fight.

oh jag har hamnat mitt i världens jobbigaste situation.
mina kompisar ellington och isaiah har brutit kontakten.
och båda anser att jag ska umgås med dem.
så jag får panik. vill bara stanna hemma för att inte göra saken värre.
men om jag bara sitter hemma hela dagarna får jag panik och massor med hemlängtan.
jäffla människor till att ställa till det för alla!!!
har haft en ledig helg och det har varit FAB!
har precis ätit brunch med sebastian på en mysig restaurang i ett kvarter som var precis som st pauls i paris!!! ooooh underbart! nu ska jag lägga mej i soffan och inte röra mej en millimeter på resten av dagen. skönt!
x emma k.

ledig.

igår träffade jag rachel, rachel och 2 tjejer till som jag inte minns namnen på hemma hos rachel. vi chillade några timmar tills det bestämdes att vi skulle ut. då åkte rachel hem för hon orkade inte. när jag kom till klubben gav jag också upp. sjukt trött så jag åkte hem. men min rumskompis låg i sin säng och pratade i skype så jag la mej på soffan för att kolla på film, somnade genast och vaknade tisigt på morgonen och gick och la mej i sängen haha.
var ledig idag vilket är andra dagen sen jag kom hit så jag har kunnat sova ut. det var skönt.
vet inte riktigt vad ja ska göra idag. vädret är inte så kul så jag stannar nog hemma tror jag. har ont i halsen med. så jag borde ng ta det lugnt och dricka te hela dagen :D
x emma k.

snö.

haha ja kaisa, sjukt bra ide. men du kan ju hälsa på mej i paris annars med :D
idag har det varit snöstorm, så jag hade tur som bara hade en casting. sen har jag mått konstigt. varit sjukt seg och sovit på soffan största delen av dagen. klockan är 10 på kvällen och jag har bara rökt en cigg på hela dagen. bevis på hur konstig jag känner mej. det är säkert bara rastlöshet dock.
snart komme ellington, han ansåg att han och jag ska gå och äta pommes, eftersom jag är sjukt besatt av det. sött.
annars händer det inte så mycket. har 3 castings imon.
x emma k.

one more month.

var på agenturen och det bestämdes att jag ska stanna till slutet av mars. så new york får stå ut med mej i typ en månad till yay.
snart kommer isaiah och hämtar mej för vi ska på middag. det gjorde inte ellington så glad eftersom han ville ta mej på middag men han får skylla sej själv som hör av sej så sent.
x emma k.

sugrörsinsidenten.

haha jag har den roligaste rumskompisen evar!
ajak heter hon. hon sitte rjust nu och berättar historier om misstag hon har gjort.
hon hade gått in på en bar här i new york, hon fick en drink av en servitris med ett sugrör i, ni vet ett sånt där med papper på. hon tog drinken tog av pappret på sugröret, slängde sugröret i sopptunnan och satte pappret i glaset. försökte dricka men det gick ju inte, så hon vände sej till servitrisen som fortfarande stod jämte och stirrade på henne och sa: yo! this straw doesnt work.
servitrisen vek sej av skratt så ajak blev irriterad och började skälla ut henne, servitrisen fick fram att det var pappret hon hade i glaset. då blev hon ännu argare eftersom hon trodde att servitrisen hade lurat henne genom att ge henne pappret istället för sugröret. tillslut mellan alla skrattattacker fick servitrisen fram att hon hade gett henne ett sugrör med papper på och att hon slängt sugröret i sopptunnan. då fattade hon och bad om ursäkt.
detta är bara en av alla hennes helt hysteriskt roliga historier. förstår ni hur mycket jag skrattar här? haha
har precis kommit hem. färgade håret blont och gick på två castings. hon whitney fron the city hade en casting för mtv så håll utkik.
nu ska jag till agenturen och kolla läget lite.
x emma k.

unofficial.

okej jag måste bara klaga lite.
sitter och kollar på tv och det är en musikvideo där de sjunger. 'shes my official girl' om och om igen. det gör mej så jävla upprörd. jaha officiell, har man massa oofficiella tjejer med då? jag umgicks med en kille en gång som kallade mej sin official girl. vilket helt gjorde att jag inte fick några känslor för honom. vilket ioförsej var bra. men det är sånt som får mej att tvivla på killar!
nu har jag skrivit av mej så nu kan jag nog gå och lägga mej.
x emma k.

shortie.

nu får jag be om ursäkt igen men jag har en bra ursäkt.
kaisa och johan var här och jag har jobbat massor.
vi har shoppt shoppat och varit uppe i empire state building. det var fint.
sen han jag ta med mina peeps ut med.
jag har flyttat från våran lägenhet och bor nu i modell lägenheten:(
men det är bara jag och 2 tjejer till här så det är ganska lugnt just nu.
idag har jag varit och fixat håret i 12h 20min. det är nu halvrosa och sjukt kort! jag gillar längden men jag får tillbaka min blondhet imon efter jobbet. det är för avida förresten :)
nu ska jag sova. jag är sjukt trött.
x emma k.

shopblocked.

idag har vi promenerat.
vi började med att äta brunch på 58th and 1st efter det så gick vi genom en bit av central park till 74th and 5th. sen gick vi till min casting som var på 26th and 11th och efter det ner till greene st för att hämta mina kläder på jull stuart. sen orkade vi inte gå mer.
jag har aldrig haft så svårt att spendera pengar som jag hade idag. jag hade 3500 dollar att spendera på jill, och det är inte riktigt min klädstil så jag fick kämpa, men jag blev nöjd tillslut :D
nu är vi hemma, har precis ätit på wendys, väntar på tilda, det är hennes sista kväll så jag ska gråta!
x emma k.

exhausted.

jag är så utmattad att jag bara vill gråta
x emma k

jobb.

idag gjorde jag lookbook för gustavo nånting.typ balklänningar. skulle jobba mellan 9-2 men kom inte därifrån fören halv 7. men jag får mer betalt och en klänning för det så det gör inte så mycket. sen åkte jag och träffade marc jacobs, men tror inte de vill ha mej den här säsongen. nu kopplar jag och johan av med en öl. ska snart åka och träffa caroline :D
x emma k.

work.

idag har jag gjort looks for jill stewart från 10.30 till klockan 9. kom hem och då kom johan hit. yay!!!
imon har jag ett jobb för en designer, ska göra en lookbook så det blir nog bra. det är bara mellan 9-2 :D
x emma k.

crabs.

igår jobbade jag. det gick bra. var ungefär 4 bilder. sen åkte jag till agenturen och hämtade lite compcards. efter det hade jag en timma på mej innan min casting så jag satte mej på starbucks. jag tror inte ni förstår vilket hemskt väder det är här. det är så mycket snö! och så blåser det.
idag har det slutat snöa dock.
jag är ledig idag så jag har fastnat i soffan. tänkte kolla på en film eller något. tjejerna jobbar för fullt med fw. ska antagligen träffa rach lite senare. har inte sett henne på hur länge som helst.
sitter just nu och diskuterar crabs med johan och min man idris på msn. ja som ni märker har jag inte mycket att skriva nu.
eller jo! min morfar fyller år. GRATTIS MORFAR!
x emma k.

dead.

idag hade jag en casting på greene st. sprang in i caroline, så vi gick hem till henne och åt lite toast innan vi gick och shoppade lite. köpte en hudfärgad genomskinlig spets body ahaha svarta denim shorts en svart t-shirt och ett halsband. sen gick vi till t-mobile och frågade lite om blackberry så det verkar som om jag köper en nu. sen gick vi till seaport museum och kollade på bodies utställningen. fascinerande till tusen. riktiga döda människor som de delat på på alla möjliga olika sätt. trodde det skulle vara sjukt äckligt men det var det inte. efter det skiljdes vi åt och jag skulle gå och köpa hundkläder men affären var stängd :( FÖR VI HAR KÖPT HUND!!!!!!! en japansk spets, den ska heta Timo och vi får hem den den 21a. jag är ju tyvärr inte hemma då men jag ska komma hem så fort jag kan! super glad!! nu har jag precis duschat och ska läsa lite tänkte jag.
x emma k.

gud?

igår jobbade jag. fotade cover för tidningen velvet, det gick bra blev fina bilder.
efter jobbet när jag gick hem så kom två kollar fram till mej och frågade om jag tror på gud, jag sa nej då började de prata om hur jesus fru or whatever måste vara våran moder. jag sa att jag inte tror på det där och då sa de att det inte handlade om tro utan att det vara är så det är. jag fortsatte att säga att jag inte tror på det han säger och han fortsatte att säga att det inte handlade om tro, sen undrade han om jag vill läsa bilbeln med dem. jag sa nej då frågade han om jag inte är orolig över vart jag ska spend eternal life. då lev jag irriterad och sa för sista gången att jag inte tror på den skiten, satte på mej mina hörlurar och gick därifrån.
idag hade jag en casting sen träffade jag karoline för lite te innan vi gick till moderna museet och kollade på en utställning av tim burton, helt otrolig!! de hade orginal kläder från batman, edward scissorhands och andra filmer han varit inblandad i.
efter det gick jag hem och well here i am.
johan kommer på fredag och kaisa kommer på måndag och jag är gladast i världen!
nu ska jag sova.
x emma k.

chinese.

igår hade jag 2 castings sen åkte jag hem och sov middag.
tilda och zsofia kom hem efter ett tag då var jag på ett väldigt konstigt humör.
skrattade åt allt osv.
så jag och tilda flörtade lite med grannen på andra sidan vägen. hans flickvän gillade inte iden så hon drog för gardinen. då ringde vi efter kina mat och ballade ur totalt när han ringde på dörren. men gott var det iallafall.
sen på kvällen bestämde jag mej för att gå ut eftersom jag inte har några castings idag.så ellington hämtade upp mej och vi åkte till isaiahs place och åt lite först sen till ten june. det var ganska kul, har haft roligare så att säga men träffade en jätte trevlig tjej som inte var modell för en gångs skull, som man faktiskt kunde prata med. sen åkte jag och carrie med hem till ellington och skulle äta mat. men jag somnade av utmattning redan innan maten han komma. jag är inte van vid att gå ut längre haha.
fick damp på hur länge de två sov så jag gick hem på morgonen. nu har jag duschat och ätit och tänkte träffa karoline för en fika.
tänkte lägga upp en bild här på min fina kinesmat låda, för jag är super exalterad över denna vita låda. har velat få hem mat i en sån hur länge som helst. och sen bara kommer den :D weeeeee. men det går inte för min dator är dum.
men jag är glad ändå.
x emma k.

partypooper.

tänkte att jag skulle börja vara lite mer seriös här igen.
jag menar jag är i new york där händer det alltid saker.
som igår, sitter hemma i soffan och segar, så helt plötsligt är ellington nere på gatan, han ville att jag skulle hänga med på middag. då gjorde jag det. träffade hannah. kul tjej. efter det ville de ut, men jag tröttnade ganska fort. jag har festat så det räcker för resten av livet redan. så nu är jag en party pooper haha. åkte alltså hem efter någon timma.
nu sitter jag och äter frukost i min ensamhet. bagels med cream cheese och tomat! och en kopp te på det.
ska snart till agenturen och hälsa på lite. efter det en casting och sen hem och städa tänkte jag. jag och tilda är som grisar. känns som om vi inte gör annat än att städa och ändå ser det lika äckligt ut haha.
x emma k.

yo

na na na na na na na na batman!
idag hade jag 4 castings. de gick bra tror jag. förutom den för wella, mitt hår är antagligen inte riktigt rätt för hårreklamer, big shocker! haha
sen träffade jag karro för en kopp te i hennes lägenhet. otroligt fint. efter det gick jag och mötte ellington isaiah och ty på en italiensk restaurang innan de körde hem mej. nu sitter jag hemma med tilda och är jätte hungrig. undrar vad jag ska äta.
imon ska jag till agenturen och ta lite pollar sen har jag en casting.
tilda jobbar förresten hur bra som helst! jätte kul :D
jag vet att vi jobbar så bra för att vi är så snygga. de var in te riktigt beredda på vad sverige har att erbjuda :D
x emma k.

jack!

ursäktar för dålig uppdatering.
jag lever!
har umgåtts mycket med tilda och amanda, och lite med mina amerikanska vänner ellington och isaiah.
igår var jag ock kollade när han djade någon timme på butter. leonardo dicaprio satt vid vårat bord och såg dreggig ut
mitt jetlag späkar fortfarande ibland. som i förrgår, jag och tilda låg i soffan och kollade på på film. helt plötsligt har vi båda somnat, då är klockan 8 på kvällen. haha så det händer ofta att jag sover alldeles för mycket. så man blir trött på det sättet i stället. men det är fint.
nu äter jag en förvånansvärt hälsosam frukost för att vara mej. mörkt bröd med cream cheese och tomat och så dricker jag apelsinjuice. ska snart på en casting, men måste låta mina mobiler ladda lite för det glömde jag självklart att göra i natt.
igår träffade jag karoline k! yay. det var verkligen längesen. vi ska ta en fika senare.
ja det är ungefär vad som pågår just nu.
x emma k.

RSS 2.0