snowflake

DET SNÖAR! och inte lite heller. det är så sjukt deprimerande, nu är vintern här på riktigt.

och med rökandet går det sådär, jag är röksugen mest hela tiden men jag har bara rökt 2 cigg idag vilket jag anser är en rejäl förbättrning!

Idag var Micke här och så, det var mys

denna bild är dock från när jag hängde med han till hans pappa i stockholm, det var fint.

sen lagade han mat till mej för jag blev hungrig

det var snällt, han fyller även år på söndag och jag är bjuden på kalas på lördag! fint.

nu så sitter jag och kollar på teve men pappa vill att jag ska laga mat. vilket jag inte alls kan men jag får väl försöka haha

x emma k.

högklackat och stubbar.

Kom precis hem från stugan i skogen med kaisa. sjukt fin kväll.
först när vi kom dit så var ugnen på och det stog deg på bänken haha, elin och amelia hade fått bråttom till bussen xD men vi trodde att ugnen skulle vara på så det blev varmt i stugan haha. pucko oss.

sen lagade vi mat, kyckling ris och sås och så, fint vare! vi kollade på the notebook med. helt underbart bra film.
sen drack vi typ 1000 koppar te medan vi spelade kort, 500 såklart. sen kollade vi på lite simple life roadtrip och jag satt med en cigg i munnen hela tiden så det iallfall skulle kännas som om jag rökte haha.

okej så jag rökte bara en cigg igår, och jag mår inte bra av det här. jag får det inte ur tankarna. jag tror verkligen inte att jag är redo för detta, det är för svårt om man inte är helt peppad.
vi får se om jag röker idag eller inte.
men efter min enda cigg igår mådde jag sjukt illa och fick en nicokick som var så stark att jag typ blev yr haha.

snart är det halloween med yay, blir kul!

nu känns du otroligt långt borta!
im a damn crazy brat and i dont give a fuck.
fast joo, det gör jag.

smoking kills.

Okej klockan är 2 och jag har inte rökt sen jag gick upp vid 11. OCH JAG DÖR! det är så sjukt jobbigt. jag kan inte sluta tänka på en cigg. jag vill alltså försöka att sluta om ni undrar vad jag håller på med, det känns redan att det inte kommer funka. men jag och popcornen försöker. det borde gå!

Idag ska jag och kaisa bo i en stuga i skogen. haha jag har velat låna en stuga i skogen länge och äntligen fick jag möjligheten! yay. det är typ 20 min från habo men ändå haha.
det kommer bli fint.

Kaisa smsade precis och sa att hon tog sitt körkort ! GRATTIS ÄLSKLING!

okej jag kan inte skriva mer nu för jag kan inte tänka, röksuget har fyllt hela min kropp

x emma k.

Late night broken hearts

Igår åkte jag och Nadine till Nikki och Anton där fanns även Millan. vi skulle ha skräckfilms maraton. vi köpte mat och snacks och börjademed att starta fredagen den 13de 1 sen var det the decent och sen gick fredagen den 13de 2-5 på teve. filmerna slutade vid 6 på morgonen och alla klarade att hålla sej vakna utan nikki, sötbollen somnade efter the decent.
men men över till filmerna, fredagen den 13de 1-5 sammanfattning. ett gäng ungdommar som hyr en stuga eller åker på läger i en stuga vid sjön, de röker på har sex och paddar kanot sen kommer en galen mördare och dödar dem. just det ja glöm inte vinden och regnet med! mycket viktig detalj. haha alltså verkligen varje film var en kopia av den förra och tillslut satt vi bara och skrattade och kommenterade för vi visst ju vad som skulle hända. men det var en sjukt värd kväll! tack!

sen sov vi till typ 11 och sen åkte jag hem och nu har jag bara förökt hålla mej vaken. men nu ger jag upp klockan är faktiskt 6 och man får sova då haha.

Nadine Nikki och Anton satt hela tiden och spelade på sina mobiler så jag bestämmde mej för att skaffa det spelet med så då gjorde jag det och nu är jag med helt fast i det. jewel quest heter det. haha

Carina ringde och jag har en option i london så jag åker antagligen nästa helg och sen direkt till ny efter det. hoppas hoppas!!

x emma k.

smokin' hurtbulle.

jag är en hurtbulle!
igårkväll gick jag ut på en powerwalk i 25 min och i morse vaknade jag halv 10 och hoppade bokstavligen talat i mysbyxor med en gång och gick ut på en powerwalk på 50 min innan frukost. duktig är jag tycker jag, det hände en del saker när jag var ute och gick nu bland annat att 6 bilar skrämde mej så mycket att jag hoppade till, en hund lika stor som kossan som stod jämte med ett horn upp och ett ner (snyggt) förföljde mej och lite så. och kallt var det men ingen slår min fina outfit, svarta mysbyxor grå förstor fleese(hur stavas det) vit/lila idrottsskor och rosa basker. igår var den snyggare dock, svarta mysbyxor lila/vita skorna svart skinnjacka skinnhandskar och den rosa baskern haha!

igår satt jag och tänkte länge på det här med min rökning och ja, jag vill ju inte vara så beroende av något att jag låter det styra min dag. mamma frågade om jag ville med till gbg idag och det ville jag ju men jag tackade nej för jag visste att det inte skulle funka med rökningen (kan inte röka inför mina föräldrar) så jag lät alltså rökningen vinna mot att shoppa i gbg med min mamma. när jag sa det till adam sa han bara 'du planerar verkligen hela dagen efter cigg' och det är ju hemskt. när man var liten och fick vänta på tåg eller buss så blev man irriterad nu tänker man 'oh va bra jag hinner ta en cigg'
men sen när jag tänkte att 'okej jag slutar' så känndet set helt hjälplöst. när suget sätter i så känns allt så långt borta och konstigt. jag mår konstigt. jag blir arg och rastlös och kan inte sitta still. och vem är jag utan ciggen? vad gör man när man ät ute och går? vad gör man när man väntar på bussen? fikar? nej det verkar som om jag inte är mogen att sluta än. men jag tänker mycket på det så det kommer hända.

mycket tänkande idag alltså haha

snart kommer sötnadine till mej här på landet fint :D

x emma k.

Thats hot.

Idag har jag haft tråkigt. ringde lite folk men alla dissade! JAG HAR INGA VÄNNER! haha

så jag har bara spelat sims och ätit chips hela dagen. så snart ska jag gå ut och gå.
men just nu kollar jag på mina simple life dvder. så sjukt bäst. just nu kollar jag på interns yay. mamma och pappa gillar det inte så pappa somnade och mamma satte sej vid datan haha.

nu har jag inte mycket mer att säga idag. vill veta när jag ska ill new york, borde kanske ringa carina. får göra det imon

mamma och lite mer folk ska till gbg imon och jag vet inte om jag vill med än, de ska åka så tidigt och de ska åka tåg, det tycker jag inte om, och dessutom vill nadine träffas imon(!) och det lockar lite mer haha.

x emma k.


High school sushi

Lite bilder från Håkan konserten har jag minsann lyckats feppla fram.

Vi har oerhört pop den dagen


mina snygga pandor


Emmapussar är de finaste<3


Jossi har finaste vantarna så jag blidde en tisse på bussen till håkan


och håkan var såklart bäst som vanligt. han fick ju 5 stickor av jp med!!

Idag har jag blandannat städat och gått på bio med min syster och amelia.
vi såg high school musical 3 och den var lika bra som de andra 2. lite sorgligt då att det var sista nu och jag vet att jag ör töntig som gillar dem haha men de är så himla söta, det tog lite våld till att jag ens skulle gå med på att se dem från början men sen blev jag fast haha.

sen övningskörde jag massor med släp och grejor, spännande. jag var duttig nästan hela tiden.
åkte och hämtade min kamera hos adam som inte var hemma för han är i skåne och har övergivit mej!
åt sushi med!<3

sen hem och spela sims (tror faktiskt jag är beroende nu) haha. och nu råkade klockan bli mycket men jag fick höra att det är tidsomställning inatt?

x emma k

heartbeats.

Nu har jag vaknat och städat i mitt rum och så. ha äntligen fått ordning där senj ga bestämmde mej för att möblera om haha.
mamma har åkt till teater de har sin sista förestllning idag så ni som inte sett den borde gå nu!
hon kommer inte hem fören imon för de ska fira att det är slut ikväll och imon ska de riva scenen och så.

så det är jag pappa och elin hemma, vi bestämmde oss för att gå på bio ikväll. jag och elin ska se high school musical 3. den ville inte pappa se så han ska se något annat haha. inte så konstigt kanske.

jag och mamma kommer fortfarande inte på vad det var för smart hon sa, vilket måste betyda att vi kanske inte är så smarta iallafall haha.

jag fick inga bilder från igår eftersom min kamera fortfarande är hos adam och han har nog åkt till skåne nu tror jag, fast jag vet inte, har inte hört av han på länge?
men jag får väl ringa och kolla sen.

kunde inte sova inatt igen, tråtts att jag var helt slut efter håkan, låg vaken och stirrade i väggen till 4 eftersom mitt hjärta slog sådär fort igen, vet inte vad det är med det, det har helt enkelt något att säga mej eller något.

x emma k.

emma <3 håkan.

Kom precis hem från håkan konserten. helt underbart och som jag sa lyckades jag tränga fram mej längst fram. haha fint var det. men jag hade en lite jobbigt fjortis framför mej som hela tiden viftade med en hatt så då slängde jag iväg den lite fint.

innan håkanvar det förfest hos clara med emma amanda josefine minna helga och så. helt klart lyckat.

efter håkan var jag för seg för efterfest så jag åkte hem med min syster linda och linn. på bussen var det så sjukt mycket folk så jag fick sitta i min systers knä men det gjorde inte mycket <3

nu sitter jag och äter vegetariska vårrullar. sjukt gott. ska snart sova med är helt slut.

dagens hottie är såklart håkan hellström, finns det något underbarare? ingen annan får igång publiken som han. 9 gången jag såg han idag tror jag. helt underbart som vanligt.

dagens nottie är habo, för att det är så långt bort från allt. och att det känns helt jäkla värdelöst när man är trött och sitter på 1an påväg till jönköping och vet att man måste byta en gång till och åka i 30 min och sen gå i 15 min för att komma hem.

x emma k.

I wish

Idag var en så sjukt tråkig dag. vaknade halv 2. mamma ringer och ber mej städa och tvätta så då gjorde jag det. kollade med ALLA mina vänner men alla var upptagna med att plugga till ett prov imon eller så var de sjuka eller skulle utomlands. så idag satt jag i min ensamhet och önskade att jag med gick i skolan. men sen vid 6så vaknade maria till liv så jag slingade mammas hår, åt tacos och drack vin med familjen och gav mej av till henne, vi kollade på teve, snackade, åt prinsesstårta och hade det allmänt mys. kom precis hem från henne :) tack för en fin kväll liksom.

mamma sa nått så otroligt smart idag, som jag direkt sa att jag skulle blogga om men nu har jag glömt det, typiskt mej. men jag skriver om det när jag kommer på det haha, det handlade om att dricka vin och vara smart haha.

imon har jag biljett till håkan, sjukt värt. har ju inte sett han på en månad nu haha.
sån underbar musik liksom.
sitter här och planerar morgon kvällen med förfest hos Clara och när vi ska vara där och så. så himla ovärt att köa nu när det är så kallt men man vill inte vara längst bak heller, men jag har alltid varit bäst på att armbåga mej fram till staketet haha.

jag har så sjukt ont i en tand, har inte varit hos tandläkaren på 1000 år eftersom jag alltid åker bort när jag ska dit,, LYCKAT! så nu får jag nog ta och ringa innan mina tänder trillar ur liksom!

låten är min drog! finast text i hela världen. första gången jag hörde den började jag gråta och min ryska rumskompis som inte ens gillar slipknot, hon blev helt besatt och satte den på repeat. gör det du med - slipknot-snuff

Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence, and leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again...

So if you love me, let me go. And run away before I know.
My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you...
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart... when you refused to fight

So save your breath, I will not hear. I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love. Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint...
My own was banished long ago
It took the Death of Hope to let you go

So Break Yourself Against My Stones
And Spit Your Pity In My Soul
You Never Needed Any Help
You Sold Me Out To Save Yourself
And I Won't Listen To Your Shame
You Ran Away - You're All The Same
Angels Lie To Keep Control...
My Love Was Punished Long Ago
If You Still Care, Don't Ever Let Me Know
If you still care, don't ever let me know...


x emma k

sometimes i think sittin on trains

every stop i get to i'm clockin out game
MIA är grejen.

jaha så var man hemma i lilla Habo igen.
Stockholm var fint. hade gärna stannat längre, men måste ju hem och gå på håkan på fredag :D

idag gick jag på lite fler castings.  träffade bland annat HM's chef och lite fotograf agenturer. fint.

sen åkte jag tåg hela dagen, åkte förbi hallsberg och det var jobbigt, många minnensom flög förbi i mitt huvud, men vem ringde då om inte just minnerna, vi pratade en stund och jag är glad att vi är vänner.

jag har köpt en disco kula! en liten som jag ska ha som halsband, har velat ha en sån sjukt länge nu och jag blev galet glad när jag hittade en i gamla stan. yay!

mina fingrar är helt förstörda från när jag brännde mej på spisen igår. de är liksom vita haha. lyckat emma!

ja inte mycket mer att skriva åkte bara tåg hela dagen, spelade sims! det är ett bra tidsfördriv haha
nu ska jag dricka te

OCH JA JUST DET JA! JAG HAR KÖPT SEX AND THE CITY FILMEN! yay

x emma k.

glamah glamah

kom precis hem från jobbet.
herregud vad det tog tid men det blev fina bilder iallfall.

temat var lite typ 'jag' på kontoret. jag som i emma då, lite edgy altså.
kul vare, men lite tröttsamt de var så petiga haha.
de blekte mina ögonbryn, IGEN! det är något med mej och ögonbryn alltså haha. nu blir inte paris kontoret glada.

så nu får ni hålla koll i glamour efter mej, och säg till om ni ser det för jag glömmer alltid att kolla haha.

jag belönade mej själv med en macka från 7 11 haha
köpte även chips cigg och redbull light, mitt liv alltså haha!

har inte så mycket mer att säga, någon amerikanare jag tydligen gett mitt nummer till på bongo ringde mej det var knepigt haha.
nu kollar jag alltså på desperata hemmafruar och äter chips haha.

imon ska jag på lite fler castings och sen hem till jönköping igen. yay haha.

x emma k.

Stockholm blir aldrig min stad.

Nu sitter jag här i Stockholm i en lägenhet som tydligen tillhör Viktor. en modell från mikas.

så ser han ut. snällt att låta mej bo här liksom :)

idag har jag träffat elle, acne, lundlund och lite så. castings i sverige alltså haha
imon jobbar jag ju för glamour. det blir fint.

har inte så mycket mer att säga idag har ju bara åkt tåg och gått på castings.
ine så händelserik liksom haha

dagens hottie är the sims! sjukt bra när man åker tåg eller helt enkelt bara har tråkigt.

dagens nottie är att gå gamla stans kullerstens gatur upp och ner i högklackat och resväska! galet jobbigt.

x emma k.

Bongo fo sho

Herregud, gårdagen!
åkte in för att träffa Emma, Minna, Moa och Clara för en nykter kväll på bongo, har ju liksom klarat 1½månad nykter.

jag var lockig och kool

kom dit och emma och minna var fulla, jätte(!) fulla. så jag köpte 2 öl för smakens skull liksom. sen skulle jag och mattias ha shots ansåg vi, och mer shots och mer. och sen var alla jätte fulla utan jag så jag tog deras dricka och drack det med, sen kom jossi och bjöd på ölkanna och jag fick tag på en supergod drink!!

brydarna på toa.


sötbollar, det är en miljon pussbilder från denna kvällen, de får ni kolla på på min facebook höh orkar inte ladda så mycket här:)

Vi hade kul utan strul med.

sen drog vi till Waffis för claras pojkvänn blev utslängd där var det shot-bricka som gällde, claras pojkvänn blev utslängd även därifrån så vi vandrade mot tusen och en natt där det var mer shot-bricka. sen stängde det så vi gock och åt pommes. sen tog jag mattias emma och minna bussen till habo med hopp om en filmkväll. träffade grahn på bussen med. så vi posade lite som bara vi kan haha.

kom hem till mej och vi satte på fucking åmål och jag somnade direkt och minna och mattias med sen när filmen var slut väckte emma oss och sa att vi kanske borde gå och lägga oss, då var klockan 5. vaknade vid 8 och var pigg insåg att jag bara sovit 3h så jag somnade om igen, vod 10 kommer mattias och minna och väcker oss, men vi vill inte gå upp så han går hemma och minna står och kollar på oss tills vi ställer oss upp. då dricker vi chai och sen tar de bussen hem. jag är sjukt bakis eftersom jag inte festat på så länge + att jag har sån sjuk mensvärk haha.

men men gårdagen var sjukt fin och vi lyckades ta över 330 bilder och ta slut på mitt batteri i kameran, jag är mest stolt över att jag höll reda på den hela kvällen.

Tack för en fin kväll.

nu ska jag duscha och ta tag i dagen haha
väntar fortfarande på info om glomour fotograferingen, men det kommer väl,det är ju på tisdag haha.

x emma k.

love in a threesome.

Varit i Vara i några dagar sjuuukt fint, men jag har så mycket kännslor som bubblar i mej.

att träffa Malin var helt underbart. den tjejen får mej alltid att le, att vi inte träffats på 2 år har inte förändrat hur bra vänner vi är. allt var precis som vanligt när vi pratade, och prata är det vi är bäst på. vi kan ta vilken litn grej och analysera sönder den totalt, Daniel, Malins sambo höll på att bli galen på oss när vi började diskutera vad vi skulle äta och det tog flera timmar haha.


min galna farmor.


Underbara Malin.

jag har fått tre perspekriv på kärlek dessa dagar.

först när jag och farmor satt i bilen påväg dit så pratade vi om farfar och henne och den nya mannen hon träffar.
och det hon och farfar hade är van jag vill ha i livet. hon sa att farfar var hennes stora kärlek och hon kommer aldrig släppa någon annan in i livet på det sättet och även att hon träffar andra nu kommer hon aldrig flytta in till någon annan eller att någon får flytta in i hennes och farfars lägenhet även att hon aldrig kommer gifta om sej för hon och farfar lovade varandra evig kärlek och att de ska dela grav, och det kan dom ju inte göra om hon gifter om sej. det är det finaste jag vet och jag beundrar henne verkligen för det.

det andra är Malin och Daniel. de är 20 och 22 och de har varit tillsammans i 3½ år, de bor ihop och de har det verkligen bra. sjukt fin lägenhet och båda jobbar. Malin sa även att hon vill ha barn snart och att jag ska bli gudmor, hoppas verkligen du var serriös med det nu tjejen!!! haha ;)
De har även så att om något händer med dem så går typ pensionssparandet och sånt till den andre, sååå sött.

den tredje är rellationen mellan S och M. vill inte nämna namn för att det är för privat för mej att näma det.
Hon är så lycklig och det märks så väl att hon tycker om honom och han med men utnytjar läget. som när jag och malin var där och vi satte oss ner för att äta glass så sätter han sej bara i soffan medan hon plockar fram, sen sätter hos sej och då säger han 'ska vi inte dricka nägot med?' och hon tar sej upp och hämtar det med, och det är HAN som bor där.
och alla kommentarer om allt som han inte vet något om. men att jag vet att jag inte kan göra något. blä!


jag och Malin kollade på the eye, sjukt bra film. inte som en vanlig rysare uten med en bra handling och ett sjukt bra slut.
värd att se.

Precis innan jag åkte hem så kollade vi på se upp för dårarna, också en riktigt fin film. jag är ju ett stort fan av svenska filmer så helt kalrt värd att se.
Daniel fick tag på min kamera med och han var väldigt intresserad av den, så det går när man har en bra kamera. haha


Paret i sin lägenhet :)


Precis som förr i tiden.


Malin och Daniels fisk fick jag en bild på haha.


Sötbollar, tack för att jag fick bo hos er och att jag hade så kul!

men nu är jag hemma och det var varigt några sjukt fina dagar som jag hoppas händer snart igen.

x emma k.

Theatre

Idag kom Matilda och väckte mej vid 1, lite sent men det behövde jag. sen tog vi bilen in till jönköping och träffade adam och tvättade lite sen gick adam och solade matilda åkte hem och jag träffade min syster på claras sen åkte vi till huskvarna för att kolla på raskens, våran mamma är med i den och så, värd att se!
det har helt enkelt varit en bra dag.


där är de hela raskens gänget.

jag kunde sova inatt tråtts att det var fullmåne vilket var väldigt längesen och dagens horoskop stämde som vanligt. det stod att jag snart ska göra en resa och en stund efter ringer faror och vi bestämmer vilken tid vi ska åka till vara imon och sen ringer min agent och säger at jag ahr en option för franska elle!

jag glömde min kamera hos adam igen så det blir inga bilder idag,

x emma k.

Pornokitty

Jag och Adam kollade på film hela natten, Broke Back mountain var sjukt tråkig. vi fattade inte poängen, de hade sex sen bråkade de och skaffade sej fruar sen träffades de och hade sex och sen bråkade de och åkte hem till sina fruar och sen dog han. helt knepigt och vi stängde av innnan filmen var slut. sen sog vi även human trafficing och det var verkligen hemsk, men riktigt bra!

vi är snyggast i rosa morgonrockar på morgonen.

Så idag blev det kladdkaka hemmagjord chai och popcorn till frukost. det var fint.
sen åkte vi in till stan och träffade Sofie och Emsz! sen hem till adam och gick runt munksjön med han syster. sen åkte jag hem med mamma haha.

jag har fått lite mer frågor om mitt modellande, alltså, kvinnan som hittade mej jobbar för IMG models och det var därför jag åkte till paris, för IMG finns inte i sverige. jag ahe en agentur i sverige med, det är mikas. men jag arbetar inte mycket alls i sverige.

Nu ska jag förbereda min natt som vaken för det är fullmåne och jag kan aldrig sova då, och mitt horoskop sa att fullmånen ska göra mej kreativ både till min fördel och nackdel. så det var ju lite knepigt.

Btw jag åker till Malin på torsdag, helt sjukt kul. har inte träffat henne på så länge och för er som inte vet så är Malin min sysling och vi brukade vara bästa vänner när vi var mindre men tappat kontakten under åren, saknar henne.

nu sitter jag ute och fryser ihjäl det är sånt man får stå ut med när man vill ha de där cancerpinnarna haha

min kanin stirrar på mej och vill ha mat men han har fått så mycket idag så har får va nöjd tycker jag

min mamma kom precis på vart alla mina tändre tar vägen osv
jag glömmer att jag har dem i fickorna så jag har tydligen tvättat en hel del tändare i tvättmaskinen haha
smaart ass!

när jag trillade med moppen så hände det något med min hand och nu efter får jag kramp i den och typ en pulserande värk, ibland väldigt stark, någon som vet vad det kan va?



Igår fikade vi på Claras igen och jag posade med min fina ck fläkt hah


Vi är det perfekta paret engillt folk, haha. men nej vi är inte tillsammans han är min gay-husband.


jag flätade hela hans hår fett koolt.

Dagens hottie är porr hello kitty, för att min hello kitty är sexigare än din.


Dagens nottie är att det är så kallt ute, bara för att jag måste ha snyggaste flisen och sitta på termobyxor för att inte dö


x emma k.

Once upon a time..

Nu är jag hemma, sitter i habo med min man och ska snart kolla på film, vi har hyrt broke back mountain (stavas det så?) och Human trafficing.

Igår åkte jag anaeva och ruta in till lisabon och flyttade till ett nytt hotell för att vi skulle vara på flygplatsen vid 5, så för att ha en bra sista kväll så gick vi och åt middag på en restaurang och drack vin. fint vare. sen upp 3h senare och åka till flygplatsen mitt plan var såklart försenat och så men jag sov hela vägen hem och min farmor hämtade mej på flygplatsen och körde mej hem och jag tog mej in till jönköping och träffade adam.

jag fick en förfrågan om att berätta hur jag blev modell så nu ska jag berätta en saga för er.

det var en gång en 13 årig flicka som tog med sej 2 vänner till göteborg för att kolla på lite band på liseberg, det var okej-dagen. flickorna gick runt vid scenen och det var sjukt mycket folk. plötsligt kommer en kvinna fram till emma och frågar om hon vill bli modell och emma tror inte sina öron, hon är ung och fattar knappt vad det menas med att vara modell men hon pratar med sina föräldrar om det och kommer överrens om att träffa denna kvinna igen. lite bilder togs och sen åkte emma till paris. sen dess har hon varit modell och jobbat i paris, london, milano, new york, Los Angeles, Arizona, Berlin, Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Tokyo, Singapore, Sydney, Lisabon osv.

så ungefär så gick det till. fint var det.

Nu är nästa resemål New York igen och det är jag glad över. saknar det stället.

Adam sitter och Pratar med sitt ragg så jag kollar på något på teve som jag inte kommer ihåg vad det heter men ganska kul är det iallfall.

Dagens hottie är hemmagjord Chai! så mycket godare än allt annat, tillochmed starbucks!

Dagens nottie är att behöva gå upp mitt i natten för att flyga och sen vakna varannan minut för att man bryter nacken!

x emma k.

Spoiled brats?

okej nu kan jag skriva lite mer om igår.
gjorde 3 visningar. fina var dem en av dem var väldigt oplanerad de visste inte hur de ville ha kläderna på folk och alla kläder var för små för oss så mina byxor kunde inte stängas helt galet, men vi hade flats så det var inte några svåra skor. den sista visningen öppnade jag och stängde och ledde finalen. jätte fina kläder med älskade det.
men skorna var så höga att jag fick jätte ont i mitt skadade knä och haltade när jag kom backstage.

okej om samtalet jag hade med en annan modell det var med lianna btw. vi pratade om hur vi alltid klagar på hur jobbigt det är att vara modell, men det är ju för att vi är så vana vid att alltid få allting serverat på silverfat. visst att vara modell ÄR jobbigt med tider och att hela tiden vara på resande fot och allt det där, men som hon sa vi är så vara vid att ha VIP på clobbar och så och när vi inte har det så blir vi irriterade. vi är vana vid att alltid bli upphämtade på flygplatsen och att ha allt ordnat åt oss att vi förväntar oss att inte behöva gör anågot själva. det finns alltid någon i närheten som kan hjälpa oss äver fimpa ciggen om vi inte når till askfatet. och om vi ä hungriga kan man bara be någon om mat och man får det. det är nog därför vi blir kallade bitchar och att folk sätter oss i en speciell grupp för att de tror att vi tror att vi är bättre än alla andra. men så är det inte, det är ju bara så att många av oss modeller började jobba när vi var små, runt 13 år och att få allt serverat så för oss i så många år gör bara att vi blir vana vid det och tycker att det är normalt. ibland när jag jobbar och jag själv går för att hämta mat eller ta på mej kläderna själv så frågar de vad jag håller på med eftersom det finns assistenter som ska göra det åt oss. det kan låta konstigt men det är så det är. och jag sitter ju inte hemma och dirrigerar mina vänner och familj att göra saker åt mej utan det är bara så när jag är 'modell' som när jag var i sydne och gjorde fashion week för några månader sen, vi hade ingen mat backstage och jag gjorde 5 visningar om dagen och fick börja varje dag runt 8 och var där hela dagen så blev jag tjurig och skickade iväg assistenter till starbucks och mc donalds hela tiden och en gång när jag inte hade fått någon mat och jag bara hade 30 min mellan 2 visningar så bad jag om mat och när jag fick den så sa jag inte tack utan sa typ 'finally!' då blev tjejen som hämtat min mat irriterad och ansåg att jag var den värsta bitchen där. men jag menar de måste ju ha mat åt oss om de förväntar sej att vi ska jobba en hel dag och fortfarande vara glada och se bra ut liksom.
som sagt ett väldigt intressant ämne att diskkuera med en annan modell, för det är nog bara vi som förstår varandra.

Idag så ska jag och Ruta flytta till ett hotell i lisabon får vi har båda tidiga flyg imon så jag kanske inte skriver mer fören jag kommer hem.
Ska bort till visningarna om typ 30 min och det ös regnar riktigt tråkigt väder, men det är iallfall varmare än i sverige höh.

I går när vi kom hem var jag så trött men det slutade med att vi kollade på models fallin på youtube och jeff dunham, helt galet kul är det. sen somnade jag och kunde bara tänka på frukost, något är verkligen fel på mej jag kan bara tänka på mat hela tiden och är konstant hungrig, konstigt är det. aldrig kännt så här innan.

nu ska jag packa klart

x emma k.

No time.

orkar inte skriva just nu, är helt slut men dagen var jätte bra och hade ett sjukt iontressant samtal med en annan modell. berättar om det imon.

god natt
x emma k.

kängponk!

Precis klar för dagen, har tagit en dusch och nu sitter jag på balkongen i bara t-shirt fint väger alltså!

dagen började vid 8.30 då vi tog oss upp och åt frukost sen ner till stranden, sjukt fint var det fast det blåste mycket



idag gjorde jag en fotografering och 2 visningar, fint men tröttsamt.
fotograferingen var för någon tidning med portugals bästa fotograf, det var ganska flummigt skulle hoppa omkring på catwalken och på frontrow bänkarna och vara high fashion.
sminkningen var fin dock


sen var det dags för första visningen och den var liksom helt vanlig osv.

den andra dock var galen.
vi börjar med hair and make up


helt galet så att säga, sen när sminket kom med så var det typ som svarta sträck på kinderna och helt svarta ögonbryn
men visningen var galet kool. först så började det med att en tjej gick ocg drog en byggställning som var täckt av papper tillsammans med 4 killar utan tröjor(!)
sen drog killarna av pappret och i byggställningen stod det tjejer som skulle klättra ner och sen gå. sjukt koolt.

håret var omöjligt att borsta ur, tog typ 1h och var nästan den värsta smärta jag kännt.

idag satt vi och pratade om hur mycket vi tjänar på denna fashion week och det rrsulterade i att img hade tvingat dem att betala mej en summa som ingen annan fick så vi kom överrens om att jag skulle säga att jag inte visste hur mycket jag fick för det här till någon annan haha intressant huh? xD

Dagens hottie är att googla anton ekelund, för han gör fin musik.
so, google it: anton ekelund

Dagens nottie är min tå!
bröt den i mars och de tvingar mej fortfarande att gå i klackskor fastän jag haltar omkring.
deras fel om jag inte ens kan gå om ett tag.

nej nu ska jag sova, visningar imon med.

x emma k.

Portugal report.

Så nu har jag vaknat och orkar skriva lite serriöst.

vi gick upp vid halv 9 idag och åt frukost, vi var så trötta att ingen av oss kunde öppna ögonen. men frukosten var god. åt typ för 5 pers tror jag haha.


här är vårat fina hotellrum haha, jag sa ju att hotellet inte var det bästa, men vi har en sjukt fin och stor ballkong :)


Glada tjejer med morgonciggen haha, Anaeva och Ruta heter de btw. 


innan sista visningen igår var lianna glad.

Anaeva tyckte att det var skönt att det snart var slut för dagen

Bara är här :) fint att träffa henne igen. men det är massa fina tjejer här som jag lärt känna.
och för en gångs skull vågar jag faktiskt bli vänn med de andra. det är kul.
mina rumskompisar är 2 trevliga tjerer som jag kommer bra överrens med.
våran bokare harr dock fått för sej att jag är 15 så han gör allt åt mej och det har jag inga problem med så jag säger inte till han att jag är 18 haha.

Stazja skrev precis till mej på skype och hon hade frågat sin mamma om våran plan att flytta ihop i ny och hon får det :D och jag med så nu ska vi väl kolla lägenheter nästa gång vi åker dit :D
och mina kära vänner detta betyder ine att jag lämnar er detta betyder  bara att ni när ni vill kan komma och bo gratis hos mej i nyc :D


utsikten från våran ballkong. det är som at vara på semester faktiskt,
man ska vara på plats backstage runt 1-2 och sen slutar vi sent men det gör ju inget
det är ungefär 20+ här och sol och palmer det är fint. stranden är ju precis utanför dörren med.

som sagt trodde det skulle bli en tråkig resa men den blev väldigt bra istället, är så länge :D

nu ska jag väl göra iordning mej.

x emma k.

hektiskt.


håret på första visningen var tovight och bra eeh. haha

nu sitte rjag här i portugal. gick 2 visningar idag, fint var det förutom sista då jag tappade båda skorna, eller inte helt men hälen åkte av på båda så jag gick jätte konstigt hoppas det inte syntes för mycket!


jag kunde inte sova natten innan jag åkte igen, hjärtat gjotrde det där konstiga med att slå så himla fort så jag sov bara 1h sen sov jag såklart lite på planet med men sen var det direkt till visningen och kom precis till hotellet efter massa strul med packningen haha.
trött till 1000!

imon har jag 2 visningar och 1 fotografering, det blir nog fint börjar inte fören 1 :)

Hotellet är väl inte det bästa, det har tydligen 3 stjärnor men det syns inte någon stans

orkar inte ladda mer bilder nu det är så segt internet och jag ska sova men jag laddar lit emer sen.

x emma k.

The bongo beat.

Det fick bli ett inlägg till ikväll.
åkte till bongo iallfall. men drack bara cola det var fint.
har ju faktiskt hållt mej nykter i 2 veckor idag! lyckat!

bongo var fint med fina människor. kommer lite bilder på det.

jag och min man och beviset på att vi bara drack cola light haha


Maria var där med och var söt.


Sebastian och Ludvig var också där.


Dessa brydar med, Olivia Sar och Jessica.


och en Anton med.

fin kväll Bongo är alltid trevligt med bra musik och bra folk. det är liksom inte som alla andra klubbar där allt är ytligt och allt handlar om att hitta någon att gå hem med för kvällen, här handlar det om bra musik och chill. men jag var tvungen att åka hem tidigt för jag ska ju upp tidigt som sagt.
nästa gång jag skriver är jag i Portugal. yay!

x emma k.

Portugal panik

Carina ringde precis och sa att jag har fått en biljett till portugal och jag åker imon TIDIGT!
så nu har jag packat och funderar på att ta en sväng förbi bongo, men det känns jobbigt för jag måste upp vid halv 4 imon.

idag tog jag mej upp vid 1 och åkte in till jönköping och gick runt i secondhand affärer med min peeps. det var fint. hittade en jacka jag vill ha.

Sebz

Emsz och Amanda är pussglada.

sen åt jag och amanda pizza.

sen träffade jag och amanda adam på claras. tog en chai latte och sen gick vi hem till adam och sen kom sara  och håämtade mej och vi åkte hem till mej och färgade hennes hår, nu har hon åkt på träning och jag har ångest över hur kvällen blir. får ju inte tag på mamma eller adam.

Dagens hottie är hawaii-pizza med pommes och kebabsås!

en överexponerad mej som äter pizza.

dagens nottie är att få reda på att man ska åka tidigt nästa morgon när man har planer.

x emma k.

Tattoo time

Igår kunde jag inte sova för jag hade sovit hela dagen så när jag skulle gå och lägga mej kunde jag inte somna för mitt hjärta gick i 110 eftersom jag hade så mycket energi så jag gick och satte mej vid teven och drack te till klockan 4 sen somnade jag till ljudet av min klocka som sa 'its 4 o'clock pm' fint vare.

tvingade upp mej själv klockan 10 för att åka in till jönköping, gick till skolan och träffade fina folket.
åt lite skolmat och gick sedan till juneporten och hämtade disoto för vi skulle ta hand om han för Hanna skulle jobba.

disoto är en sötboll


Vi gick hem till Adam och sen tog vi bussen till a6 för Nadine skulle hämta sin mobil.

Nadine är det sötaste som finns.


Disoto fick hänga med i väskan för man får ju inte ha hundar på a6

efter det åkte vill ner till stan igen och jag shoppade lite med hjälp av Sofie



Sen träffade jag de här brydarna för snyggemma skulle taturera sej.
så vi tog bussen till mitt ute i ingenstans när det fanns äpplen och kor
och gick till ett gult hus där det fanns en man vid namn Polarenper.


där fanns även en söt katt som alla älskade och som rev sönder oss.


Sen började processen och det såg lite läskigt ut först..


men det blev jätte fint och alla var glada :D


sen när vi skulle hem gick inte bussen fören om 1h så vi roade oss så gott vi kunde bland äpplen och majs.
kallt var det, men jag hade på mej denna stickade kofta jag köpt idag på indiska och halsduken med huva jag köpte på vila. fiint. sen tog vi lite bilder i skogen och plockade majs och så, sen kom bussen och vi åkte in till jönköping igen, sen skulle jag ta bussen hem men den gick inte heller fören om 1h så jag ringde Adam så han och hans syster och disoto kom och mötte mej och de köpte godis sen gick jag tillbaka till busstationen och där träffade jag Maria, det var fint då fick man sällskap på bussen. sen gick jag av och hem och fick mat. BRA! var vrålhungrig.
Här var det släktträff farmor och min kusin och farbror var här.

Dagens hottie är Disoto som är sötaste hunden i världen

nu är jag paris på riktigt.

Dagens nottie är att sitta fast i majs landet i en timme i en kofta

Emma och Helga älskade det!

Nu dricker jag te och ska snart sova.

x emma k.

todays yesterday tomorrow.

Okej idag vaknade jag klockan 2. antagligen för att jag behövde sova in några timmar efter helgen.
så då ansåg jag att det inte var någon mening med att göra något av dagen så jag satte mej vid teven och sen helt plörsligt var hela familjen hemma och så.
och nu är även familjen östlunds här, vi ska äta kvällsmat och så ihop.

Idag har jag klarat av att inte småäta hela dagen. det var riktigt svårt och krävde en massa koppar te men det gick. YAY. som att sluta röka typ. fettot innom mej vill ut men det får det inte :D

Jag har fortfarande inte fixat klart i mitt rum sen jag fick för mej att möblera om. borde kanske ta tag i det imon eller så.

jag har även slutat bita på mona naglar(!) verkligen starkt av mej. det kanske är därför jag inte har kunnat lsuta röka, jag måste ta en sak i taget, nu har jag slutat bita på naglarna och småäta, rökningen tar vi sen :)

Dagens hottie är att gå runt i myskläder en hel dag! bara för att det är skönt och hemma är det ingen som bryr sejo m hur jag ser ut.

Dagens nottie är smygrökning. min familj vet om det men de klarar inte av det så jag kan inte röka inför dem. jobbigt nu när det är 100000 människor här.

Hurricane.

Helgen är över och jag är inte barnvakt mer.
känns konstigt och jag kommer säkert vakna vid 8 imon haha.

vi ska kanske bli båtägare med, eller då har vi ju två båtar.
för Petter och Anna (pojkarnas föräldrar, därför jag var barnvakt) var i england och kollade på en katamaran och den var tydligen sjukt fin, så om den inte köps av någon annan så seglar jag hem en båt från england i vår. fiiiiint.

Nu sitter jag med mitt te och målar naglarna, det är vad jag gör varje kväll haha.
pappa försökte lära mej upp och ner på spinnacken idag, jag ansåg att den borde vara rosa men det var den inte, och sen trode jag att det skulle vara jätte komplicerat eftersom han tjatade länge om hur jag skulle hålla och sen slutade det med att man bara skulle trycka i den i säcken höh.

det sägs ju att det ska bli storm och grejor så jag fick mamma att gå upp på vinden och hämta min mössa, så nu är jag glad.

Idag satte jag även i extentions på min sis. långt och fint blidde det.

det där med stormen och så, har jag märkt, jag blåser ju iväg hah.
och det är så sjukt kallt, varje gång jag går ut så får jag okontrollerade skakningar och tappar allt jag håller i, det är fint.

Dagens hottie är att jag tror att jag fått en ny filur i min mage, för jag är hungrig hela tiden och äter konstant, helt serriöst jag har alltid något som jag tuggar på, och det är ju bra. för nu kan jag äta hela tiden men inget händer men min figur. fedt kowlt! hah

Dagens nottie är att min brutna tå aldrig blir bra. ont gör den!
kan man ta bort den kanske?

ont gör det i min tå.

Nu ska jag ta en cigg och sen ska jag dricka 10 mer koppar te och sen sova

x emma k.


barnvaktsbakis.

Herregud!
att vara barnvakt är jobbigare än man tror.
inte på grund av att barnen är jobbiga för det är de verkligen inte.
men att jag måste gå upp så tidigt på morgonen.
igår var jag ju uppe vid 6 och jag var helt slut vid 8 så när barnen somnade vid lite över 9 så deckade jag med.
sen upp vid 9 idag och göra frukost, även att jag sovit nästan 10h så är jag trött, för det spelar ingen roll hur många timmar jag sover för mej handlar det om hur sent på dagen jag sover. konstigt jag vet.
som jag sa till Zsofie, det känns som om jag festat hela helgen men jag har ju bara varit barnvakt. haha

Igår kväll läste jag ut känn pulsen slå, tog mej 2 dagar att läsa ut den (och då måste det tilläggas att jag har 3 små killar springandes här) så nu ska jag väll skriva lite om den som jag blivit tillfrågad.

Det är alltså fortsättningen på vingklippt ängel, bernys första bok som jag även den sträckläste, går liksom inte att släppa dem. boken tar vid ungefär där den andra slutar och även denna bok är en hemsk skilldring av drogmissbruk, självdestruktivitet och demoner. Berny har lyckats dra ner på självdestruktiviteten men drogerna har ett starkt grepp om henne och har haft i 11 år. hon får diagnosen missbrukare. men tråtts det får hon ta kampen själv om att få hjälp, och hennes pojkvänn finns alltid vid hennes sida. hon skickas fram och tillbaka mellan olika öppenvåradar och avgiftningar. när hon tillslut tröttnar på att hon aldrig får hjälp och lägger in sej på en slutenvård som hon vägrar lämna fören hon är ren. Genom hela boken bråttas Berny med minnet av en hemsk upplevelse men när hon sedan kan acceptera det förflutna kan hon börja leva i nuet.
Berny är 22 när slutet av boken utspelas och så har hon levt med denna hemska hemlighet sen hon var 5.
En otroligt gripande bok om lusten att leva och att orka ta sej levande ur drogmissbruken och psykosen.

helt klart värd att läsa, den har nog lite mer livslust i sej än vingklippt ängel men om man älskade den så kommer man älska känn pulsen slå, precis som jag gjorde.

Nu har jag precis plockat av efter frukost och nu ska jag väl försöka få på lite kläder på Melker kanske han springer runt naken med en fårskinnsfäll och tycket att han kan åka så till sin kompis haha.
skriver antagligen lite senare idag igen för jag har ine så mycket att göra. pojkarna sköter sej så bra själva.

x emma k.

uppdatering.
Kaisa kom hit med kanelbullar för det är ju kanelbullens dag. TACK! de var jätte doda.
Alla pojkarna var hos kompisar så vi satt bara och fikade och pratade lääänge och sen gick vi och handlade mat.
sen LAGADE vi mat. helt otroligt. vi gjorde kyckling i ugnen med ris och curry sås. gott gott gott.
och massa godis på det så alla blev mätta och glada. sen bestämde pojkarna vilken film vi skulle se och det blev någon konstig men rolig film. tyckte dock inte att hela filmen var barnvänlig. haha

Nu har barnen somnat och Kaisa har åkt hem så nu sitter jag här och har ont i magen från allt godis.

Dagen hottie är Kaisa för att hon gjorde detta till den bästa dagen på länge, tack älskade du<3


Dagens nottie är Youtube, som vägrade funka när jag ville. så det så!

Nu ska jag ta min godnatt-cigg och sova.

x emma k.
 

Early mornings kills me.

Okej nu är jag alltså barnvakt.
vaknade klockan 6.
såhär tidigt har jag inte varit uppe på länge.
men killarna skulle ju upp, kläs, få frukost och borsta tänderna innan skola och dagis.
väldigt stolt över mej själv faktiskt.

Igår var min första kurs i dykning.
jag var duktig tycker jag.
vi gick igenom 2 teorikurser och gjorde 2 prov och fick bara ett fel yay.
lärde mej även hur man sätter ihop utrustningen och på torsdag ska vi i poolen. herregud!

Nu sitter jag här i bankeryd och lyssnar på Lil Wayne-got money(!) faktiskt. efter lång tid klarar jag av att lyssna på han utan att tycka att han är skit äcklig, har ser ju faktiskt ut som en pedofil.
vågar inte gå upp på övervåningen för det är 2 byggarbetare här som bygger om killarnas rum.

Har även läst en hel del i känn pulsen slå, en fjärdedel ungefär. fick en fråga om ifall jag kan göra en recension om den här sen och det kan jag väl, för den än värd.

fick en annan fråga om hur lång jag är och jag är 177. så nu vet ni. hah
all info om mej finns annars på imgmodels.com (fast jag tror längden är fel där)

Dagens hottie är mina Kusiner, har bara bild på Olle den äldsta men Malte och Melker är hotties med, bara för att det är så mysiga och nästan slängde ut sina föräldrar för de ville att jag skulle vara här och vara barnvakt hah


Dagens nottie är att vakna klockan 6 på morgonen, bara för att jag inte kunde sova i natt för att jag har vänt på dygnet.

slien!

Nu blir det te och Bernys ord.

x emma k.

Moppe bryden
Idag vaknade jag tidigt för jag skulle in till jönköping och träffa Anton.
vi gick till Claras för jag ville ha frukost och sen ner på stan för lite shopping.
Anton provade bland annat mössor.



jag köpte Berny pålssons nya, känn pulsen slå, ska bli fint att läsa nu när jag ska vara barnvakt i 3 dagar.

sen åkte vi till Antons replokal och hämtade en saxofon
replokalen var sjukt mys, nu vill jag med ha ett band! hah


Sen åkte jag till Emelie och Eve där fanns även Adam Sofie och sen kom Alexandra med.
Och TINKS! sötboll hund.


Sen efter en stund så åkte Sofie och Eve till a6 och jag Adam och Alexandra gick till Claras
Det var fint. sen skulle jag åka till Bankeyd och hälsa på mina kusiner och för att få reda på allt jag behöver veta inför att jag ska vara barnvakt. Kommer gå bra, har ju de bästa kusinerna men jag måste ta dem till skola och dagis och laga mat med och det vet vi ju hur bra jag är på.

Sen när jag skulle åka hem därifrån så var det kolsvart (inga gatulampor) och det regnade och jag åkte förbi ett vägbygge, jag åkte sjukt sakta för jag har ramlat förr när det regnat så jag åkte i 25 typ och helt plötsligt slår jag i bröstkorgen i mopeden och sen huvudet hårt i marken och nästa sekund glider jag flera meter under mopeden. jag tappar andan och handen gör sjukt ont och huvudet snurrar. men jag tar upp mopeden och åker vidare, måste ju hem liksom.
kommer hem och jag har ett sår i handen och bröstkorgen är helt röd och sårig jag har vridit om mitt knä jag haft problem med hela livet och huvudet snurrar lite.
Fint avslut på dagen liksom.

Just det, telefonen ringde och jag ska antagligen åka tillbaka till new york, väääääldigt snart :D

Ska börja med en ny sak på min blogg.
the hottie and the nottie (of the day)

dagens hottie är Adam - bara för att han är den han är.


Dagens Nottie är att trilla på moppen - bara för att det gör jäkligt ont.


Nu ska jag dricka mer te.

x emma k.

RSS 2.0