glad.

vilka människor det finns i new york alltså.
i morse vaknade jag efter typ 2h sömn. tvingade mej själv att ligga kvar till 8 innan jag tog mej upp. bestämde mej för att det var en bra ide att gå hela vägen till agenturen.
så jag började gå från 85e gatan. stannade till för en starbucks och sen vidare. vid 23st n 5st ave bestämde jag mej för att köpa en blackberry. människan där innte ger mej tre olika GAMLA blackberrys innan jag dampar helt och hållet och begär mina pengar tillbaka. går till agenturen och sen vidare ner till spring street och träffar mina pojkar anthony och sebastian. de följde mej till min casting. sen hände vi lite innan jag höll på att somna av jet lag bestämde mej för att ta en taxi, fanns ingen. så jag går bway upp när jag springer in i min flickvän atafeh! överlyckliga står vi där och pratar en stund sen börjar det åska så jag går vidare. när jag når union square så häller regnet ner och jag bestämmer att det är e bra ursäkt för att köpa en blackberry på ett ställe jag vet att jag kan lita på. efter det har det slutat regna och jag går glad gatan fram och springer rakt in i elligton. så vi åker och äter pommes och då kommer melissa så nu är jag så glad att det nästan inte är tillåtet! efter maten så gick jag hem och sov i 2h. sjukt bra dag!!! men mina ben kommer göra sjukt ont i morgon.
x emma k.

new york.

nu har jag landat i new york, eller det gjorde jag igår, vaknade precis.
rachel har sötaste lägenheten och hon har fixat så fint åt mej. medan jag förväntade mej att sova på soffan så har jag fått en egen säng. nu åkte hon precis till jobbet och jag ska försöka få tag på en mobil. har en casting idag med så jag ska väl försöka ta mej förbi agenturen med.
har sovit jätte dåligt i natt. tidsomställningen är helt fucked för mej eftersom jag delvis fortfarande är på japan tid. somnade halv 3 igår eftersom jag kom till lägenheten vid halv 1 och vi inte har träffats på ett tag. så vi pratade. ändå vaknade jag vid 5 första gången. har nu tvingat mej själv att ligga kvar i sängen till 8.30.
glad är jag i allafall.
xemma k.

work.

igår gick jag och staz och tog en drink efter jobbet. spelade lite biljard och just då visade sej en av mina p
observationer ha en felande länk. 2 stupfulla norrmän och två halvfulla irländare försöker ragga upp oss med karaoke. haha kul hade vi iallafall.
idag jobbade jag igen för uniqlo. fotar deras lookbook, även imorgon. det är jag två tjejer till och två killar.
trode först att de var otroligt snygga men insåg sedan att de bara var britter. charmigt.
har precis börjat säsong 4 av 24. är helt besatt och mår lite dåligt över att jag inte kommer hinna se klart innan jag åker. får helt enkelt kola online sen. jack bauer är fast i min hjärna.
x emma k.

observationer av mej.

jag har observerat att...
1. i tokyo röker man inte på gatorna, men gärna inomhus som tex mcdonalds, restauranger, klubbar men inte starbucks.
2. västerländska män i tokyo är inte intresserade av västerländska kvinnor, de är här för att hitta sej en asiatisk kvinna minsann.
3. blir man trött på väg hem från jobbet eller när man är ute och går så är det helt okej att lägga sej på gatan eller i rabatten och sova, ingen kommer störa eller råna dej.
4. i tokyo är man trevlig genom att skrika vänliga ord  åt varandra. går man tex in i en affär kan man räkna med att bli rejält utskriken på japanska.
5. i tokyo är man inte blyg för att stirra eller ta kort på människor.
6. japanska vägkrogar serverar inte snabbmat utan traditionell japansk mat. så man sitter på golvet och äter sina soba nudlar och skriver trevliga ord på japanska.
7. i japan är man inte vegeterian. ber man om vegetariskt så får man kyckling och grönsaker och de säger, men det är ju bara lite kyckling.
8.i roppongi har de en bergochdalbana på ett hustak, den fick stängas ner efter 10 dagar på grund av alla som spydde på folket på gatan.
9. frukt är skit dyrt i tokyo, du kan hitta meloner för 1000kr
10. hello kitty gör reklam för allt från kläder till vägarbeten.
har jobbat vaaaarje dag i 2 veckor nu. ibland 2 jobb om dagen. jag är helt slutkörd och orkar knappt vara vaken till 10pm. längtar tills jag är hemma i habo och kan sova..
x emma k.

almost there.

jag har jobbar non stop sen jag skrev sist så det har varit lite fullt upp. men hann ändå med att fira kära fbar på deras födelsedag. det var ett himla hålligång med hulahula dansare palmer osv.
åker hem om 8 dagar och är extremt glad över detta. längtar hem så in i norden (plus i kanten för ordvitsar)
mest av allt vill jag äta lingonsylt.
nu ska jag kolla på 24 och vänta på att staz slutar sina castings.
x emma k.

RSS 2.0