sum of the nights.

har varit två ganska galna nätter.
ledig hela helgen och det är philippas sista dagar nu. hon åker på tisdag.
i förrgår var det agentur fest på en klubb som hade nyöppning. ganska söt faktiskt.
vi fick med oss rachel också och vi hade himla kul.

jag rachel philippa och charlbi.

kul ja, ända tills några modeller fick för sej att vi skulle åka på fashion tv's fest. där var det otroligt tråkigt så vi GICK tillbaka till roppongi och åt mcdonalds sen blev jag trött och bangade. gick hem och sov.

dagen efter åkte jag och philippa och shoppade i omote-sando.
köpte massor med kläder på forever 21 haha. vi var så excited att vi nästan grät haha.

efter det köpte vi peruker på don quijote och gick för att träffa rachel och marina, sen  hamnade vi på lex.

sen hamnade vi på feria och jag blandade egna drinkar.
eller rättare sagt jag pekade på massa flaskor och bartendern hälde i det och jag mixade. det var blandannat öl absolut samboca champagne tequila och ja allt möjligt och någon alkohol med 96%. självklart smakade det sjukt äckligt, men kul var det.


sen gick jag in i fontänen och satte mej på ett silvrigt rådjur

självklart trillade philippa i vattnet och blev dygnsur men det var kul det med.


det var helt enkelt en sjukt bra kväll.

rachel har äntligen gett mej bilderna på mej och chihuahua vaplen som jag blev kär i. sötast i världen.

jag var så kär i den hunden och vägrade lämna tillbaka den. var så nära att köpa den.
men skulle inte hinna ge den alla vaccinationer innan jag åker hem.

nu ska jag kolla på skins.
philippa intruducerade mej för det och jag är helt fast redan haha.

x emma k.

eyedrops.

oh just det ja.
det roligaste på länge!

philippa och jag ville köpa ögondroppar. och så när jag var och jobbade så gick hon och köpte.
sen när jag träffar henne senare på kvällen så säger hon.
'i bought theese eyedrops, but they're really wierd. they made my eyes hurt like crazy n they became all red n stuff'
konstigt tyckte jag men tänkte inte mer på det.

sen när vi går in på don quijote för att kolla runt så säger jag att vi går och köper ögondroppar till mej med.
när vi kommer till medicin avdelningen så pekar philippa på en flaska och säger att det var den hon köpte.
jag tittar på den länge och säger. 'philippa this cant be eyedrops, is on the same shelf as the stuff u put on insectbites.'
hon vägrar att det är så så jag frågar en som jobbar där. han säger mycket riktigt att det är insektsmedel och jag frågar då om man kan hälla det i ögonen, han nästan skriker 'NO' och då kan jag inte hålla mej för skratt längre. philippa har alltså hällt insektsmedel i ögonen!!!!

efter ett tag säger hon, 'yea i kinda wondered why it was this pad on it, it looked like ur supposed to press it agains something, n i thought -u cant really press something to ur eye-'

ja herregud vad jag tycker om den tjejen.

idag köpte hon ett jätte fint armband till mej och ett lika dant till henne. sötboll!

x emma k.

jobb jobb.

OMFG!
igår var jag philippa och ulf inne på don quijote i typ 3h. ni vet den 24/7 öppna affären som har allt, och då menar jag ALLT man någonsin kan tänka sej. vi slogs med vibrerande massagesaker och även saker som bara eh.. ja vibrerade. men det jag skulle komma till var att jag där hittade de godaste chips jag någonsin smakat. pringles har gjort dem och smaken är jalapenos! förstår ni min lycka. jag älskar jalapenos! mums.

idag jobbade jag för ginza igen. de spökade ut mej till någon slags 80-tals brutta with so sense of fashion. hmm..
efter det åkte jag hem och köpte någon slags pasta i tomatsoppa (ja typ cop-a-soup och cheese bread som är himla gott. sen traskade jag iväg till agenturen på utsatt tid 16.30 kommer dit och väntar i typ 20 min sen ringer tatsura och säger att jag ska komma tillbaka vid 6. hm.. gick till starbucks och köpte en chailatte och läste lite ur confessions of a shopoholic eller vad den nu heter som jag nödinhandlade här eftersom jag läst ut alla mina svenska böcker. när jag är påväg ner till agenturen så ringer juji och säger att jag ska komma tillbaka vid kvart över. damp! kommer dit kvart över och får ändå vänta en kvart. sen var jag irriterad haha. men det gick över fort när jag fick veta att jag bara hade 2 castings och de var i samma byggnad ocg båda gillade mej :)

efter det åkte jag till agenturen och hämtade mina jobbdetaljer för imon sen middag med philippa på våran favorit shushi restaurang.
efter det gick vi till arkaden som vanligt och dansade av oss på dansmattan haha. det är våran enda träning.

nu är jag hemma och inser att min kartbok är på rymmen och jag behöver den för att hitta till mitt jobb imon. ag googlade adressen men den finns inte på google maps. men jag skrev ner den och hoppas på att folk på gatan kan hjälpa mej.

jag har hittat roligaste vloggaren på youtube. kolla in han här jag är helt besatt. sen finns det en till som är kul men kan bli lite jobbig efter ett tag, han finns här.


slutar aldrig förvånas av skyltarna här.

nu ska jag äta upp mina chips och sova

x emma k.

familjeliv.

vaknade nyss.
sitter i sängen och inser hur många av min vänner och folk omkring mej (hemma i sverige då) som får barn, skaffar hus och slår sej till ro. och själv känns det som om jag är mitt uppe i den hektigaste tiden i mitt liv. det värsta är att jag inte ens kan ha ett stadigt förhållande eftersom jag reser så mycket. minst 4 av mina vänner har fått barn och ca ALLA (känns det som) har förlovat sej. det går så fort, nyss gick vi i skolan och tyckte att det koolaste var att gå på fest och ja ni vet hella den där biten. nu sitter alla hemma med sina respektive och är så mogna, det är det ordet jag söker. det är så roligt att det är så, men jag hänger inte riktigt med. här lämnar jag sverige 6 månader och sen är inget sej likt.
det jag försöker säga med detta är att jag är avundsjuk. jag vill också ha ett liv som är stadigt och jag  vill veta vad som kommer hända i morgon. barn är jag inte redo för inte alls. det jag menar är att just nu finnns det ingen stadig punkt i mitt liv förutom mej själv. det är bara mej själv jag har koll på om ens det. allt annat ligger bortom min kontroll. jag vet ju för fasiken inte ens vilket land jag kommer att vara i nästa vecka.

äsch nu ska jag sluta klaga. jag har ju världen för mian fötter.
fick bara ett ögonblick av ångest när jag fick ett meddelande av ännu en kompis som har skaffat barn förlovat sej och är sambo.

när ska jag växa upp? jag vet att jag har mognat och gjorde det mycket tidigare än de flesta. men livet är fortfarande en fest för mej. ahja anyways.

nu ska jag ta och äte en brunch innan jag måste till agenturen. subway eller starbucks? hm..

x emma k.

old people burning old people burning put ur hands up

nu har det inte varit så mycket bloggande på ett tag igen, men tröttheten tog ut sin rätt.
varning för långt inlägg.

dagen efter att jag inte kunde sova så jobbade jag. klarade mej igenom jobbet och när jag kom hem runt 5 total deckade jag på min säng och sov till klockan 6 morgonen efter då mitt nästa jobb började. det var skönt att sova ut och dagen efter var jag inte alls trött.

gjorde först ett jobb för figaro igen, 2 bilder där jag skulle hoppa och blåsa blubblor, det var jätte sött och de älskade bilderna så det var ju bra. efter det jobbet gick jag tillbaka till agenturen och så körde de mej till nästa jobb som var i bvlgari tower i ginza. det var ett jobb för brudklänningar blandat med bvlgari assesoarer. hade en tiara som var så dyr att de inte ens vågade ta i den utan bommulshandskar haha. på en bild hade jag bvlgari choklad efteråt fick jag äta den, ochja det var bland den godaste chokladen ever. gjord av bvlgarit choklad expert med äkta guldblad på toppen mums!

efter det tog jag metron tillbaka till roppongi och agenturen. hade 2 castings sen hem och sova.

nu har jag läst ut alla böcker jag hade med mej. har läst en triologi av nora roberts. nyckeln till sanning nyckels till mod och nyckeln till ljuset. brukar ine gilla si-fi böcker men dessa var bra. förutom att de var väldigt förutsägbara. som att de tre huvudpersonerna var flickor och plötsligt var där tre killar och ja de fick ju varsin förståss haha. men ändå, bra läsning.

idag har jag varit på en casting och har några till men jag har break nu till klockan 4. 
har inte träffat varken philippa eller rachel på 2 dagar, börjar sakna dem. sen är Eva helene här, en dansk modell jag kännt i flera år nu, men vi har inte hunnit träffas. tråkigt.

x emma k.

sömnen.

jag kan inte sova. jag ska upp om 2 och en halv timma och jobba för harpers hazaar och jag kan inte sova
tankar snurrar runt i huvudet och hjärtat slår okontrolerat så fort jag blundar.
jag gäspar och känner mej trött men kan omöjligt sova. vad är det för fel?

har varit så dum, så mycket jag ångrar, vill göra ogjort. nu!
varför är jag inte stark nog att säga vad jag vill, göra som jag vill.
im out here livin a lie.

jag kommer vara helt död imon och jag kan inte göra något åt det.
vart är johans sömntabletter när jag behöver dem?

har försökt med det mesta, gjorde te och rökte samtidigt som jag läste ut en bok. inte ens det fick mej att bli trött.


ge mej sömn. eller en redbull eller två om sisådär 2h så jag håller mej vaken genom dagen. sen några till efter det eftersom tatsura har bokat in en agentur middag med vattenpipa.

slå mej i huvudet någon, så jag deckar.

x emma k.

i have to be the one who leaves.

johan har lämnat mej.
han åkte tillbaka till singapore och lägenheten har aldrig varit så tom.
helt sjukt hur mycket jag saknar de där galna killen.
varje gång jag går in genom dörren och han inte ligger i sängen med sin dator känns det i hela mej. jag klarar inte av att bli lämnad.

men tur att jag har mina fina vänner här så.  igår tog de ut mej på en rolig kväll mitt i mitt deppande och det var fint.

idag har jag castings men börjar inte fören om 1h.

så därför vill jag ta tillfället i akt och säga grattis till mina älskade föräldrar som varit gifta i  20 år idag.

och nej jag har ingen charmigare bild och nej jag vet ine varför jag inte har det.
men det är mamma och pappa i allafall och lite morfar med.

x emma k.

i wanna take a ride on ur discostick.

NI FÖRSTÅR INTE!

jag har åkt berg-och dalbana. detta är enormt för mej.
har nämligen inte åkt det på 13 år eftersom jag spydde då och varit rädd för att det ska hända igen. men mina kära vänner och följeslagare tvingade med mej på den 5 högsta i världen och jag appsålut ÄLADE det.
nu förstår jag vad jag gått miste om i 13 år. liseberg here i come.

johan sophie och jag på fuji Q.

jag innan de tvingade upp mej i berg-och dalbanan, inte rädd, nervös över att spy.

resan till fuji Q var viktig i mitt liv.
jag övervann min rädsla och insåg hur mycket jg mognat och vuxit som människa.
jag var inte rädd för berg och dalbanan, jag var rolig över att spy.
jag var inte rädd för att gå spökhuset, fast det gjorde vi inte sen ändå eftersom man bara fick gå det om man pratade japanska, men bara det att jag gick in där och tänkte göra det, är otroligt nog för mej.

sen tog vi alla tåget hem efter en rolig men påfrestande dag.

idag vaknade jag sent, njuter att att kunna sova länge. sen brunch på subway med johan och philippa innan jag och philippa begav oss till våran inbokade massage/acepuncture. underbart skönt och nålarna var inte alls läskiga, gjort ännu en grej jag trode jag skulle vara rädd för. tokyo - jag växer som människa.

efter det hämtade vi johan och sophie och åkte till harajuku, vi ville se harajuku girls, men de hade redan gått och lagt sej så det slutade med att jag och philippa vandrade runt och åt crep med cheescake och tog kort på street art, köpte även hysteriska kondomer på en condomeria (se upp mina vänner, ni kanske får en fin present när jag kommer hem) och nu är jag hemma och helt slut efter dessa två dagar av att gå mycket och prova olika saker så jag ska sova.
rachel kom hit precis nyss så imon ska jag nog träffa henne efter jobbet, sen ska jag träffa ulf och antagligen ta mej upp i tokyo tower.


min och johans otroligt städade rum och min trafikkon som jag fick ett starkt behov av att ta med mej hel igår.

x emma k.

i kill people with guns pow!

idag har jag jobbat jobbat jobbat.
började vid 9 och jobbade till 4 för spur igen. efter det hade jag en timmes rast så jag åkte hem och segade sen kom yoshi och hämtade upp mej och körde mej till mitt nästa jobb som var för figaro. skulle jobbat till 11 men eftersom jag är så otroligt begovad och bra på allt som jag försöker mej på (ja jag är såååååå rolig) så blev jag klar vid 8. kommer hem och johan sover som vanligt så jag gick till mc donalds och nu är jag mätt och glad och ska lägga upp lite bilder.






magazine - milk x
fotograf - jessie craig






magazine - neo 2
fotograf - M.J


en bild som jag inte lagt upp innan men är samma story som sex i öknen bilden.

x emma k.

workinday's over.

idag har jag jobbat för spur mag igen. gjorde 2jobb för dem igår och som sagt idag med. samma fotograf som igår jennifer från the states haha. vi fotade utan AC så jag höll på att dö men det blev riktigt fina bilder och jag kan ju bara säga att diesels nya kollektion är helt underbar.

snart ska jag ut och träffa lite folk, har inte träffat typ en människa på hela veckan pga jobb så det ska bli fint. karolina åkte hem igår, mindre roligt men en mindre person i sängen hahaha.
fast jag hörde ett rykte om att david ska sova på vårat golv? haha.

lyssnar på klaxons och funderar på om jag ska duscha.
köpte en hello kitty engångskamera på den helt underbara affären vi har här nere. vet inte om jag har berättat om den, det är 6 våningar och de har allt, ALLT man kan tänka sej där inne. har aldrig hänt att vi behövt något och de ine har det. även helt onödiga saker som en stor gummi kyckling lixx haha. love love love.

igår var jag inne i roppongis djuraffär som är jätte känd för de har så söta djur. och ja verkligen jag var fast där inne hos en chihuahua valp och jag och johan funderade serriöst på att köpa den. det gick liksom inte att släppa den med blicken. det enda konstiga med det stället är att vissa av djuren bara är 1 månad gamla och då ska de ju inte få vara borta från sin mamma. men herregud vad de var söta.

x emma k.

låt mej ha ont.

nu harjag precis kommit hem från mitt jobb för uni qlo. såå lätt och snabbt, jobbade i bara 3h. mår lite bättre nu men det beror nog på alla panadoler jag tryckte i mej för att kommer ur sängen. är extremt trött eftersom johan och karolina envisas med att väcka mej varje morgon vid 5. tror  jag har fått någon form av influensa. igår kunde jag knappt röra mej för jag hade så ont i kroppen och frös så mycket och idag har jag mått extremt illa och varit nära att spy hela morgonen. ringde precis agenturen och jag har castings om 1h, great liksom. men jag kan ju sova efter det. ganska skönt att johan går ut varje kväll för då kan jag sova ostört.

jag vill mest åka hem till sverige nu om jag ska vara ärlig, vill vara sjuk hemma i soffan där jag förstår vad jag tar för mediciner och kan gå till doktorn. iochförsej tror jag inte att det är allvarligt eftersom jag faktiskt klarade av att jobba idag men jag vill liksom 'vara ett barn igen' och bli omhändertagen av mamma, inte av johan.

men men jag går och lägger mej tidigt ikväll så mår jag säkert bättre imon, johan har som sagt sömntabletter så det ska nog inte bli några problem, behöver nog mest sova in några timmar.

btw, idag på uni qlo så jobbade jag tillsammans med celine och vi pratade om hur det var på reklaminspelningen. hon sa att 3 av hennes kompisar hade fått feber, 2 av mina kompisar blev matförgiftade och alla måde extremt dåligt, många grät av utmattning och sov där man satt. så cdet vi kom fram till var att vi helt enkelt måste sova typ 24hrs i sträck för att sova igen detta. tror det har bidragit lite till att jag blev sjuk, för får man inte dåligare immunförsvar när man fått för lite sömn?


en extremt trött mej efter andra dagen på uni qlo inspelningen tillsammans med ulf och sophie.

nej nu ska jag hoppa lite på johan och karolina innan jag går till agenturen.

x emma k.

flu.

vaknade av att hela kroppen gjorde ont och jag skakade av köld. feber kallas det. mår uruselt, tog precis 2 piller som johan hade som är mot influensan så nu sitter jag och svettas floder istället, men bättre det för jag jobbar imon, för uni qlo igen. de ville ha mej och 3 tilll tjejer för stillbilderna också. hoppas jag mår okej imon.

detta virus jag dragit på mej är något som går mellan modellerna här nu, minsa 3 av mina andra kompisar har det med så inte så konstigt att jag åkte dit.

igår köpte johan en polaroid kamera, oerhört roligt måste jag säga.

nu sitter jag och självmedicinernar mej själv med chips och te, thats all i need. ska starta en film med och sen hoppas på att få sova några timmar. if u cant sleep, take theese. its sleepingpills. very weak ones but it will help u fall asleep. johan är som ett vandrande apotek haha.

det finns lite bilder från tokyo på fb nu, inte som jag lagt upp men folk har tagat mej :)

x emma k.

exhausted.

ursaktar annu en gang att jag inte skrivit men de tva senaste dagarna har varit hysteriska.

igar borjade vi filma for uni qlo reklamen. calltime var 9 och kom hem igen klockan 12 pa natten. fast den dagen var det bara genomgangar och att teamet skulle fa stalla in alla kameror och ljus. efter att vi slutade sa borjade killarna och de slutade ite foren runt 4-5 pa morgonen. da klockan 6 kom tjejerna tillbaka, sa teamet fick inte sova alls, och idag jobbade vi nastan 16h. kom precis hem och klockan ar halv 12. heeeeeelt slut. det vi gor i filmen ar att vi gar fram och tillbaka pa en upphojd catwalk som ar formad som ett kors. men man blir ganska trott av at ga fram och tillbaka i vinterklader och klackskor i 15h sa sa fort man fick ett break somnade man pa en stol av utmattning. haha. men det ar kul med :)

nej nu maste jag verklugen sova for imon ska jag dit igen, men de var snalla och gav oss sovmorgon till klockan 7.30 haha.

x emma k.

reklam.

igar kom jean och paul till toky sa de tog med oss ut. drack chapagne och var glad. akte hem och sov.

idag har jag hangt med ulf hela dagen, vi gick runt vid harajuku och shibuya. det var fint.

nu ar jag hemma igen och ska snart sova imon jobbar jag for uni qlo. ska spela in en reklamfilm tillsammans med en massa andra modeller och jessica stam. det blir nog fint. men vi ska jobba tre dagar, imon borjar vi vid 9, men pa mandag och tisdag borjar vi vid 6 uuuuuuuh!!

everyday im huslin. fran johan.
x emma k.

RSS 2.0