barcelona.

jag är arg!
trött som bara den satte jag mej på planet i morse. kunde inte hålla ögonen uppe så jag sov hela vägen till..... stockholm bara för att byta plan och åka till barcelona. och inte nog med det, när jag kommer till barcelona så är min väska kvar i stockholm. sånt här kan verkligen förstöra hela min dag. eller rättare sagt kväll..
iallafall jag försökte göra det bästa av situationen och gick och köpte mej en getost sallad. den var god men alldeles för liten, är fortfarande superhungrig.
imon börjar jag jobba vid 8 eller något så jag borde kanske sova.
x emma k.

twilight.

hemma och glad.
första dagen hemma var fin. började med att mormor och morfar hämtade mej på flygplatsen, och på de 2h det tog hem fick jag höra allt om det nya huset de köpt. när jag kom hem satt jag och pratade med min kära lillasyster i källaren medan hon målade. åt pepparkakor med min älskade boll (min kanin som äter allt en kanin inte ska äta) sen kom karro och de lagade mat och jag åt snabbmackaroner<3
sen kom mamma hem med lussetissar och julmust så vi startade harry potter (inte en favorit) och fikade tills matilda kom för att hämta mej, vi tog oss in till jönköping och fikade lite till på fikapause innan vi gick mot filmstaden och twilight!!! <3
jätte bra film men man saknade många delar från filmen. mycket från hur stark vänskapen växer sej mellan bella och jake och scener när de tillsammans letar efter ängen osv osv. men det tog alla bara överkroppar och heta blickar hand om och filmen var faktiskt riktigt bra. eftersom jag läst böckerna så blev jag inte lika irriterad som alla andra över slutet. men vem kan inte vänta på vänsta? :D
sen körde matilda hem mej och nu kollar jag på scrubs. är helt utmattad och ska snart sova.
imorgon ska jag träffa nadine och antagligen blir det utgång på kvällen, meet me out?
fick precis veta att jag är confirmed för någon slags film i barcelona mellan den 30-3 så jag åker igen men kommer ju hem lika fort.
i allmänhet är jag glad över att vara hemma och borta från alla problem i paris.
x emma k.

färdig.

okej nu är jag färdigpackad. väskorna står redo och jag ska snart ut en sista gång med mitt älskade paris gäng. efter det bär det av till hamburg och 4 dagar där sen hem till habo där jag ska isolera mej i några dagar. tror jag behöver lugnet i en småstad. inga människor och inga sirener.
är stressad for no reason och mina händer skakar.
insåg hur mycket smycken jag har med mej när jag fyllde halva min miniresväska och även 2 'smyckespåsar'. jag råkar bara gilla stora halsband och mycket armband haha.
försöker få tag på anja för att äta middag men det verkar ju rent omöjligt. eller oj nu fick jag visst ett sms :)
:*
x emma k.

kenzo.

nu har jag precis ätit en lax sallad som jag verkligen önskar att jag hade hittat tidigare för den är verkligen jätte god. borde packa men det är inte så lockande. åker till hamburg i morgon och stannar där tills på torsdag sen kommer jag hem. det ska bli skönt. jag behöver en pause från allt och alla.
igår såg jag min kenzo kampanj. blev helt chockad eftersom de kanske inte skulle använda den och jag inte hört något om den. kommer in på kontoret och då säger de att jag finns på stora plakat över hela paris. fiiint.
kan någon komma och packa åt mej?
igår var jag ute, tog med mej anna maria och isabella till bc. det vad chill. DJn och en random kille var så troligt störande att jag fick gömma mej bakom yoan eller låtsas att poly var min flickvänn. varför kan inte viss ta ett nej?
jag samlar på mej mat.
x emma k.

?

just nu funderar jag mest på varför det hänger ett par simmglasögon i duschen.
x emma k.

not all dramas bad drama.

idag har jag gjort absolut ingenting, lämnat sängen för att gå på toa och hämta mackor bara haha.
kollade på fear and loathing in las vegas och sen lite family guy.
nu har jag pratat med johan lavoo på skype i 2h nu väldigt intressant för det är så mycket drama i deras lägenhet  hahaha mellan hans 2 rumskompisar och lilla claire. intressant, jaaaa!
x emma k.

mr emma.

igår tog jag mej hem till hugues kompis som jag inte minns namnet på. där spelades det playstation och dracks öl. sen kollade vi på fotboll, frankrike mot irland, det blev 1-0 till frankrike då tog vi oss till någon bar och firade med lite mer öl. manligt? oh ja.

jag sov hos hugues, kollade på jobbiga dubbade program hela dagen sen åt vi mcdonalds och jag åkte hem. nu ska jag bara kolla på film och sova tänkte jag.
x emma k.

southafrica sucks! :*

har haft 3 fina kvällar med fina människor.
inte mycket som händer i paris. men vill ändå inte åka härifrån. älskar att vara här.
sov hos Charlbi och Sam i natt. kollade på film, den gamla Batman. sådan otroligt rolig film bara för att filmen är så dåligt gjord. haha skrattade mest hela tiden.
igår spelade Sydafrika mot Frankrike i rugby, Sam och Charlbi är från Sydafrika så vi kollade. Matthieu kom över med öl och Frankrike vann så det var mycket retandes och arga ord från Sam, haha poor girl. hon älskar sport och blev ganska knäckt så hon målade en sydafrikansk flagga och satte på ytterdörren, grannarna mitt emot gjorde en fransk och satte på deras dörr och kom över och skrev att Sydafrika suger. ganska händelserik kväll liksom haha.
ikväll ska jag vara kille igen och umgås med hugues och hans kompisar, fotboll är det som gäller haha. ja men det blir nog kul.
x emma k.

paris madness.

igår hade jag en casting efter det satte jag mej på starbucks. då ringer hugues och tycker att jag ska komma och shoppa med honom och matthieu så då gör jag det. efter åker jag hem och väntar på att charlbi ska bli klar med sina castings. åker till henne och vi går sen till alex när han matthieu och hugues lagar mat åt oss, dricker lite öl pratar och tar grymt snygga bilder (finns på fb på bilder på mej) sen tog vi moppen till bc där vi träffade resten av folket, chillade där en stund innan vi åkte till vip där will i am DJade. 3 gången nu jag träffar blackeyed peas haha. även dita von teese var där. efter ett tag tog vi oss till queen, en gayklubb. vi tog över klubben, dansade på podier och killarna strippade. sen ballade allting ut när någon kille tafsade på hugues och det blev ett stort slagsmål. killarna blödde och när de slutade blev de utslängda och vi fick betala 30 euro för att få hämta våra jackor. kul? nej. tjurade på hugues hela vägen till charlbi, och han fick be om ursäkt ett bra tag innan jag gav mej och sa godnatt. sov hos charlbi och sam. dagen efter åt vi pizza innan vi åkte till les halles och shoppade loss på HM det var 2 fina dagar minsann.

nu ska jag sova för jag är tröttast i världen.
x emma k.

london madness.

kom precis tillbaka från en weekend i london.
bodde hos johan, det gjorde även philippa och claire.
karolina var där på fredagen men sen åkte hon hem till litauen.
johan philippa och karolina har jag inte träffat sen tokyo och claire har jag inte träffat sen singapore! 2 årsedan alltså. det var fint att se alla igen.
förutom att jag träffade mitt ex wayne. jobbigare än jag trode. på väg hem från sista utekvällen sa jag 'i hate wayne' over and over again.
men nu är jag som sagt tillbaka i paris. trött efter en rolig helg och ska sova snart tänkte jag, har 2 castings i morgon.
den 10-12 är jag i madrid, ska gå en visning för mango. blir nog kul.
karolina och claire hemma hos johan.
okej ladda upp bilder funktionen är fucked. så det får bli mer bilder en annan dag.
x emma k.

beautiful nightmare.

förvirrande.
en person säger ja
personen i fråga visar inget
hör från ett annat håll ja
fortfarande ingenting.
ta avstånd?
dragningskraft.
och sen en jävla person som jag inte kan prata illa om för den är min vän som kommer och drar som fan från ett annat håll. vilken soppa.
så nu när jag har skrivit av mej kan jag berätta om dagen,, äntligen har castingarna dragit igång igen. idag hade jag 5 stycken. igår kunde jag inte sova, och självklart var det fullmåne när jag kollade ut genom fönstret. suck.
men jag tog mej upp vid 9 i morse och sprang på min första casting som var för art partner. efter det till glamour. sen hade jag en tre timmars pause så jag satte mej på starbucks. hittade ett bord i ett hörn så där gömde jag mej. helt plötsligt kommer ett gäng och sätter sen vid bordet jämte mej, och jag blir helt inträngd i hörnet. vågade inte röra på mej på 3h fören de flyttade på sej. vilket egentligen passade bra för jag hade ju 3h att döda men jag var så röksugen att jag fick knyta nävarna för att inte skrika högt. efter det träffade jag jalouse i'officiel och filomeno sen hem. nu är jag hungrig men jag har precis diskat så det känns jobbigt. tycker att typ anna eller charlbi och sam ska vilja träffas :)
sam charlbi och jag på halloween.
sweet angel - disco angel - naughty angel. det var fint.
x emma k.

macbook.

okej min dator total dog, men nu har jag köpt en ny, macbook pro. är väldigt nöjd, men tänkte inte riktigt på att det är franskt tanjent bord, jag kan ställa in det på svenskt men då är det till att gissa sej till vart knapparna sitter haha.
har aldrig haft en macbook innan så det är lite komplicerat minsann, men nu har jag något att göra hela kvällen haha.
halloween var mad. finns fina bilder men facebook är dumt mot mej så jag kan inte kolla på bilderna just nu. men det kommer. köpte även ett minneskort till min kamera så nu kommer jag ta massa fina bilder :)
x emma k.

RSS 2.0