it very much sucks.

i bilen med en av våra chaufförer, Dai.
han sätter på en låt där texten är enbart; someone fucked my machingmachine. my wachingmachine isn't working. om och om igen.
dai konstaterar högt. it very much suck, fucking system.
under fucking bar kille!
idag hade jag två jobb. elle och spur. började vid 7 och kom nyss hem.
imon börjar jag 8 och jobbar för harpers bazaar.
nu ska jag duscha och sova.
x emma k.

klaga.

vaknade sent idag på det värsta sättet jag vet.
svettig inrullad i lakanen när man har sovit för mycket!
jag får så ont i huvudet då. inte okej.
nu sitter jag iallfall och samlar krafter för att duscha. sen borde jag hitta på något innan jag ska till agenturen för jag kan inte spendera alla mina dagar i lägenheten bara för att johan har åkt hem och jag inte har någon att tvinga med på konstiga infall som jag får. (eftersom jag är folkskygg och har problem med att vistas bland folk själv. har lämnat lägenheten en gång sen johan åkte, det var igår förmiddag när jag köpte mat. johan åkte i lördags)
anyways, det finns liksom inte så mycket att göra i roppongi på dagarna, roppongi är mer där alla klubbar är. och det känns som om jag inte har tid att åka till shibuya eller harajuku innan jag ska till agenturen. det får väl bli starbucks i guess.
gud vilket klagoinlägg. jag är inte så klen som jag verkar.

lökringar.

jag och johan på Fbar.
jag sa faktiskt åt honom att inte ha på sej en grå tröja!!
x emma k.

onödigt.

igår åkte johan hem, så nu sitter jag här själv i denna enorma lägenhet och nyser (fortfarande ordentligt förkyld, och får nog stå ut med det för ACn bara måste vara på när jag sover annars dör jag.)
borde gå och handla mat men det har jag ingen lust med. borde även duscha nu men jag är alldeles för seg för det. men då säger jag till mej själv att det blir ingen mer 24 om jag inte duschar köper mat och hyr de nya 24 dvderna. så snart kommer jag nog iväg.
idag kommer stazja hit tror jag. så det är ju kul.. jag vill åka hem.
värdelöst inlägg.
x emma k.

sjuk.

vaknade i morse med ögoninflammation.
helt geggigt rinnigt och rött öga, weee!
hoppas det inte svullnar igen bara för då har vi problem.
annars mår jag inte heller så bra, täppt i näsan hosta och känner mej allmänt slemmig snorig och geggig i hela kroppen (eftersom jag verkar vara full av slem, äckligt)
var och köpte mystisk japan medicin för två dagar sen och hoppas på att den börjar hjälpa snart.
men jag har nog inte feber.
x emma k.

mad job.

kom precis hem från en tuff dag på jobbet.
vaknade vid 2.45 am för jag skulle möta de andra ute på gatan vid 3.20.
vi åkte buss i 3h och hamnade sen i bergen utanför tokyo.
fotade till klockan 2 sen tog det oss SEX timmar att komma hem! helt otroligt.
jag är helt slut.
johan tog sej till osaka och kommer inte hem fören imon så ikväll är jag för mej själv och det är ganska skönt för omväxlingens skull.
imon är det castings igen, det rullar på som vanligt.
x emma k.

model death.

fick precis reda på att luiz breiberger har gått bort. det är inte klart vad som var orsaken men det hemska är att han är runt den 6e modellen som går bort i år bara. för mindre än två månader sen hoppade en annan modell och vän ut genom ett fönser på 5e våningen, mitt i fashion week.
jag kände inte luiz men han var mycket nära vän till många av min vänner.
vart är modevärlden på väg? varför är det så många som väljer sjävmord?
x emma k.

minnen.

det jobbigaste med att vara i tokyo är alla minnen.
första gången jag var här var 5 år sen tillsammans med min mormor.
så jag upplevde denna fantastiska plats med henne, allt jag ser påminner mej om henne.
den vita spiraltrappan vid agenturen som hon använde som landmark för att hitta hemma. kines restaurangen vi åt på där personalen gav oss gafflar för att de inte trodde vi klarade av chopsticks. alife, klubben dit vi gick med alla de andra modellerna från bravo, där mormor lyckligt sjöng karaoke med 2 snygga franska malemodels. leksaksaffären med giraffen som var precis i början på gatan där vi bodde. och bara tanken på att åka till yoyogi park ger mej en konstig känsla för mormor hade saknat/letat som en galning efter en park och när jag en gång hade jobb i närheten så satt vi där och hon bara njöt av naturen.
jag vill kunna glädjas åt dessa minnen men just nu känns det bara tungt. hon ville ju så gärna komma hit igen. agenturen frågade efter henne det första de gjorde, som alla mina agenturen gör (hon var liksom allas grandma) egentligen vill jag nog bara säga att jag saknar mormor och önskar att hon vore här nu.
mormor med sina fransmän på alife.
jag mormor och några andra modeller på agentur middag.
mormor och jag på ett av mina jobb i tokyo.
och jag och mormor på en världskänd restaurang här i roppongi, där man spelade in slagsmålsscenen i kill bill.
x emma k.

tokyo

ja... det gick ju inte sa bra for mej att vara aktiv har som jag hade tankt.
men jag akte iallafall hem efter paris, i hela 6 dagar! 4 av dem spenderade jag pa varan katamaran med mamma pappa elin och mammas bror med familj. ur mysigt. seglade runt vid vastkusten och over till norge. akte helikopter och badade i havet! sen akte jag hem och traffade nadine millan och mattias. vi fikade och sen gick jag ut. jag var trott sa jag somnade mitt i twilight, KATTAstrof!!!
dagen efter var det packning som gallde, men min fina kaisa kom forbi en sund nar hon hade ledigt pa jobbet. sen tog jag helt enkelt flyget till toyko.
fick vanta pa flygplatsen i 4h pa johan, men sen akte vi till roppongi och varan sjukt fina lagenhet. sen ha det bara rullat pa som det alltid gor i tokyo. castings castings castings, har hunnit med tva jobb ocksa. och sa har vi varit ute, lex har inte forandrats ett dugg och de har for ovrigt satt upp en bild pa mej pa vaggen dar fron forra aret haha. lex loves me! feria var trakigt som vanligt men fbar var battre an forvantat.
kanner inte sa mycket folk har i ar men har trafat en hel del nya koola tjejer och killar.
nu ska jag faktiskt borsta taanderna och springa till agenturen for en ny dag av castings jippie!
x emma k.

RSS 2.0