Net Valodja

Okej idag var det castings igen, jag är så trött att jag knappt kan sitta.
och då verkligen perfekt timing så har en till ryska flyttat in i rummet och nu pratas det non stop. det gör ont i huvudet liksom.

nog om det, ikväll ska jag ut med Maxx, en kille jag träffade i singapore. blir nog kul hoppas jag.

klockan 5 i morse går brandalarmet och hela hotellet måste utrymmas i ösregnet. INTE!! vad vi behövde, så idag har vi varit helt sjukt trötta. men det brann såklart inte så vi fick gå upp och lägga oss igen efter typ 10 min.

nej nu ska jag sluta klaga, new york är underbart. längtar inte till london och alla krångliga gator.

x emma k.

Russian lover.

Idag hade jag 14 castings, jag hann med 10.
sen hem och flytta igen nu bor jag på hotel med katya i 2 nätter sen flyttar jag igen... till brooklyn herregud

Katya är nog den roligaste tjejen jag träffat, helt serriöst.

innan satt hon och pratade om vad folk hade för fördommar om ryssland.

detta fick hon fram medan jag skrattade ihjäl mej

' yea its snow all year around and our football team sucks cuz we dont have cell phones in russia som when they see one they just stare and atop playin, and i dont understand why people wanna start a war against us cuz what will we do take up our sticks and train bears?'

satt på tunnelbanan idag och 3 personer kommer på, den ena håller en joint och går fram till metro kartan och säger, 'its such a paranormal atmosphere here, och sen pekar hon på kartan thats jesus and thats god but i cant see any angel'

ja min dag har varit sjukt kul.

jaja nu ska jag sova, casting imon igen.x emma k.

body paint.

Idag så hade jag en fotografering för surface mag. sjukt kul.
jag var målad blå/grön över hela kroppen tillochmed i ansiktet.
sen fotade vi ute och det var helt sjukt fint.
nu är jag hemma igen och katya kallar sej själv för min mamma och vill att jag ska stanna hemma ikväll.
för jag vill ut. Maxx tjatar igen och jag vågar fortfarande inte träffa han. så jag går nog ut med stazja.
nu predikar hon om hur dåligt pizza är haha. hon är helt otrolig, älskar henne.
do you want a boyfriend? how will you get a boyfriend with thoose things on you? vi pratar om tjocka människor! helt hysteriskt. hon menar fett valkar för er som inte fattar. jag skrattar bara xD
nu googla hon tjocka människor haha, herregud.

jag ska väl ta tag i kvällen och göra något kul antar jag. fast jag har 11 castings imon. jobbigt!

x emma k.

Intressant dag

Idag var en intressant dag. igår med förresten vi börjar med det.
träffade min älskade Stazja och gick ut med henne och några pr killar. blev upphämtad i en bil för 7, vi var 14 som åkte med. sen fick vi fina middagen, sedan bar det av till en klubb och såklart vip där det flödade champagne, jag var lite tråk och ville hem för jag skulle upp tidigt dagen efter så fick jag två flaskor champagne i händerna som jag knöt heliumballonger runt och dansade omkring med tills jag hade druckit upp dem och då fick jag en ny med en ballong på haha. de hade lovat mej att jag skulle få åka hem vid 1, klockan 4 ramlar jag in i lägenheten. måste upp vid 9 för att gå till agenturen. alla modeller var där för vi skulle visa för alla på img hur vi gick. så det var som en catwalk alla modeller satt vid sidan som publik och själva agenturen satt längst fram och skrev notiser om hur vi gick. det var också filmkameror överallt. jag var så nervös att jag skakade, men allt gick bra och de tycker att jag går bra. sen efter det var det ut på castings som gällde och när jag sedan gick hemmåt så hoppar ellington på mej och skrämmer ihjäl mej och trycker in mej i hans bil där stazja och hennes boy sitter. vi åker runt ett tag och sen bjuder han på mat. Maxx, en kille jag träffade i singapore, är i nyc och skickade ett sms och ville 'take me out' ikväll men det ville inte jag, sen ringer marcus schenkenberg och vill att jag ska hänga med ut men det ville inte jag sen säger stazjas kille att han kommer och hämtar mej vid 9 för att vi ska gå ut och jag sa nej men han sa vi ses sen haha, jag måste verkligen sova för jag ska upp vid 7 för en fotografering. annars har det inte hänt något speciellt. vi fick feta giftbags av agenturen, braha saker!

nej nu ska jag sova.

x emma k

Flyttat

Nu har jag flyttat till min nya lägenhet, den är sjukt fin.
bor bara men tanya nu.

jag försöker få tag på min vän stazja men hon svarar inte, mycket störande. men kanske ser henne ikväll på agentur festen :)

castingarna igår gick bra hade bara 4 och jag taxi/metro vägrade så jag gick hela dagen, jobbigt.
men sen belönade jag mej med mc donalds. när jag skulle beställa så sa jag att jag ville ha en diet coke och så sa tjejen ' your a model right?' typ bara för att jag beställde en diet haha.

nej nu blir det castings igen:)

x emma k.

Jetlag

okej, nu har jag vaknat efter första natten i översta sängen i en våningssäng somär 1 av 3 i ett litet sovrum (vem sa att modeller har det glamoröst?) det är fullt med tjejer här och så har jag jetlag. jag har glömt kameran hemma så det blir inte mycket bilder om inte stazja eller eva helene har kamera :) nej nu ska jag försöka ta reda på om jag har några castings idag.

x emma k.
inte från Nyc precis men från singapore. jag och min älskade claire.

New York New York

nu är jag här, eller ja jag har varit i några timmar. resan gick bra förutom att vi var försenade och sen fick vänta på en gate i 2h haha. sitter nu i imgs modell lägenhet tillsammans med 6 andra tjejer. det är helt tyst, ingen känner någon liksom. men det löser sej väl senare. jag är galet trött men klockan är bara 7 så jag kan inte sova än. borde kanske gå ner till starbucks! jaja imon börjar arbetet, god natt.

x emma k.

Det snurrar i min skalle.

sitter ute med min morgon cigg och kom precis på att jag åker om 2 dagar, fick pack panik. började skriva på en packlista, för även att jag rest så mycket så är jag urusel på att packa. men jag kommer verkligen inte fram till något. bara massa frågor som, är det varmt dit jag ska? kommer jag ha tillgång till tvättmaskin? hur länge kommer jag vara borta denna gången? vad menar de egentligen när de säger att jag ska dämpa min klädstil på castings? det enda jag vet att jag garanterat kan ta med är festkläder haha.

men nog om det, idag bli det ialllfall utång, bongo såklart, sista innan jag åker lite tråkigt. men det blir nog kul tror jag. shoppade lite igår så en outfit blir inga problem haha. köpte blandannat ett par ursnygga gladiator skor.
nej nu ska jag ringa Adam igen.

x emma k.

En ny start

Satt hemma ikväll och läste lite bloggar.
verkar kul tänkte jag och skaffade mej en egen, mest för att folk ska kunna ha koll på vad jag gör när jag är ute och reser. lättare att komma ihåg allt om jag skriver ner det varje dag än att försöka berätta det över telefon.

Jag ska helt enkelt skriva om mitt jobb och mina upplevelser genom det.
Åker till New York på söndag sen till London den 12e och sen Paris och Milano efter det. Fashion week är på ingång. Blir kul får träffa vänner jag inte sett på ett tag.

nej nu ska jag sova, ska ju orka med att gå upp imon.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0