religion.

kom precis hem från mina castings. sprang in i frida, en svensk modell så vi tog sällskap till våra castings sen träffade vi även emma och en till tjej som jag inte är säker på namnet på och så gick vi alla 4, mycket bättre än att gå själv.
jag är jätte trött, tror min förkyldning tar all min energi så jag ska snart sova tänkte jag.

igår var jag hos johan och vi kollade på the the exorcism of emily rose, den filmen gör mej otroligt förvirrad och irriterad och diskutionssugen så jag pausade var tionde minutoch ville diskutera religion haha. stackars johan.

jag har inte så mycket mer att säga idag faktiskt.

x emma k.

and oh it hurts.

satt hemma och gjorde inte mycket i väntan på nästa casting när carina ringer.
och det som jag visste skulle hända hände. jag har fått en option 25-29 maj. det enda datum som jag har sagt till om hela året att jag inte kan jobba. och det är ett jätte bra jobb som jag måste ta om jag får det. balen med min älskade fru är då. men så är det med mitt jobb. man får ta det som det kommer liksom, en dag i taget.
det är ju inte hundra att jag får det, men jag och emma måste nu planera en plan B. jobbigt, men jag får ändå vara glad för att jag fått option på ett så bra jobb :)

har precis kommit hem från mina sista castings för dagen, ska ta det lite lugnt nu, smsa freddie och kolla om det händer något kul som jag och franco kan hänga med på.

jag har börjat ha extrem längtan, efter mina älskade vänner och familj och wayne. dumma dumma han som åkte till nyc.

ty har fått försej att jag inte kan prata så han kallar mej mute och freestylar om hur tyst jag är haha. jag kan inte hjälpa att jag inte har något att säga xD

x emma k.

u ruined my life.

Igår satt jag vid fb och ser plötsligt att franco är i london, ringer genast honom och vi stämmer träff i soho för en öl.
väldigt trevligt, sen ringer jag till freddie så vi tar oss till clubben han är på för att träffa honom och anthony lite. fick även vip kort för det stället av någon konstig anledning men det var väl bra i guess :)

sen kom francos ex sumarlidi dit och han och franco drog vidare men jag åkte hem för jag skulle upp tidigt i morse för att träffa harpers bazaar. när jag kom till min ataion så fanns det en kvällsöppen affär så jag köpte croissants GOTT!

igår satt jag och pratade lite med freddie om när vi var i paris och träffade pete doherty och då visade det sej att det var freddie som hade bjudit dit honom och att de känner varandra personligen. och att jag hade dansat med pete på ett bord utan att fatta att det var han, herregud. jag får skylla på att det var mörkt alltså.
men det jag skulle komma fram till var att freddie skulle fråga pete om han ville hänga med oss nu i veckan. det vore ju helt sjukt kul.
och roligaste historien då!
freddie är anledningen till att det tog slut mellan pete och kate. jag kommer faktiskt inte ihåg exakt hur men det var något med att han hade bjudit pete på middag tillsammans med massa modeller och kate hade blivit svartsjuk och gjort slut, så varje gång pete och freddie träffas så säger pete 'u ruined my life!!' haha ganska kul.

nu ska jag nog kolla på en film, jag är ledig fram till 4 nämligen innan min nästa casting.

x emma k.

sightseeing

igår så åkte jag och träffade johan och sophie, de ville ut och kolla i london, jag hatar sightseein men hängde på ändå.
först åkte vi till st paul, en kyrka som tydligen är känd eller något, tände ett ljus för farfar och sen gick vi vidare. anlände vid tower hill, tower of london och london bridge. sen åkte vi till knightsbridge, vi ville kolla lite på harrods men kom lite försent det stängde sex på söndagar så vi åkte hem till johan och beställde pizza från domminos köpte chips och redbull och bänkade oss framför teven och kollade först på pulp fiction, bara för att den filmen är så bäst och sen på twilight för att jag är beroende. under hela den filmen så satt jag och sophie och dog eftersom edward är snyggast i världen. vi skulle egentligen ha kollat på the exocism of emily rose med men det vågade inte sophie.

idag är det så otroligt dåligt väder, det regna och är kallt ända in i lägenheten. sitter i mitt rum med jocktröja och skakar, inte okej!

men men wayne ringde iallafall igår och sa att han var framme i ny och att allt var bra och det var ju bra eller så, saknar..

nu ska jag gå och knarka nässpray för min förkyldning vill inte ge sej.

x emma k.

london shout out.

Igår var en konstig kväll, jätte fin och jätte jobbig på samma gång.
det vae waynes sista kväll i london. nu är han på ett plan till nyc.
den började bra iallafall, vi gick till nandos och åt lunch, efter det gick vi till tgi fridays och jag drack en redbull.
efter det gick vi hem till waynes co lägenhet där det var chill tills ty kom hem och var lite tipsy så han sätter på jätte hög musik, säger till mej att sluta vara så tyst och trött för att jag gör wayne trött med haha. och sen började han rappa och dansa balett (stavning?) måste tillägga att båda wayne och ty är extremt duktiga på freestyle. vet inte hur många timmar jag har suttit och lyssnat på dem när de rappat.

sen tog jag och wayne en taxi till en china tang där freddie och hand peeps var, och åt middag. och efter det åkte  vi till någon klub vid oxford för tt hämta ty co för att sedan åka till jalouse.
efter någon timme säger wayne att han snart ska åka till flygplatsen då tjurar jag ihop fullständigt och vi började bråka.
då åkte jag wayne ty sei (det är deras andra rumskompis och jag har ingen aning om hur man stavar hans namn men så uttalar man det iallafall) och 2 andra tjejer hem till lägenheten där vi pratade ut och sen tog jag en bil hem och då fick jag gulligaste smset. 'sorry bout this morning baby, guess i was upset that im leavin u in london, an a litle shaken that im already loving u.' SÖÖÖT!
och nu  är det tomt, jag har hängt med honom och hans två kompisar så mycket nu i några dagar att nu är det helt tomt.
men det fixade sej ganska fort, johan frågade om jag ville träffa han och sophie och det vill jag ju, mitt krav var att jag skulle få äta på burgerking haha.

nu kommer det lite bilder då, det är en blandning och jag vet att det kommer bli mest festbilder men jag har liksom inte tagit kort på när vi hänger i lägenheten haha. men tro inte att jag bara festat för det för så är det inte :)



det finns fler fina bilder men de kommer på fb :)
för nu fick johan damp på att jag inte åkt än haha.

x emma k.

another day in london.

nu har jag precis kommit hem från en dag av castings och så.

var på agenturen igen och tog lite bilder med khalid.


igår hände det roligaste på länge.

jag står med några kompisar och så kommer det fram en tjej till mej och frågar om jag är emma, då visar det sej att det är ksusha!! helt otroligt haha. vi har båda 'dejtat' samma kille och vi fick en hel del att prata om så att säga haha.

igår träffade jag johan och sophie också, det var fint.

har varit en ganska händelselös (säger man så) dag. så jag har inte så mycket att skriva om.

nu ska jag duscha och sen träffa wayne, blir nog utgång ikväll :)

x emma k.


sorry habibi.

okej förlåt förlåt, blev inget inlägg igår för jag åkte och träffade wayne och ja, sen stannade jag liksom där.

fint fint fint att träffa honom igen och ty och deras andra room mate som jag inte kan stava till. vi åkte och åt middag med massa folk och sen träffade vi freddie, ägaren av jelouse, fin kille som jag lärde känna i paris.

idag var jag på en casting på morgonen, sen blev jag ivägskickad till en frisör för jag hade ganska mycket utväxt plus blekta ögonbryn. så nu är jag suuuuuuper blond men aningen för bruna ögonbryn hahaha. men det blir nog bättre snart.
(wayne kunde inte sluta stirra på mitt blonda huvud fören jag slog honom med en meny haha.)
efter det gick jag och mötte wayne freddie och hans kompis (som jag inte kommer ihåg namnet på) och freddies fru och dotter på 5 månader för att äta lite sen lunch, det var fint och nu är jag hemma för att duscha och så ska snart iväg och äta middag med wayne co och så bjöd jag in johan och sophie med :)

sååå, nu ska jag skriva lite om mina fotograferingar.
det började med att jag åkte till madrid, alltså inte barcelona som jag hade fattat det som, kom dit och sov en natt på ett jätte fint hotell, sen morgonen efter så åkte vi till ett zoo där vi skulle fota. väldigt roligt tema, det var liksom typ pyjamas bland djur, så jag låg typ på gräser i en flamingo bur i en DG pyjamas. det var fint haha. jag såg inga av bilderna men jag är säker på att det blev bra :) fotograferingen var för citizen K

sen när vi hade fotat klart så åkte jag till flygplatsen och tog ett flyg till paris, kom till hotellet runt 1-2 och skulle upp vid 5.30.det var inte så kul, men jag var faktiskt piggare än jag vågat tro när jag kom till studion där vi alla skulle träffas, sen tog vi en bil ca 1½ timme utanför paris till en timmerstuga, vi tog fyra bilder, en med solglasögon, en med glasögon, en med en hatt och en med ett halsband. otroligt fina bilder.
fotograferingen var kenzo kampanjen.

det är ganska serriöst mellan mej och wayne nu eller så, tror man kan kalla oss 'a couple' för igår hade han gått runt och sagt till sina vänner att jag var 'his girl' och sen tog han upp det med mej och vi kom fram till att det är en ganska bra ide :)

nej nu ska jag klä på mej.

x emma k.

London, baby

tänkte bara säga att jag har anlänt i london och allt är bra.
kommer ett inlägg imon med allt jag har gjort när jag inte har bloggat.

x emma k.

caio.

Nu sitter jag med mamma och hennes 2 kompisar och dricker te med min kanin. ska snart åka till flygplatsen, eller först ska jag förbi stan och hämta min iphone :)

har pack-ångest som vanligt, väskan väger mindre än någonsin så nu är jag helt säker på att jag har glömmt allt viktigt. men det har jag säkert inte och jag ska ju bara vara borta lite mer än en månad denna gång så det är nog ingen fara.

ahja ville bara säga hejdå och att det inte är 100 att jag kan blogga på 3 dagar eftersom jag kommer jobba och flyga non stop men annars skriver jag så fort jag är i london :)

x emma k.

grattis sis!

nu kom det genast fler frågor, så som den trevliga person jag är ska jag självklart svara på en gång :)

1. vad innebär high fashion modell, och skillnaden mot att göra kataloger?

jag är high fashion modell för att jag har ett speciellt utseende som inte passar för kataloger, alltså jag har inget fint leende och ja om ni har sett mina bilder så kanske ni fattar att jag inte skulle passa i en HM katalog. high fashion är mycket extrema kläder och smink, tänk vogue!

2. vad är en kampanj?

det är när man fotar en designers nya kollektion, det som ni ser i tidningar och på posters.

3. Skulle du kunna flytta till USA tex. Jag menar om du har greencard och sånt. I så fall, är det lätt att få det?

självklart skulle jag kunna flytta till USA, har faktiskt funderat på det ett tag, och jag åste erkänna att jag inte riktigt är insatt i det där med greenkard och hur  man får det. men jag har arbetsvisum som gör att jag lagligt får åka till USA och jobba där.

4. Vad är det bästa med att vara modell?

jag älskar ju att resa så det är en av de bästa sakerna i min mening. sen också att träffa nytt folk, jag har fått så många nya vänner från väldens alla hörn. sen är det ju självklart kul att se sej själv i tidningar och på tv och att träffa kändisar och så, men jag skulle nog säga resandet och människorna jag träffar :)

5. Har du många agenturer?

ja, jag har ju en i varje land jag åker till. min moder agentur är IMG för det var de som hittade mej. IMG har jag i paris london milano och new york. i sverige har jag mikas, i danmark har jag unique, i los angeles har jag photogenics,  i singapore har jag ave, i tokyo har jag bravo, i sydney har jag chadwics.

6. Vart bor du egentligen? Eller reser du mest runt?

jag har ju mitt rum hos mina föräldrar i jönköping men jag reser hela tiden och anser att jag bor lite här och var

7. Har du någon pojkvän eller dejtar du någon?

nej jag har ingen pojkvänn, det är svårt att ha ett förhållande när jag aldrig är hemma. jag dejtar väl lite och så, men just nu har jag inget serriöst.

8. vilka mått har du? längd, byst, midja och höfter? skulle vara lite kul att veta :)

jag är 177 sen vet jag inte mer haha. mina mått står på imgmodels.com kolla där :)

alltid lika kul att svara på frågor so keep em comin.

igår på min födelsedag så åkte jag hem till nadine, där var emma och minna och jag fick paket och tårta, vi drack lite vin och sen bar det av mot bogno, där var alla fina människor och jag hade jätte kul. sen efter ett tag hängde jag med william till centrum där var det dans och äckliga shots haha.

idag fyller min lilla syster år och vi har städat hela huset, nu är mormor och morfar här och elins kompisar karro och amelia. så vi ska äta lite och så, GRATTIS MIN ÄLSKADE LILLA SYSTER.
william eller hans bror vet inte riktigt, har fixat min iphone så jag är överlycklig :D:D
TACKTACKTACK!

x emma k.

svar på tal

jag vet inte om det är någon timer man har i sej hela livet eller vad det handlar om, i morse vaknade jag klockan 7 och var klar vaken, tänkte; eeh vad är det för fel på mej jag har ju inte sovit alls många timmar, varför skulle jag vakna nu, skärp dej emma. sen kom jag på att jag fyller ju år idag, men äsch  sa jag ich somnade om eftersom jag inte skulle ha någon väckning.

men nu är jag vaken iallafall, och jag mår lite bättre än igår med förkyldningen, måste vara citronen haha.
tack för alla fins sms/bdb/fb/blogg meddelanden jag fått, det är för dem det känns värt att bli äldre^^

tänkte svara på lite mer frågor jag fått, alltid kul med frågor så fortsätt med det :D

1. hur mycket tjänar du på ett jobb ungefär?

tyvärr är det en jätte svår fråga eftersom man tjänar så olika mycket, när man jobbar för en tidning tillexempel kanske man bara får runt 1000 kr eller inget alls, för de bilderna tar men mest för att synas och att bygga på sin bok, alla modeller behöver nya bilder ofta. medan en campanj är betydligt mer, jag har tjänat allt mellan 5000 till 90 000 på kampanjer. det är det jag lever på, men de stora pengarna är i kataloger som jag inte kan göra eftersom jag är en high fashion modell, där kan man tjäna runt 10 000 per dag för en plåtning och de brukar vara i 3 dagar.

2. är dina föräldrar långa?

min pappa är ganska lång, han är 189. och väldigt smal, det är väl mest hans gener jag har fått.
min mamma är 1.69, inte riktigt lika långt. men det är överlag pappas sida som är lång.

3. vad är dina mål, några speciella?

mitt första mål som modell var att fota för vogue, och det målet klarade jag av ganska snabbt, 2005 fotade jag för japanska vogue med tim walker, och bilderna används fortfarande, för de är enormt bra. om ni kollar på mina bilder på img så är det de sista bilderna med växthuset.
sen blev mitt mål att göra en kampanj, då gjorde jag en för kate spade och sen en i sverige för tiger of sweden.
efter det ville jag öppna en stor visning/ vara med i en stor visning, det året öppnade jag vera wang i ny och gick en visning för chanel i paris.
nu är mitt mål prada, hela min karriär har jag hört att jag är en prada tjej men bara en gång har jag haft option för deras kampanj, så det är det jag strävar efter.

4. tror du att man kan ha en modell karriär när man är 168-169?

alltså, att bli modell handlar inte om hur lång man är, tänk bara på kate moss liksom, det handlar om att man har npgot speciellt, något som sticker ut från mängden. min speciella sak är ju att ja gahr stora ögon och liten mun plus mitt plationa hår och blekta ögonbryn. självklart handlar det om att vara lång och smal med men om det bara hade varit det så hade ju hur många som helst kunnat vara modeller.

hoppas det var svar nog :)

nu ska jag  ta och åka till pappas firma och skriva ut mina biljetter, sen ska jag hem och duscha och göra iordning mej för ikväll blir det bongo med mina fina tjejor.

x emma k.

nineteen.

nu är jag nitton och så.
känner ingen större skillnad, hade tillochmed glömt att det var idag haha
allt är så stressigt med att jag ska åka igen och att våran katamaran måste seglas från gbg så det blir inget firande, men det gör inte så mycket, jag har ju firats minsat 18 ggr i mitt liv haha.

idag har jag bara varit hemma för jag mådde uruselt i morse vaknade av att jag inte kunde andas och så vidare.
tog en massa vitaminer och åt en citron mådde lite bättre och sen kom min kusin sara hit och vi fikade på gräsmattan med te och bullar fiiint<3

sen installerade jag mitt nya sims, typ lägenheter eller något, fattari nte riktigt men det löser sej nog sen:)

fick frågan om jag och emma är tillsammans, och alltså nej haha. jag bara gillar att pussa på henne haha. hon är helt enkelt en av de bästa människor jag vet och jag är otroligt lyckligt lottas att hon är min vän.

ikväll, alltså fredagkväll, blir det bongo tycker jag, kom dit!?

x emma k.

the beginning.

okej så jag har alltså fått många frågor om ifall jag kan berätta om hur jag blev modell, detta har redan skrivits om i bloggen men det var ju ett tag sen så jag tar det igen då :)

det började alltså med att jag som 13 årig tjej tog med mej två kompisar och drog till liseberg, det var okej dagen och jag älskade jimmy jansson och ja hahah.
så vi åkte dit ochnär vi tod vid scenen blev vi hungriga och bestämde oss för att gå och ta en hamburgare så vi började gå bakåt och just då kommer en kvinna fram till oss och frågar om jag vill bli modell, hon sa att hon jobbar föt IMG och jag fick lite papper, vid den tiden visste jag knappt vad en modell var och jag trode verkligen inte att jag kunde vara en. så jag tog med mina papper till mamma och vi kollade igenom det och kom fram till att ge det en chans, så vi åkte och hälsade på denna kvinna, pratde lite och tog lite bilder som sedan skickades till IMG och till mikas i stockholm. jag blev antagen och fick hälsa på på mikas där det togs fler bilder och jag började jobba drygt ett år senare.
mitt första jobb var i stockholm för en tidning som heter stick tror jag haha.

sen gick det något år då jag bara jobbade jätte lite i stockholm men året då jag skulle fylla 15 åkte jag till paris tillsammans med en annan svensk modell som heter kristina, vi träffade IMG och gjorde 4 tests där. och efter det har det bara runnit på.

jag gick ju i skolan på den tiden och fick tajma in resor med lov och så vidare men efter ett tag missade jag för mycket av skolan och när jag åkte till singapore/sydney i över 5 månader så blev det för mycket och jag fick hoppa av skolan.

nu reser jag hela tiden, kom precis hem efter en 4 månader lång vistelse i barcelona/paris och åker igen på söndag, först en dag i barcelona sen en dag i paris sen london ca 2 veckor och sen nyc. om allt går som det ska. men sen kommer jag hem igen i slutet av maj för att gå på balen med min älskade emma.

när jag började var jag väldigt ung och bara 173 lång, men jag fick kontrakt iomed att jag fortfarande växte, för det är ganska kort, nu är jag 177 och är fortfarande bland de korta. och med att jag började så tidigt, det är lite för tidigt tycke rjag, jag blev vuxen lite för fort och fick ta mycket ansvar. jag hade alltid med mej någon på mina resor fram till för bara ca 2 årsen vilket jag är otroligt glad för, man behöver stödet när man är ny. det är otroligt jobbigt och det är en helt ny värld. nu är jag van och jag tror att det är tack vare att min familj var med mej hela tiden i början som det inte har stigit mej åt huvudet att jag är modell. om folk inte har tagit reda på det själva eller frågar mej så brukar det ta en lång tid innan de vet att jag är modell. anser att det ine är något man skryter om, det är ett jobb, något som försörjer mej.

det är mycket slit och stress men det är kul och jag ångrar inte att jag tog chansen.

hoppas detta svarar på det mesta, annars får ni fråga :)

x emma k.

hamnkanalen.

dagen började med att my favourit booker in the whole world ringde och sa att hon behövde bilder på mej i glasögon den här gången,, så jag och mamma åkte till pappas företag och letade rätt på min systemkamera och tåg lite bilder och skickade iväg dem. sen åkte vi in till jönköping och gick på a6 lite, köpte en ny kabinväska och ett simsspel, sen lite födelsedagspresenter till min syster.
efter det var det ica maxi och sen träffade jag adam sofie och alexandra en liten stund på hamnkanalen sen ringde min syster och tvingade mej att komma till claras för hon hade tråkigt så jag tog mej dit. efter en stund smsade william så då kom han dit med och sen har jag hängt med honom hela dagen, det var fint. fikade satt vid hamnkanalen promenerade och kollade på film. sen körde han hem mej, det var gulligt.

nu är jag hemma och ska väl snart sova för jag måste bli av med min förkyldning. helt äcklig i halsen och kan inte andas genom näsan, fresh!

x emma k.

kenzo

nu har jag pratat med min agent igen och jag åker inte imon.
jag blev nämligen confirmed för KENZO KAMPANJEN!!!!
jag tror jag dör. den fotar jag i paris nästa vecka så jag får vara hemma tills på söndag.

idris och jag har kommit på planen för hur jag ska komma tillbaka till singapore
idris- hmm maybe i can contact img n direct book u
Emma- its worth a shot! tell them u need a maid or something!!
idris- hmm good idea
Emma- ill be great i promice, i cant make food or clean but i can party
idris- thats what im lookin for
Emma- thats wha i thought, im perfect for the job
idris- yup i call img n ask them : ''hey i need a model that can party with me for 5 days a week''
Emma- HAHA theyll be like, well we only have one model for that, itll be emma shes only good for partying
idris- hahhaa...we'll send u a swedish model name emma...shes good for tht...we got good feedbacks from our clients

ja ni fattar, jag saknar idris!

nu har jag fastnat framför desperata hemmafruar sen ska jag sova.
imon ska jag träffa william lite tänkte jag.

x emma k.

potato chrisp

vaknade vid 12 men var fortfarande helt trött, undrar hur mycket jag ska behöva sova egentligen.

uno ringde, min agentur i barcelona. han var helt hysterisk och pratade snabbare än något annat på engelska med spanks brytning, jag fattade som sagt inget och sa åt honom att ringa min agent som genast ringde tillbaka och då fattade jag problemet, min fotografering på torsdag har flyttats pga dåligt väder i bacelona, så jag ska flyga till london innan ändå. yay!

så nu tvättar jag för fullt medan jag väntar på att carina ska skicka min flygbiljett så jag vet när jag åker.

glömde nämna i mitt oerhört långa inlägg att jag och adam gjorde hemma gjorda chips.
vi satt hemma i habo och jag blev sugen på chips, som jag alltid blir, och klockan var mycket så affärerna var stängda, så då kokade vi upp olja (en jäkla massa olja) i en stekpanna sen osthyvlade vi potatis, typ 4 st och la i dem några stycken i taget för de ska inte ligga på varandra i oljan, sen tog vi upp dem när de var krispiga och saltade (lite för mycket dock haha) det blev helt okej men vi hade i dem lite för länge för endel smakade inte så gott, men vi gjorde en dipp till så det funkade :)

skriver igen när jag har fått min flygbiljett

x emma k.

påsken.

okej jag vet jag har varit dålig på att updatera här.
men jag har varit så glad att vara hemma och kunna träffa mina kompisar att jag liksom har umgåtts med folk 24/7 och då sätte rjag mej inte riktigt och bloggar.

men iallafall, jag åkte alltså till borås med min söta emma och minnaför att hälsa på sara och hennes syster elisabeth(stavning)
när vi kom dit så drack vi lite vin och öl och sen lekte vi med råttorna och provade peruker, jag blev rosahårig och det var ju snyggast alltså.

jag bjuder på den fina på mej med munnsår och en råtta i handen haha

sen gick vi och la oss och dagen efter  vaknade jag emma och minna tidigt och tog en utflyckt till burger king och efter det ica maxi som är typ den roligaste affären i världen, man kan verkligen hitta alla möjliga konstiga saker där. vi kom därifrån med tre supersize marsmallows och en hellokitty kortlek. sen spelade vi kort drack te och åt marsmallows tills de andra vaknade, då var jag tvungen att ta bussen tillbaka till jönköping. där träffade jag adam och alexandra. vi drog till hemmakväll och fixa lite glass och redbull sen hämtade william oss och vi åkte hem till honom där vi drack lite drinkar och sen bar det av till 8 glas. massa fint folk och det var riktigt kul, sen drog vi till centrum där det var typ dött men ken ring (jag kommer ihåg namnet nu) så lite folk drog med honom på efterfest men inte jaaaag.



dagen efter åkte jag hem och chillade lite sen träffade jag adam igen och vi tog en fika med min kusin sara och alexandra sen drog vi hem till adam och chillade lite innan vi gick till centrum igen och dansade lite. sen tog jag och adam bussen till habo och sov vaknade dagen efter och det var så otroligt fint väder att vi hade frukost ute i gräset på en filt med smoothies

sen ringde min älskade bokare från paris och ville ha bilder för en option jag hade och min system kamera var på pappas firma så vi tog en nyckel som var 50% chans att den skulle funka och började gå, det är runt 5km dit och när vi kom dit så funkade inte nyckeln så vi fick helt enkelt gå hem igen, en lång och onödig promenad haha. när vi kom hem igen använde vi helt enkelt bara den lilla kameran istället haha

sen hängde jag och adam i habo på långfredagen och bara chillade och på påskafton var det förfest hos maja så vi tog oss dit i våra matchande outfits; svarta leggins och en oversize vit skjorta och alla älskade det. adam var även svartsminkad med min silvermask och jag var ljussminkad och skulle haft minnas mask men den glömdes hos adam haha.
hos maja var det full fart och riktigt kul. det var lekar och det började med att man fick a en lapp när man kom dit där det stod en uppgift som man skulle ha under kvällen, jag lyckades såklart få den som var värst för mej eftersom jag är folkskygg, jag skulle hålla tal 5 ggr under kvällen. vill bara tillägga att jag könde typ 3 pers där haha. men jag klarade min uppgift utmärkt och vann första pris för det. YAY. andra uppgifter som fanns var att ta andras drinkar under kvällen, släcka och tända alla ljus, kommentera en killes fötter och så vidare.
sen var det tipspromenad och frågorna var tillexempel; vem suger bäst, vem hanterar ägg bäst, vem sväljer bäst osv och sen var svaren namnen på gästerna. och i slutet så fick vi stå upp till bevis, det var en fyndig lek tycker jag.
sen kom taxin och vi åkte till huset som hade nyöppning. alla var pepp och det var massa folk, men det kändes som om man betalade 100kr för att bli besviken. bartendern fattade inte hur man gjorde den enklaste drink och det var inget drag att prata om så vi drog hem till maja igen där jag somnade vid 4-5. vaknade igen vid 9 och ansåg att jag måste gå upp men alla andra sov så jag gick omkring i huset och ute lite sen vid 1 vaknar adam och vi börjar städa upp lite. sen när alla vaknat så dricker vi lite morgon te/kaffe och sen åkte jag och adam hem till habo igen. varje morgon i habo har börjat med frukost på gäret, helt underbart väder.


dagen efter var vi chokerande nog i habo igen och hade en lugn dag då vi kollade på mia och klara och finding neverland
men älskade syster kom hem från stugan och sen hände det inte så mycket mer.
och idag åkte vi in till stan och träffade emma för en fika sen kom sofie med, det var fint. sen gick jag och emma ner till vätterstranden och träffade helga och ajla, det röktes vattenpipa och det var allmänt jätte mysigt.
sen var de brydarna tvugna att gå hem och plugga så jag mötte adam linnea och tessan för en pratsund och en mcchicken på donken sen kom michelle dit det var kul för henne har jag inte sett på evigheter. 21.54 gick tåget mot habo och jag var på det. när jag kom hem lagade jag och min syster kyckling ris och currysås, gott gott gott.

sen vill jag tillägga att jag och adam har lagat mat varje dag helt själva, eftersom min familj har varit borta hela veckan.
vi lagade blandannat tonfiskbiffar med makaroner och sås, sen sprödbakadfisk med ris och sås och på påskafton gjorde vi påskmiddag med ägg lax sill och allt sånt där. VI ÄR STOLTA! hah

jag hoppas jag fick med det mesta.
nu ska jag nog ta och sova.
imon kommer mamma och pappa hem, de har varit och seglat hem våran katamaran från engeland och det har gått bra.

x emma k.

i miss paris.

okej nu ska jag försöka komma igång med bloggen igen.
kom hem till sverige igår.
paris avslutades med en stor fest på VIP där jag blev allmänt loco och åkte soppbil!
väldigt fint och jag hade svårt att säga hejdå till folk spec linda och så..
jag åkte direkt från vip till flygplatsen och sov inte alls och när jag kom hem så var jag bakis och trött och då kom hela söta släkten hit och ville fira mej och det var ju kul och sen var jag ine alls trött längre och kom inte i säng fören vid 2  haha.

idag träffade jag adam emma alexandra nadine och millan. otroligt fint, har saknat dem så himla mycket!
vi tog en fika på malmborgs och sen hamnkanalen en stund, efter det letade jag shades men jönköping är ju inte bästa shoppingen haha.

lite bilder från paris kanske.



sötboll wayne.

det var otroligt kul i paris och jag saknar det redan.
men jag är ganska klar där och kan gå vidare. london nästa
där kommer jag träffa wayne med, och han kom inte till paris för vi
ansåg att det inte behövdes eftersom jag ska till london..

kaisa var precis här och det är så kul att umgås med henne. fiin tjej.
imon åker jag till borås med emma och minna, vi ska hälsa på sara och gå ut lite och så imoon
så ni som läser min blogg från borås, gå ut imon och visa vad ni går för hahaha

x emma k.

counting down

nu är jag hos linda igen haha jag typ flyttar in här.
igår var vi ute med gänget och det var ganska roligt faktiskt ända tills vi skulle byta klubb och inte kom in för att det var för sent hmmmm...

så vi åkte till champs elysee för att äta pizza, då fick jag åka moppe med yoan och det var fint hahaha.
sen hem till linda och sooooov och nu ska vi till donken vilket vi alltid gör när dagen efter haha

just det ja! på söndag kommer jag hem till lilla sverige igen, spännande spännande!
har en jätte delad åsikt om det, vill hem och träffa alla men samtidigt älskar jag att vara här, det är svårt och jag kommer sakna alla här så mycket och jag kommer sakna paris så himla mycket, och malika! min underbara bokare..

ahja nog med tårdrypande tankar nu, för nu är det donken som gäller och jag ska njuta av mina sista dagar i paris så mycket jag kan och på lördag eller vänta det är imon så är vi bjudna på födelsedagsfest hos megan.....har en kännsla av att det kommer bli galet eller så hhaaha

för tre dagarsen åkte jag 2 dagar till ett slott i fountainbleau or what ever och jobbade för rosebuzz, det var fint men jag fick nackspärr och mitt huvud satt fast i ett läge!!!!!! helt sjukt det var den värsta smärtan på länge så assistenterna sprang till apoteket och köpte piller och krämer och efter att fotografen, oleg btw, hade masserat mej i typ 2h så kunde jag flytta huvudet ur det läget så då kunde jag titta till höger och rakt fram men vänster var ju omöjligt såklart och så är det idag med, hatar nackspärr!
sen var det så att vi fotade utomhus med och jag har dragit på mej en trevlig förkylning så hör lagom till att jag ska hem. ont i halsen och sånt kul.
men det blev snygga bilder och jag fick ju fota på slottet där de spelade in de tre musketörerna eller vad den filmen nu heter.

sen dagen efter det tog jag tåget vid 6 på morgonen från gare du nord och gick av i bryssel som ligger i belgien! för det vet jag nu haha där jobbade jag för l'officiel så det var ju kul. snygga bilder och ett roligt team, jag hade kul!

klä på mej var det ja..

x emma k.

RSS 2.0