.

Nu har jag suttit hemma hela dagen, har varit väldigt skönt. har även bara rökt en cigg. vilket gör att jag känner mej duktig, irriterad och röksugen haha.

nu så kommer snart folk hit för att baka och så och så vill jag nog ut och gå. är inte på humör för att baka liksom.

imorgon kommer Adam, JAAAA! har inte träffat min baby på en månad nu för han är hos sin man i Ystad.

dagen har gått ut på att jag äter mej tjock på pepparkakor. såå himla gott.

nu ska jag göra lite tomatsoppa, är sjukt sugen på det haha. det är ganska konstigt jag ääälskar ketchup och har det på allt, jag älskar tomat juice och dricker det hela tiden och jag älakar tomat soppa men jag klarar inte alls av tomater i sej haha.

x emma k.

bang bang

du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mej....och du betalar taxin och jag kan bara hänga med..

ja men kväll var fin. började med vin och dirty dancing i min källare, sen in till bongo. det var ganska chill där, inte mycket folk alltså. men det var en fin kväll.
sen åkte jag hem med 1 bussen.



igår var jag med sofie, emelie och michelle, vi kollade på pans labyrint. den var ju bra och så.
nu är jag hemma, ska sova tänkte jag.



imon blir det nog en habo kväll  igen.

x emma k.

Bongobanga.

Igår lekte jag med emma, sen blev det bongo fo sho. träffade Helga, Minna, Amanda, Nadine, Celie, Moa och så där. sen gick  vi hem till Emma vid 10 typ och då skulle vi leka piersare, det gick ju inte så bra som vi ville haha. sen åt vi lite mat, och sen spelade vi sims i massa timmar, vid 5 typ bestämmde vi oss för att gå och lägga oss men sen pratade vi tills klockan var över 7. men jjag tvingade upp oss vid 1 iallfall (förlåt emma) och då gick vi till claras och åt lite sen gick jag hem till Nadine och kollade på Amelie, underbar film. nu är jag hemma och farmor och Sara är här.

sitter och äter pepparkakor med min boll just nu, haha så söt.

det finns bilder från igår och så, men min kamera ligger liksom i väskan i hallenså jag laddar nog upp dem lite senare ikväll.

x emma k.

I dream my days away.

Nu är jag på resande fot igen, eller alltså jag åker buss haha. påväg hemmåt. sitter på swebus och älskar dem för att de har trådlöst internet haha.

höll på att komma försent till bussen för jag fastnade framför teven, kan inte komma över att de pratar/textar på svenska, helt underbart haha.

när jag kommer hem så tror jag minsann att jag ska träffa Emsz, och sen vore det kul med bongo ikväll om det är något rolig som ska dit?

jag har även planerat att träffa malin innom en snar framtid och att åka till eva helene i danmark skulle vara kul.

okej jag ska sitta på den här bussen i 1000h så jag kommer säkert skriva sen igen, eller somna vem vet hah.

x emma k.

ge mej en vinterdrog.

jag ska resa någonstans vida heathrow london, dit dina fingrar aldrig når.

ja det är så det är jag har lämnat london, johan och britney och begett mej  hem till kalla sverige. eller jag ska väl inte klaga london var minnst lika kallt.

landade i stockholm halv 1 igår natt var på hotellet vid 2, somnade vid halv 4 och mitt alarm gick av vid 6. helt klart lyckat. men jag kunde verkligen inte sova, jag var helt klarvaken efter flygresan. men mitt jobbi dag gick bara bra. vi tog runt 12 bilder och de var ursnygga. vi var i en fabrik kind of, det var sjukt kallt, det kom liksom imman är man andades och där stod jag halvnaken och fottade haha. det hela var ganska komiskt, det var 3 emmor, jag, fotografen och stylisten haha. så det var lite förvirrande liksom.

jag är helt snurrig i huvudet, jag tror att jag fortfarande är i london hela tiden, när folk pratar med mej svarar jag på engelska för jag tror att de inte kan svenska haha. så går det väl när man knappt sagt ett svenskt ord på länge i guess.

nu är jag så sjukt hungrig att jag dör, och de har ingen roomservice på det här hotellet så jag måste helt enkelt ta på mej kläder ringa någon som är trevlig och ge mej ut i regnet för att hitta en burger king för det är det jag vill ha. haha

for ur information, jag anländer i habo/jönköping imon dårå, så ni som känner för att vara sociala med en person som garanterat har saknat er så, call me bitches!

ja här i sverige är det ju verkligen vinter, och idag såg jag var det var för månad och blev helt chockad, jag trodde typ att det var början av november haha. vintern drogar mej i guess, jag glömmer tid och rum. hates it.

haha nu kom jag precis tillbaka från 7 11, behövde mat och chips, så nu ska jag äta chips och kolla på SVENSK teve, underbat liksom.

här kommer lite bilder från innan jag åkte och när jag var borta, enjoy you silly bitches hah.




nej nu ska jag sluta skriva det känns som om jag skulle kunna hålla på hela kvällen men då är det ju ingen som orkar läsa sen haha.

x emma k.


RSS 2.0