the oscars.

igår var jätte kul, det var en konstig känsla att komma in på tenjune igen men de hade gjort ett bra jobb.
.
just nu kollar jag på the oscars online. vet inte riktigt varför jag intresserar mej, är antagligen för att ingen av de filmer jag vill se finns på netflix haha.
.
fick frågan att lägga upp fler bilder från mina jobb, jag har tyvärr inte så många bilder på den här datorn men man kan hitta mej på img eller mikas bland annat.
.
i morgon har jag en casting och sen är jag klar för dagen.
.
x emma k.

röd

jag är ledig i helgen så idag har jag tagit en sovmorgon.
för ikväll är det reopening av tenjune. en klubb i new york som jag brukade gå till för några årsen.
ägarna mark och eugene har nu gjort om hela stället och ikväll öppnar det med framträdande av bland annat fabulous. jag har redan fått se bilder från stället och jag kan säga att det är rött haha.
.
så idag ska jag och emily gå och kolla om jag kan hitta några röda klackskor som jag har velat ha länge.
.
x emma k.

räkningar.

oj nu blev det ett litet mellanrum mellan inläggen igen.
.
jag har mest gått på castings och umgåtts med mina vänner.
.
idag regnar det så jag tänkte om perfekt dag att betala räkningar eftersom dagen redan är så miserabel. gick in på hemsidan som stod på räkningen och f´den finns ju fan inte. en notis är att jag aldrig har gjort detta innan plus att det är amerikanske räkningar. men men tur var så finns det små checkar man kan fylla i och posta istället så det ska jag göra. blaha jätte mycket pengar för att veta att jag var uttorkad. GÅ ALDRIG TILL DOKTORN I AMERIKA!!!
.
nu ska jag kolla på film och tjura lite till.
.
x emma k.

snö igen.

ja igår var det någon annan stor sport grej på tv så vi samlades för beerpong hemma hos isaiah. jag och keila vann 6 gånger i rad och sen bytte vi lag och helt plötsligt var vi typ 5 pers i varje lag och då var det ganska svårt att hålla ordning på det.
beerpong yo!
.
i natt har det snöat hela natten, så jag strejkar i min säng med choklad och 24.. är sjukt sugen på mcdonalds pommes men ja vi får se om jag orkar ta mej ur genom dörren. annars beställer jag hem kines mat tror jag minsann.
för bara 2 dagar sen satt vi i central park i bara t-shirts och hade picknick, vädret är verkligen sjukt konstigt.
vi i parken.
.
x emma k

FML!

fuck my life.
ja ni frågade om det täcktes av min svenska försäkring och jag trodde så först men jag fick 2 till räkningar idag och nej jag tror inte det. nu är räkningen skyhög och jag är skitarg.
.
åt brunch idag med tjejerna och isaiah det var trevligt, åt en bagel med cream cheese och lax och french toast.
.
nu ska jag tjura
.
x emma k.

FAIL

ja ni kära barn. nu ska jag berätta om våran otroliga fail dag.
.
det var sjukt fint väder idag så vi samlades hos isaiah. killarna tyckte att det var en jätte bra ide att köpa skitmycket öl så det gjorde de. tog med oss amerikans och vanlig fotboll, en filt och satte oss i bilen. vi kom dit och vi inser att det fortfarande faktiskt är februari även att det var runt 20 grader. så parken är stängd (vilket betyder att alla gräsområden och avspärrade) men eftersom vi hade tagit oss ända dit så hoppade vi över. vilken många andra också gjorde. efter ett tag så kom en parkman och skrek. vi fick inte sitta på den sidan men vi kunde hoppa över på andra sidan om vi ville (eh?) så det gjorde vi. satte oss där och vem kommer då om inte polisen (man får inte dricka alkohol in public) jag och lea drack inte så vi var lugna men de andra tjejerna fick panik och sprang åt alla håll och kanter. isaiah gick lugnt fram och pratade med poliserna och de tog all öl och gav han böter på 25 dollar.. och ingen mat fans det heller. då tyckte vi inte att det var roligt längre utan åkte hem.
men som isaiah sa, beer - 100 dollars, parking - 40 dollars, ticket - 25 dollars, smiles on our faces - priceless. för det hela var väldigt komiskt.
.
jag var iallfall nöjd för jag hade sprungit förbi starbucks och köpt min favoritmacka och en ischai.
glad tjej med favoritmackan
.
nu är jag hemma och öppnade precis räkningen från när jag var på sjukhus. stoooor suck av lättnad, den var bara på 60 dollar. tack gode gud.
.
x emma k.

nothing.

sitter hemma och har precis kollat på det nyaste family guy avsnittet, som äntligen ville komma ut.
har inget att göra idag så jag får väl åka ner till soho och hänga eller gå till starbucks.
.
jag trivs i min säng dock.
.
x emma k.

bowling.

saa, igar akte jag och traffade mina vanner pa en restaurang i soho for middag och drinkar. sen akte vi och bowlade, jag fick rosor och choklad och var glad. bowlingen blev ol bowling och det var trevligt.
.
idag har jag tvattat hela dagen och sen hade jag en casting. isaiah hamtade mej pa castingen och nu sitte rjag och kollar nar pojkarna spelar basket spel. de ar extremt hogljuda. jag forsoker bestalla mat at alla men eftersom de ar killar kan de bara fokusera pa en sak at gangen och just nu ar det basket haha.
.
i morse gjorde jag varldens basta grilled cheese. american cheese, senap, ketchup, majonas och tomat och till det en kopp te saklart.
.
x emma k.

v-day

vaknade tidigt idag, klockan 8 men å andra sidan somnade jag runt 9pm också haha.
ska jobba idag, lookbook för dax gabler.
.
idag är det alla hjärtans dag och självklart hade jag en dröm om att jag var i det perfekta förhållandet så nu kommer jag vara skitsur hela dagen.
.
x emma k.

powernap

kom nyss hem. har varit på en casting och sen shoppade jag lite i soho.
det blev mest förnödenheter som strumpor och strumpbyxor men hittade en klänning på amerikan apparel också.
.
jag känner redan att vitaminerna hjälper så det är skönt. jag är ledig i morgon så ikväll ska jag gå ut tänkte jag och sen MÅSTE jag tvätta i morgon.
.
dags för ett powernap.
.
x emma k.

nu jävlar.

usch jag mår åt helvete dåligt.
och det är skitkallt i new york och då överdriver jag inte det minsta.
igår så kom jag till mitt jobb klockan 8 för jag skulle fota lookbooken för erro innan presentationen.
kände att något var fel på morgonen så jag tog en alvedon och tog med en till. kom dit och mådde okej men efter 4h när alvedonen började avta så mådde jag skitdåligt. och det var lagom till att jag började fota. men det gick fort som tur var och sen kunde jag ligga ner och sova i 1h innan nästa runda.
.
kom hem vid 9 och somnade direkt och vaknade inte fören halv 12 idag. idag har jag feber igen och har dörför varit och köpt upp hela vitamin hyllan på CVS.
så nu ska jag mixa och matcha så jag mår bättre.
nu jävlar ska jag ta död på den här förkylningen en gång för alla!
.
x emma k.

pagan poetry.

världens vackraste sång.
med världens vackraste video.

det blåser på månen.

kom precis hem från två castings.
det är så jäffla kallt idag och det blåser så jag nästan flyger iväg.
så nu ska jag kolla på 24 och ta en power nap.
har varit lite halv yr i 2 dagar till nu och mamma kom på att det är säkert brist på olika ämnen jag har eftersom jag är pesketerian och inte får i mej allt jag behöver varje dag. så jag ska iväg och köpa vitaminer och grejor när jag har tid.
.
x emma k.

duck sauce

förresten min kompis leonie gjorde grymmaste remixen på barbra streisand.
lyssna här
.
x emma k.

superbowl.

kom precis hem från isaiah.
det är superbowl sunday och black and yellow (pittsburgh) förlorade. spelar inte mej någon roll för amerikansk fotboll är verkligen inte intressant. bara massa tjocka men som kramas.
.
men vi hade beerpong turnering. jag var i lag med isaiah rassa och tati.
okej detta var en ganska imponerande turnering. jag och isaiah var on fire hela tiden och jag fick in matchens boll när jag fick en return och satte den sista koppen bakom ryggen. snyggt var det.
.
idag jobbade jag även med lars andersson och hans fabulösa kläder. det var kul som vanligt.
imon jobbar jag för savant, hoppas det blir lika kul.
.
x emma k.

happy happy happy

nu har jag varit vaken en sund och jag är inte yr. det är en sån underbar känsla.
jag är glad idag.
vädret är uselt men jag ska minsann ut ändå, jag har suttit instängd i mitt rum så länge.
.
imon jobbar jag med lars andersson igen. sen på måndag fotar jag en lookbook för savant.
.
x emma k.

ER

nu är jag äntligen hemma från akuten, klockan är 2am.
jag och underbart snälla katherin kom dit vid halv 8.
.
först trodde de att jag hade svininfluensan så jag fick på mej sjukhuskläder och munskydd och grejor men sen kom min doktor och var jätte snäll och sa att jag inte behövde den. de gjorde en miljon tester på mej, kollade alla värden, blodsocker, blodtryck, andning osv. tog blodprov urinprov och röntgade. sen fick jag medicin mot min yrsel. proverna kom tillbaka och alla var perfekta. tillochmed mina lungor såg bra ut. så han kom fram till att jag var uttorkar och jag fick drop, satt med det i någon timme och sen fick jag gå hem. katherin satt med mej hela tiden och det var så himla snällt av hennef ör hon hade jobbat hela dagen och ska upp klockan 7am imon med.
.
så nu är jag inte döende längre utan mår bra, hoppas jag mår lika bra imon.
.
x emma k.

yr.

idag vaknade jag, duschade, kom in i mitt rum för att klä på mej och trillade rakt ner på en säng. jag mådde sjukt illa och var så yr och allt bara snurrade. försökte äta men det fick mej att vilja spy så jag fick avboka mina castings och ta en nap. vaknade nyss och mår inte lika illa men jag kan inte gå rak för jag är fortfarande yr. jag mamma och agenturen bestämde att jag måste till sjukhus så min rumskompis ska gå med mej när hon slutat jobba. börjar bli orolig och har jätte svårt för läkare och amerikanska sådana är nog inte roligare. jag berättar vad som händer.
.
x emma k.

24

nu har jag varit vaken alldeles förlänge igen pga jack bauer. jag har kollat klart hela season 5 av 24. det är sånt man får göra när man är sjuk!! men nu är det alltså dags att sova.
.
x emma k.

sick

jag insjuknade väldigt fort i influensan i måndags kväll. mådde uruselt och hade massor med feber och ont i kroppen. jag antar att det var det som yrseln hade att göra med. på tisdagsmorgonen kunde jag inte röra mej så jag fick be min rumskompis att köpa medicin och göra soppa åt mej. hon var en ängel. idag mår jag mycket bättre och har varit uppe och duschat och diskat, eftersom ingen annan i den här lägenheten gör det så vill man äta får man diska minsann, pust. men ja, jag skulle bara säga att det är därför jag inte skrivit och även att jag mår bättre.
.
nu ska jag fortsätta kolla på 24.
.
x emma k.

RSS 2.0