moppe i paris.

igår åkte jag hem till paul och åt sushi och drack vin. sen åkte vi ett helt gäng till BC där vi träffade resten av folket.
dansade hela natten och sen orkade jag inte åka hem så jag sov över hos hugues (uttalas hugo)



när vi vaknade spelade vi lite ps3 och drack te/kaffe. han hade bara bil- krig- och fotbollsspel så jag gav upp ganska fort.
då kom vi fram till att han skulle skjutsa hem mej på sin moppe eftersom det var så otroligt fint väder. och mina damer och herrar, att åka moppe i paris är lika läskigt som det verkar, om inte värre. fort går det och guppigt. när det är bilkö kör man på fel sida vägen för att komma om och mellan bilar, you name it. och jag älskade det. 30 grader varmt och strålande sol, jag sitter på en moppe i paris med vinden i håret. bättre finns inte.


väl hemma gjorde jag inte mycket alls, tiden sprang iväg och jag blev hungrig,  gick till affären och blev extremt folkskygg, skyndade mej hem igen till mitt trygga rum och nu ska jag sova. måste upp vid 5 imon för att åka till flygplatsen, ska till frankfurt för ett jobb. tillbaka igen på måndag natt och upp klockan halv 4 dagen efter för att jobba igen. jag kommer dö.

x emma k.

sailor

just det ja.
i tisdags så åkte jag min familj emma och karro ut med segelbåten, jag var överlycklig och köpte mej en skepparhatt, så nu är det jag som är in charge!


LYCKLIGAST! jag älskar att segla.

paris paris.

jag vet att jag varit lite seg med bloggandet nu det sista men jag har varit stressad.
balen var sjukt rolig. jag och min emma var snyggast och ficktillochmed ett bildspel på jnytt.se
otroligt fin entre hade vi,check it out!

sofie adam och jag.
finns som vanligt massa bilder på facebook.

sen åkte jag som sagt till paris igen. tröttast någonsin landar jag och åker till huset där jag ska bo. sen har jag direkt två castings. som gick bra, jag bokade två jobb och åker därför till frankfurt på söndag. sen tillbaka måndag natt och då jobbar jag för danska elle. min call time är 4.30 på morgonen, jag får aldrig sova haha.

igår efter mina castings åkte jag och träffade yoan matthieu paul och de andra på cab för middag och en drink innan jag åkte hem och sov,sen upp tidigt och gå på castings igen.

den här bryden fyllde 19 och som vanligt köpte yoan en godis tårta :)

idag när jag var i metron så kom 4 tjejer fram till mej och frågade om jag var modell, sen började de fråga ut mej massor och tog bilder med sina mobiler. sen frågade de om de också kunde bli modeller då sa jag att de fick irnga img haha då blev de jätte glada xD

träffade en trevlig finsk tjej, emmi heter hon. och sen träffade jag en svensk tjej idag på en casting och vi bytte nummer så det var kul :)

nu är jag så otroligt trött så jag funderar på att ta en nap.

x emma k.

stress.

STRESSAD!

jag och emma vaknade precis en timme senare än planerat, ochvi har så sjukt mycket att göra idag.
panik!!!!!
nu måste vi in till stan och fixa allt innan balen.
har varit tvungen att äta nouvalucol tillochmed! magkatarr till tusen.

okej så bal idag.
åker in någon gång mellan 4 och kvart över.
be there or be square.

x emma k.

home again.

nu är jag hemma och jag är glad glad glad.
vädret är underbart och jag har spenderat dagen med adam och william.
ätit glass i stadsparken och åkt bil haha.
nu ska jag in till stan och träffa min fru. ska sova hos henne och bara vara vi!

igår spenderade jag mina sista timmar i london med wayne johan coco ty keshia och sei
sen ditchade jag och wayne alla och gick och köpte mat och chilade i lägenheten till 4 då jag va tvungen att åka.
jag saknar honom redan. men vi kommer att ses i paris.

x emma k.

galen natt.

igar var den konstigaste natten pa en lang lang tid.

akte till holland park och traffade jojo och hans kompis fred, vi tog nagra ol i en park dar och han larde mej rulla mina egna cigg, sa nu ar jag true och rullar sjalv haha.
iallfall vi hamnade plotsligt pa taket till hans hus, otrolig utsikt.
sn tog vi bussen till hammersmith och motte upp mer folk sen tog vi en till buss och akte till mitt ute i ingenstans dar vi hittade en pub och drack nagra mer ol. fred blev klangig och forsokte kyssa mej hela tiden sa da bestamde vi oss for att dra.
jag och jojo tog en buss in till oxford och motte coco. gick till no5 dar vi skulle traffa tony, men jojo hade fel skor sa han fick inte komma in. da gick vi till maddox istallet for att traffa lucy, men coco hade inte med sej sitt legg sa hon fick inte komma in och vi var tvugna att betala 20 pund och det ville vi inte sa vi gick till metron for att aka hem och kolla pa film. nar vi gar ner i metron missar vi precis taget och nar vi star dar och vantar pa nasta sa blir det nagot fel pa linjen sa alla tag blir installda sa vi far ga upp igen och ta en buss. nar vi antligen kommer hem och satter nyckeln i dorren och oppnar sa tar det emot och vi inser att sakerhetslaset ar pa sa vi kommer inte in, teven var pa pa hogsta volym och tom var deckad i soffan och vaknade inte av att vi ringde hans mobil eller hemtelefonen eller interphonen. 

A magazine.

idag har jag jobbat för A magazine, tydligen en italiensk tidning, väldigt trevligt team.
tog 10 bilder och temat var typ 'stort och litet' så det var typ varannan bild oversize och varannan mini kläder. väldigt snyggt blev det.

kom hem igen vid 8 typ  och då köpte jag en fish burgare! loves them.

sen har jag suttit och spelat pictionary över internet med emma, det gör man här.

och även kollat på sailor moon, var helt besatt av det när jag var liten och har ett tydligt minne av mej i våran sommarstuga där jag står i köket och sjunger introt för mormor eller morfar när vi bakar bullar haha. sån nostalgi att se på det nu och jag vet vad som händer i varje avsnitt, känner igen allt haha.

fick en fråga om ifall wayne också är modell, och ja eller alltså han gör det bara ibland. just nu vet jag inte om han har någon agentur, jag pratar aldrig jobb, jag får nog av det på dagarna som det är.
men här är en modellbild på honom iallfall


imon har jag två castings och på söndag jobbar jag och sen på måndag åker jag till jönköping.
landar klockan 12 i göteborg, då måste jag och emma planera inför balen och så vill jag hinna med en segeltur, eftersom jag inte ens sett våran nya båt än haha.

x emma k.


take me to cannes.

klockan är 9 och jag är tröttare än trottast. och det är ingen dålig sak, det är riktigt bra för jg borde sova nu eftersom jag ska jobba imon. för jag ska vara där klockan 9 och det ligger mitt ute i ingenstans och närmst metro är old street men det är fortfarande typ en 40 min walk därifrån.

sitter och lyssnar på the tough alliance -koka kola veins we dont use our brains- och vill ha sommar och festival och segla och mina vara i samma land som mina vänner och familj. och jag vill ha det nu tack.

jag är oerhört sugen på coco pops, men jag vågar inte gå ner i köket just nu.. så jag får vänta tills de har somnat.

både igår och idag läste jag om att robert pattison är och festar i cannes med! jag får ryck, just nu är mina två favorit killar (min pojkvänn och robert) och min favorit tjej (paris) på samma ställe och jag sitter här i london och ruttnar. JAG VILL MED DRICKA DRINKAR PÅ EN BÅT I CANNES NU!

och wayne har fått för sej att han ska hänga med mej till sverige även när jag sa att jag bara skulle hem i tre dagar, hm. nej den planen får jag nog avstyra snarast.

x emma k.

bilddagboken.se

Igår hamnade jag alltså hos jojo och tom igen.
men vi orkade inte vänta på grillen så vi stekte.
de åt burgare, IGEN, och jag åt fisk burgare, igen (a)
öl på det och sen var det dags för ps3, vi spelade det där slå spelet och jag överraskade alla med att vinna tre gånger och vann 2 bälten, world champion och ww bältet, alla tre gånger jag vann satt jojo och tom och bara gapade, vilket jag kan förstå eftersom jag bara trycker på alla knappar samtidigt medan de faktiskt vet vad de ska trycka på haha.
sen tröttnade de på att jag vann så de bytte spel till något bilspel och det ärjag så otroligt dålig på, min bil åker slalom hela tiden och krashar så fort vägen svänger så jag tröttnade ganska fort och gick och la mej.

vaknade klockan 9 och åkte till min första casting. sen åkte jag hem igen och duschade och nu sitter jag här i handduk med rinnande hår och vet inte vad jag ska ha på mej.

jag får iallfall åka hem på måndag och vara hemma i hela 3 dagar, då ska jag gå på bal och bara umgås med mina kompisar, förhoppningsvis segla!

just det ja, någon undrade vad jag heter på bilddagboken. där heter jag popflicka, tror att jag har gästlösen och om jag har det så är det timo.

what else, pratar med wayne nu och han säger att han kommer tillbaka imon eller söndag, eeeh? knepig planering tycker jag. och sen kommer han att vara i paris den 29de och det passar perfekt för jag kommer ju dit den 28de :D

jag är extremt pepp på balen nu! emma har kommit på roligaste iden på hur vi ska anlända!

skriver nog lite senae ikväll igen

x emma k.

klubbland.

folk frågar hurmånga som läser min blogg, och det går väldigt upp och ner, har varit uppe i över 300 och även ner under 60per dag. tror det handlar mycket om vad jag gör, är jag hemma i sverige är det kanske inte så kul att läsa om det liksom. just nu ligger det på runt 80.

igår hade vi BBQ igen. de grillade som vanligt burgare men denna gång var de snälla och gjorde lax till mej, efter att jag hade gått och köpt den jäkla laxen haha. gott var det minsann, sen tog vi en öl var och spelade lite ps3 igen.
efter någon timme startade de scarface och då somnade jag på 1 sekund. klarar inte av sånna filmer, jag kollade kanske i 20 min, de gjorde inget annat än att prata, på dansgolvet, i en bil, i en soffa, ja ni fattar. tråkigt.

idag hade jag en casting och har även pratat om när jag ska få åka hem. jag har en biljett till på fredag men den är inte confirmed än för den är otroligt dyr så min bokare letar efter en billigare.

läste precis att AQUA ska göra comeback efter 10 år. jag minns hur galen jag var i dem så nu sitter jag och lyssnar på dem och försöker få samma känsla igen, men nej det gick ju inte. haha så nu ger jag upp det och lyssnar på håkan istället.

övertalade precis jojo att han ska leta lösögonfransar med mej sen, duttig mej!

jag har även fått reda på att jag har option för danska elle, brittiska marie claire och så vidare, och jag är confirmed för A magazine på torsdag.

x emma k.

handyman.

Igår var jag mannen hela natten.
jag åkte hem till johan och Tom, då hade de varit och handlat mat för vi skulle ju grilla.
medan jag och Tom satt på balkongen, drack öl och tände grillen så var johan, nej han har ett nytt smeknamn princess jojo, i köket och gjorde iordning maten.
det grillades vitlöksbröd, bacon, hamburgare, lök och paprika. jag grillade mitt hamburgebröd också som jag fyllde med sallad innehållande fetaost och oliver, lök, ketchup och chilli. gott gott gott.
efter ett tag när glöden från grillen inte värmde längre gick vi in och kollade på funny games. den filmen är helt otroligt bra men fucks alot with ur mind. efter det blev jag manligare än manligast när vi bestämde oss för att spela ps3, wresling. det där wwnånting spelet. jag var minsann otroligt duktig fasten jag råkade slå tom (som var i mitt lag) eller dommaren hela tiden. alltför sent insåg vi hur tiden flugit förbi så då gick vi och la oss.
tyvärr finns det inga bilder för virrig som jag är hade tappat bort kameran, TRODDE JAG JA, den låg under min kudde i min säng, smart.

vaknade runt 11 och åkte hem, för vid 3 hade jag en casting för en fotografegentur. och nu är jag hemma och äter mina älskade prawn cocktail chips. så otroligt goda.

det senaste jag hört om att åka till paris är den 22a. för ja har tydligen ett jobb den 21a.

x emma k.

midsommarnatts dröm.

Igår träffade jag alltså johan för en fiskbörgare i queens park. mysigt tänkte vi men det var så fruktansvärt kallt att vi var tvugna att gå och sätta oss nere i metron för att slippa undan blåsten, plus att vi väntade på coco. när hon kom dit tog vi direkt tåget till oxford och gick till china town för att äta. jag fick ett otroligt sug på prawn crackers så det åt jag en massor av. efter det gick vi från leister square till oxford, ja det är ganska långt och mycket längre när det är kallt och man är trött. sen tog vi metron hem och jag läste massor i min håkan hellström bok som jag har, otroligt bra och jag blir helt glad i hela själen, han är det finaste som finns. mellan denna bok och traci lords som jag skrev om så läste jag babyfeber. den var rolig och fick mej att inse att jag kanske kommer vilja ha barn någon gång i livet tråtts att jag avskyr dem och ens tanken på det just nu haha.

nu sitter jag och johan och planerar en BBQ, jag johan och coco på hans ballkong, det blir fint. och dani kommer snart hit och hämtar sin nyckel som jag har, eftersom Ty tyckte att det var jätte bra att ge den till mej och sen åka till cannes, jag som knappt träffar dani utanför jalouse, och jag har inte plannerat att gå dit igen minsann. men som sagt kom vi överrens om att hon ska komma hit och hämta dem, och jag har inte ens klivit upp ur sängen än, jag sitter och youtubar håkan och vill inte göra något annat på flera timmar.
men det är ju bara önsketänkande för jag kan ju inte låta henne stå på stationen i blåsten och vänta.

x emma k.

bye bye love.

nu har min käre pojkvänn flytt landet igen.. eller alltså han åkte självmant.
nu är han i cannes och festar med paris hilton och jag är avundsjukast! (det finns nog inget ord som är så men jag gillar det)

igår var jag hemma hela dagen och hade konstiga kännslor okontrollerade skakningar och ett hjärta som nästan hoppade ur min bröstkorg, ringde emma och adam och de var underbara som satt och lyssnade på mej, men det visade sej att jag hade mått dåligt i onödan. för när jag träffade wayne var han sitt vanliga underbara jag så då lugnade jag ner mej. vi gick runt lite på oxford hand i hand sen till den där restaurangen som jag inte kan stava till för att ta en drink med ägaren. hans kompisar kom dit, ett gift par med två barn en kille och en tjej på kanske 6 år som hette jessica. hon var typ den härligaste tjejen jag träffat på länge. wayne visade modellbilder av mej på sin blackberry och hon blev helt imponerad så hon ville prata med mej självklart pratade jag då med henne och DÅ bara sådär gick hon ner i spagat, gissa vem som var imponerad då! JAG! sen visade jag varenda människa denna begåvade flicka.
på den restaurangen finns en magsansare, då gan jessicas pappa henne 10 pund som hon skulle ge till magdasaren men då sa hon att jag var mycket vackrare och så tryckte hon ner den i min bakficka haha, så söööt. jag gav såklart tillbaka den dock :)

ungefär nu så hade alla vi väntade på kommit så vi satte oss vid bordet och åt, såå god mat där, libanesiskt tror jag det är. och efter det så gick vi till jalouse. wayne ville till maddox men när han frågade om vi skulle dit körade jag och coco ett högt nej så då blev det inte så haha. inne på jalouse försökte jag laga alla trasiga människor med bubblor så jag blåste bubblor från ett podium, och det hade den effekt det alltid har, folk blirjätte glada :D

nu har jag precis sagt hejdå till Wayne och Ty och ska snart bort till mr fish, för johan blev väldigt intresseras av att prova eftersom jag har babblat om deras fiskburgare som besatt haha. så han komemr snart hit och så ska vi köpa med oss och sätta oss i queens park och chilla.

nu blev det ett sånt där långt inlägg igen. haha hoppas ni orkar läsa..

x emma k,

förvirrad.

okej, alltså... gårdagen var så knepig.
åke och mötte coco på oxford sen gick vi till en lägenhet 1 min därifrån, där hittar vi wayne ty och keisha. wayne ignorerar mej fullständigt och säger knappt hej. jag och coco blir förvirrade men går med dem till maddox iallfall där han fortsätter ignorera mej. efter 1h blir jag irriterad och frågar vad det är för fel och han bara rycker på axlarna. då går vi till jalouse, efter 1h till utan att han pratar med mej blir jag arg och säger 'u wanna solve this or should i go?' då drar han med mej upp för att prata och det visar sej att någon har sagt till honom att jag strulat med en annan kille dagen innan. vilket inte stämmer, eller sanningen är den att en kille kysste mej utan att jag var med på det och jag puttade bort honom och åkte direkt hem, men folk ser ju vad de vill se. men sen så tog han min hand och vägrade släppa den fast han var fortfarande irriterad, men jag spenderade natten hos honom iallafall men vi hann aldrig prata i morse för jag fick en casting mitt i allt så jag gick innan han vaknade och hans mobil är sönder så jag kan inte få tag på honom utan måste vänta på att sei har pratat med honom så jag vet vad som händer. väääldigt irriterande.

nog om mina problem.
idag hade jag som sagt en casting och det gick ju bra.
sen var jag inne på img och de sa att de inte kunde boka en biljett till paris idag för jag har en option nästa vecka i london,, men de ska få veta ikväll om jag får den eller inte och om jag inte får den så åker jag till paris imon.

ikväll blir det antagligen middag på den där konstiga restaurangen vid green park igen. kan inte ens stava namnet på den haha. sen vet jag inte mer. hoppas bara på att få en biljett till paris nu.

x emma k.

mellanrum.

nu sitter jag här och blir mer och mer trött och mer och mer irriterad på sei för att han är långsammast i världen.
han skickade för typ 20 min sen att jag ska möta dem men inte vart, jeeeez.

här kommer lite nya bilder och så iallfall.

denna laddar jag upp till dej adam, har ett minne av att du sa att jag skulle ta en bild med han haha


kohji bradley thomas johan och jag på en bar på kings street.


nu svarade han äntligen så nu måste jag springa

skriver mer imon

x emma k.

facebook.

fått frågan om hur man hittar mej på  facebook.
då får ni söka på Emma maria kristina karlsson, men var noga med att skriva något meddelande så jag vet vem ni är, för annars accepterar jag inte :)

igår var jag och åt middag med johan tom kohji och brandon? tror jag han hette.
efter det åkte jag och johan till jalouse och träffade coco. det var fint.
,ycket br musik så det blev mycket dans.
pete dohertys manager var där igen och denna gången även en kille som spelat tillsammans med babyshambles och han sjukt snygga kompis, se men inte röra tänkte jag och flydde hem i en bil.

nu har jag bara en casting, request för tyska vogue. sen är jag fri resten av dagen. och wayne kommer ikväll, finally! fattar inte att han missade planet. okej jag vet, det ska inte jag säga som har missat typ 100 plan men ändå!

jag har fått tillbaka min kamera så jag kommer ladda upp bilder senare, för just nu hinner jag inte.

x emma k.

lycklig.

hela jag är ett stort lycka rus just nu.
det känns i hela kroppen! hjärtat slår ett extra slag

JAG SKA ÅKA TILLBAKA TILL PARIS
på fredag.

äntligen, de är precis vad jag behöver.
och om jag inte får det där jobbet den 25e så komem rjag hem till balen det har de lovat mej

x emma k.


I <3 mr. fish.

tack för alla söta kommentarer till mina bilder:*

fick en fråga om mina mobil nummer, hur jag blir kontaktad och så, svaret är att jag har min svenska mobil som jag har 3 abonnemang på, vilket är det billigaste alternativet för mej i vissa länder, som tex london där tre finns.
sen köper jag alltid ett kontantkort i varje land jag är så att det är billigare eftersom jag ringer mycket innom det landet jag är.

klart jag kan lägga upp en bild på min tatuering, har bara gamla bilder, från påsk tror jag när det var nygjord.


imon kommer wayne tillbaka yay!

idag gjorde jag fittings för wearhouse, det var så kul som fittins kan vara typ.
min påklädare var isländsk så vi diskuterade sigur ros mest hela tiden.

sen hade jag en casting och då sprang jag in i isa och anna! yay det var kul.
nu är bara problemet att isa hänger med AJ, och han vill jag inte träffa för 5 öre.

nu tänkte jag prata mat.
för jag är irriterad!
igår åt jag mina älskade chips, en hel påse (som vanligt) sen mådde jag jätte illa.
och i morse vaknar jag och har en finne, EN FINNE.
så min slutsats är att jag inte ens kan äta chips längre, min favoritsyselsättning!
jag blir så deprimerad.
idag började jag dagen med croisants, två stycken. sen på jobbet åt jag falafel, min nya favoriträtt!!
sen var jag jätte hungrig så jag gick till mr. fish, fish n chipsaren på hörnet på min gata och köpte en fisk burgare med pommer och coleslaw, och herregud! det var den godaste burgaren i mitt liv!
I <3 mr. fish

lyssnar lite på radiohead och försöker fortfarande smälta maten haha.

x emma k.
x emma k.

nattens barn

har fortfarande inte fått tillbaka min kamera från johan. men bilderna kommer snart :)

idag hade jag tre castings, men jag hade ett hål innan den sista så jag satte mej på starbucks för en chailatte, då komemr det fram en kvinna från st martins fashion school och försöker tvinga mej att vara med i hennes skolproject, jag avfärdar den iden och går oxford street mot oxford cicus station för att ta tåget hem, då springer en kille fram till mej och försöker casta mej för premier models agency, jag säger att jag redan är med IMG och då sa han ' ja det förstår jag du är för vacker för att inte ha en agentur' HA! tänkte jag, men det var ju en snäll kommentar iallfall.

sen kom jag hem, gick och köpte en påse chips och satte mej i trädgården med en kopp te min bok och hundarna. vilma somnade ganska omgående i mitt knä och jag var tvungen att putta bort henne när det blev för kallt för att stanna ute.

min tattuering har läkt och agenturen har sett den och de gillar den :) brabrabra

läste precis ut boken nattens barn, en självbiografi av traci lords.
jag blev enormt tagen av boken, vilken hemsk uppväxt!
vilken stakr kvinna hon är som tog sej ur all skit och skapade sej en karriär innom både film och musik.
men sen googlade och youtubade jag henne och hon fortsätter ju att åma sej framför kameran!
som i hennes musik video för både control och fallen angel. där står hon i latexkläder.
jag trode att efter ha läst den boken få se en kvinna som avskydde den sortens look. men tydligen inte.
visst, det kanske är svårt att skaka av sej allt, jag menar hon har ju vara inblandad i sexindustrin sen hon var 12.
hon är iallfall en otroligt vacker kvinna och jag hoppas hon tar vara på livet nu.


x emma k.

big foot.

alltså, igår var en sjukt konstig dag

jag åkte hem till johan, tom och kohji. vi gick ner till restaurangen och åt och tog en öl med några av deras kompisar
sen åkte vi till en liten bar där deras kompis skulle vara dj, men det var han inte. där fanns det små typ som cup cakes över allt som kallades crazy cakes så det vågade jag inte äta. på 2 stora tv visade de gammal tecknad film som snurre sprätt och pip.  så då tänkte jag att här kan vi inte stanna så jag och johan åkte till jalouse, där träffade vi akon, han hade en person anställd som gick och häll en lampa över hans huvud hela tiden så att folk skulle kunna se honom. sen ville jag åka hem och det ville johan med för hans ex var där och det var ju lite känsligt. så vi gick ut och då när jag går där på trottoaren i en sväng så kommer en bil i hög hastighet och svänger lite för skarpt så han kommer upp med två hjul på trottoaren och självklart kör han rakt över min fot. så nu är den blå och svullen och jätte söt. men det gör förbaskat ont,

men jag ska öva mej på att gå så jag kan fortsätta jobba, men jag måste säga det till img imon, läskigt.

tänkte att jag skulle ringa min syster men det är nog lite sent nu, eller.. hm jag vet inte.

x emma k.

its not the outside its the inside....of the vallet that matters.

okej, kom nyss hem från johan.
igår var vi ute som sagt. började med att sophie bjöd på middag på en fransk restaurang, 200 pund senare var vi bätta och nöjda efter att ha ätit sniglar, sparris, anka och frank ost till rött vin och öl.

efter det åkte vi till south kensington där vi träffade sei på en bar.
stannade där i typ 20 min sen gick vi och mötte coco och åkte till oxford.
mötte upp lite mer folk och gick till en annan klubb som var tråkig, men det var bra musik.
då tjurade sophie ihop och sprang iväg. så det var det sista vi såg av henne, nu är hon i berlin.

johan, coco och sophie.

efter att vi pratat med sophie och vet att hon siter i en taxi hem så åker vi till jalouse.
där var det party och vi stannade där ett tag, sen hem och sooova :D



nu kommer det lite bilder från när jag och sophie tog hand om vilma och ivan

Ivan Vilma och Sophie


söööt.

och sist lägger jag upp lite bilder från en fotografering jag gjorde i bryssel
kommer inte ihåg vad tindningen eller fotografen heter just nu tyvärr.







sådääär ja.
nu måste jag åka för johan håller på att bli galen

x emma k.

not today

okej förlåt. jag kommer inte lägga upp bilder nu heller har bara 5 min hemma medan sophie byter om.
det är hennes sista kväll så vi ska göra den minnesvärd, ja det var ironi höhö torr humor jag har. men vi ska ut alltså.
försöker locka med franco med.

okej men nu ska jag anfalla min chipspåse och gå till metron.

men imon, då lägger jag upp bilderna på valpen OCH nya modellbilder osm jag fick på mailen igår :)
jätte fina tycker jag höh.

x emma k.

whats goin on.

kom precis hem från en jätte trevlig middag med hela gänget.
är jätte trött så jag ska sova. har 2 castings imon.

idag var jag på img och pratade lite om vad som ska hända in the future.
sa att jag vill till paris och jag har faktiskt en option där nästa vecka så om den går igenom så åker jag dit annars stannar jag i london någon vecka till, ville karina.

berättar mer imon om min dag med sophie och hundvaktandet hihi
har massa söta bilder. så kolla imon :)

är jätte förvirrad.

x emma k.

some new pics.

nu har jag precis kommit hem från mina castings. hade 3 idag men den första som olyckligtvis var klockan 9 på morgonen var inställd eller något för hon var inte där, så jag åkte till picadilly och satte mej på starbucks för en frukost och läste lite i flickan som lekte med elden. väldigt spännande bok :)

tänkte att jag ska lägga upp lite bilder på mej nu, för det har kommit ut lite nytt :)





dessa bilder är från 1st magazine, en tysk tidning som jag fotta för i munchen
fotograf - Julia
Stylist - heiko




detta är die presse också en tysk tidning jag fotade för i munchen
fotograf - julia
stylist - heiko


detta är en fransk tidning som hete lurve som jag fotade för i sverige
Photographer: Martina Olsson
Stylist: Linda Portman Sagum


dessa är från en frans tidning som heter so chic
fotograf - bruno
kommer ine ihåg stylisten tyvärr.

så det var väl roligt haha.
fick precis sms från freddie, han vill hänga imon, vi får väl se med det minsann.

x emma k.

jag vill på rave!


kom nyss hem från johan, har chillat hela dagen framför teven och ätit pizza. ätit pizza varje dag denna veckan så nu får jag nog lugna ner mej lite haha.

igår var helt sjukt kul.
började med att jag och sophie tog tåget, ja tåget, till johan för victoria line var stängd IGEN. när vi kom dit var han inte hemma och mobilen var av så vi antog att han var i metron så vi gick till restaurangen som vi skulle äta på och tog några öl, sen kom johan dit och då visade det sej att han hängt med sitt ex fram tills dess, hmmmm. ahja sen kom tom och kodji (hur nu det stavas) dit och joinade och sen kom en av deras vänner och efter ett tag kom även coco. vi tog några öl och jag lärde mej ett nytt ölspel, otroligt kul. fuzzy duck heter det, ni borde prova haha.
sen gick vi hem till dem för lite chill innan ravet. slutade med att sophie stannade kvar med tom höh....
men jag johan och coco kom iväg och det var sjukt kul, det var en ett toms warehouse i kackney och det var massa folk och bra musik. lyckad kväll!


som alltid finns det fler bilder på fb.

imon har jag lite castings den första är typ vid 9 så jag ska sova snart så jag är pigg imon.

jag saknar wayne så jag dör. men han kommer tillbaka den 13de, får se om jag är kvar då.

JUST DET JA, idag visade johan mej en film som var helt otroligt intressant.
det var tre avdelningar i filmen när de pratade om olika stora ämnen och bevisade dem fel.
första var religion andra var 911 och sista var något om pengar osm jag inte fattade och gav upp att kolla på efter 10 min haha. MEN jag rekomenderar starkt att titta på denna film, johan sa att man kan hitta hela filmen på youtube den heter

Zeitgeist.

första delen om religion slog sej fast i mej.
ive gotta tell u the truth folks, ive gotta tell u the truth. when it comes to bullshit big time major bullshit, u have to stand in aura of the all time champion of false promises n exadurate claimes: RELIGION. think about it, religion has actually convinced people that there's an invisible man livin in the sky watchin everything u do every minute of every day. the invisible man has an invisible list of 10 things he does not want u to do n if u do any of these 10 things hes got a place full of fire n smoke n burning n torture n anger, he'll send u to live n suffer n burn n choke n scream n cry for ever n ever til the end of time. BUT he loves u n he needs money.


som ni förstår så är jag inte religiös, jag är en agnostiker. jag tror, men inte på gud och bibeln och allt det där. jag har stor respekt för religiösa människor och jag menar inte något illa med att skriva detta och lägga upp namnet på filmen, jag vill bara visa vad jag tycker är intressant, denna filmen visar så mycket bevis, starka bevis. jag rekomenderar :)

x emma k.

lyx hora.

Igår var jag och frida hos johan hela dagen och chillade, åt pizza och kollade på twilight för andra gången denna veckan.
sen åkte frida hem och jag och johan träffade sophie för att äta middag, coco joinade oss och sen träffade vi sei och gick till maddox för att säga hej till lite folk.
satte oss vid ett bord och jämte var det några tjejer som dansade på en soffa, och när jag säger att de hade lite kläder på sej så är det itne en överdrift, den ena tjejen hade en 'klänning' som både jag och coco ansåg var ett linne och utan strumpbyxor eller leggins så var det bara osmakligt på en tjej med stora lår.
efter ett tag fick vi reda på att några av tjejerna var lyxhoror. då beslöt vi oss för att vi var klara på maddox och gick.
men de var allmänt roliga att kolla på, de kunde ju inte dasa för 5 öre utan stod mest och juckade i luften.

idag ska jag johan sophie och coco på rave. johan köpte biljetter förra veckan och location var hemligt fram tills igår kväll då johan fick ett mail, det kommer bli kul :)

så vi ska alla mötas upp vid 7 för middag och några öl innan vi drar dit.

imon är det bank holliday så vi är lediga det är skönt.

jag är livrädd för swine flu epedimin nu. på teve är det reklam om hur man ska undvika det hela tiden och i varje tidning är det på första sidan. det är obehagligt faktiskt.

x emma k.

amazing.

jag somnade klockan 5 igår och sov till 10 i morse typ. vet inte varför jag är så seg.
idag var jag på lite castings och så och nu försöker ja få tag på lite folk för att planera kvällen.
men varken frida eller emma svarar så det är ganska irriterande. sa iallafall nej till middag med anthony för jag tryckte precis i mej fish n chips. ett måste i london tycker jag höh

sitter och lyssnar på kanye west - amazing väldigt bra låt tycker jag.
det har varit en väldigt fin dag, jätte soligt och varmt. så jag har tillochmed gått utan jacka vilket jag sällan gör.
just det ja, jag läste ut stieg larsson - män som hatar kvinnor för några dagar sen, väldigt bra bok men jobbig att komma in i, de tre första kappitlen var jag nära ett ge upp hela tiden men sen kunda jag inte sluta läsa istället. så nu läser jag nummer 2 i serien, flickan som lekte med elden och jag älskar den med. väldigt bra boktips.

thomas som jag bor hos har skaffat en till hund, en jätte söt valp. men den kom igår så just nu gnäller den hela tiden. men den är otroligt söt.

har insett att mina inlägg har börjat bli ganska tråkiga, men det händer inte så mycket för tillfället och jag är lite nere. det kommer att bättras på snart.


så därför får ni en bild på mej.

x emma k.

RSS 2.0